Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

Geçmiş olsun canım bende daha yeni atlatıyorum şükür bugün yediklerim midemde çok kötü bişey biliyorum dikkat et kendine şekerim

Ben en son ateşli bulantılı bir hastalık çocukken geçirmiştim ne tür bir virüsse . evdede sırayla geçirdik .tuhaf bir salgın var adamı deviriyor cnm sanada geçmiş olsun tekrardan sıramızı savmışızdır umarım :97:

Çok kötü birşey gerçekten canım bende eşime bulaştırdım dediğin gibi inşallah sıramızı savmışızdır :97: sağol bu arada

ben çıkıyorum kızlar

İyi akşamlar nihancım

Kızlar bişey sorcam hedefe çok yaklaşan kimler var sırada tabloyu bulamam herhalde çok geridedir baş edemiyorum En yakın olalaydı en son gerçi

Sağol nafcım çok az kalmış seninde nihanında Olala bu hafta bitirir bu işi zaten :81:
Asya geri dönmüş bu arada hoşgelmiş . Kilo verenleri kutlarım bu arada

Sağol nafcım çok az kalmış seninde nihanında Olala bu hafta bitirir bu işi zaten :81:
Asya geri dönmüş bu arada hoşgelmiş . Kilo verenleri kutlarım bu arada

Rica ederim tatlım :79: aslında hedefim 60 ilk hedef 63 ama az kaldı gerçekten :81: teşekkürler

kızlar iş arayışı içerisine girdim.bulur bulmaz işe girince artık çeyiz olayına girişcem.yemek takımı,tenrere seti,çatal kaşık seti,kahvaltı seti,hangi marka öneriyosunuz kullananlardan öneriler bekliyorum.liste çıkarıyom kendime

TAM İÇİYODUM VALLA
ama az içiyom kız 2 gündür 1,5 litre suyu bitiremedim

Ben su bile içemiyodum bugün başladım biraz biraz içmeye vallahi :97:

Marka değilde önce evde olanların listesini çıkart canım sonra eksiklerinin listesini yaparız bence

Ben su bile içemiyodum bugün başladım biraz biraz içmeye vallahi :97:

Marka değilde önce evde olanların listesini çıkart canım sonra eksiklerinin listesini yaparız bence

tmm canım önce bende olanların listesini yapim.ama büyük şeylerim eksik benim.ıvır zıvırım var bol bol

Kızlar ben çıkıyorum hepinize iyi akşamlar kendinize dikkat edin yarın görüşmek üzere :80:

Hadi NaF kaçar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…