- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #41.701
iyi akşamlar nafım görüşürüzz.
özgee sanada iyi akşamlar
tmm canım önce bende olanların listesini yapim.ama büyük şeylerim eksik benim.ıvır zıvırım var bol bol
sorma olalla kaçtı valla .. ayy gözüm döndü açlıktan biran..akşama dengelerim..
çok hoşşş yaaaa..
sağol aygüncüm evet namaz kılanlar pek oje süremiyoyaa ben ojeyi çok seviyorum ama süremiyom vallaa..
namaz kıldığımiçin abdest geçirmiyo ondan..
auyy içim gittii nennn..
olişş bayılıyorum renklerinee..
bide küçük srlardaki ayşegülün oje rengine bayılıyorum..
Sağol canım
Merve kız pek sessiz görüyorum bu aralar seni :82:
Koptuğum andır
Farketmişsin ama yine yazmamışsın
Afiyet olsun cnm
Afiyet olsun cnm
Hastayken biraz bakmıştım da ben 4 saatte hazırlanamam herhalde yine iyi çaba sarfediyolar
çok kibar hatunsun naf
sen katılsana kuzu kaç para veriyolar acaba
Kaçtı ki :44:
Zekice
Hadi yaaAllah ordaki kardeşlerimizin yardımcısı olsun
evet ben hem üzülüyom hem sinir oluyom
Ben 112 ' sini almıştım sonra 113 ' ü gördüm aldım ama denememiştim güzelmiş beğendim
sağol cnm 112 hiç görmedimm
Gülegüle şekerim
Regl dönemlerinde sür kız sende
afiyet olsun cnm yemek yiyebildiğine sevindimÖğle menüm
3 yk bulgur pilavı
İzmir köfte (3 dilim patates,3 tane minik köfte)
150 gr kadar yoğurt
Midem bulanmıyo
aygüncüm sende reaktif hipoglisemi olabilir cnm.. türkçesi yemeklerden sonra (bi iki saat sonra) sonra kan şekerin aniden çok düşüyo.. haliyle sen de acıkıyorsun.. sonra yiyorsun.. sonra yine pat düşüyo acıkıyosun.. bende var(dı).. düzenli yemekle vücut kendini ilaçsız dengeye sokabiliyo dikkat edersen.. anlamak için 3 saatlik şeker yükleme testi yapıyolar.. aç karnına gidiyosun.. bi bardak şekerli su içiriyolar.. sonra da yarım saatte bir kan şekeri değerlerine bakıyolar.. hastaneye gidersen dahiliyeye ücretsiz yaptırabilirsin dr yazınca.. ben bu nedenden ötürü kolay kilo alır çok zor veririm ve sürekli yemek yer sürekli acıkır sürekli yemek düşünürdüm.. diyet bana yaradı kendimi topladım.. neyse yaptır işte şekerim bi şeker yükleme testi 3 saatlik..kızlar sizce neden ben buara çok acıkıyom yiyom ama 1 saat geçmeden gene çok aç oluyom alışmıltım kaç aydır ama..
acaba metebolizmam hızlamış olabilirmi.?
fırında tavuk patates yaptın mı nihancım nası yaptınndün akşam yemeğim
4 tane küçük kanatlı baget
3 tane dilim patates (fırında)
3 yk yoğurt
bu sabah
1 tane ev poğaçası
çay
öğlen 2 tane yağ biberi
1 tane minik baget
5 tane sarma
1 dilim ekmek
ne güzel eller böyle
sağol cnm çok naziksinn
ben izliyorum rastladığımda ne kadar da kendilerini beğeniyorlar :) ben artık zaten yaşları kestiremiyorum yaşı var dediğim küçücük çıkıyor ama evet görüntüleri yaşlı
ben bugün izledim hiçbişeylerini beğenmedim
metebolizman hızlanmış olabilirmi bilmiyorum aygün ama bir açlık kan şekerine baktır istersen. Çabuk acıkma akşam üstü yorgunluk gibi belirtiler hissediyorsan baktır bir cnm
cv alalım iyi fikir culiiislm kızlar aşağıda yabancılar görüorumkızlar cv aldınız mı araştırdınız mı gelenleri hemen dopiğimize kabul mi ettnz
sen de mi hasta oldun cnm.. naf gibi geçmiş seninki de.. çok geçmiş olsun..slm nafcımValla 53-54 arası gidip geliyordum cnm ama hastalanınca yediklerim midemde durmadı bu hafta bayağı bir süzüldüm gibi öyle hissediyorum Dikkat etmeye çalışıyorum ama Bazı günler coşup çok kaçırırsam ertesi gün hemen azaltıyorum yiyceklerimi böyle böyle idare ediyorum şimdilik
Nihan neden erken çıkçan
hamilesinde doktora kontrole mi gitçennnnn
amin cnmBen en son ateşli bulantılı bir hastalık çocukken geçirmiştimne tür bir virüsse . evdede sırayla geçirdik .tuhaf bir salgın var adamı deviriyor cnm sanada geçmiş olsun tekrardan sıramızı savmışızdır umarım :97:
riskli değil mi çok önceden hazırlamak :44: yoksa aday mı var mervee gözüne kestiirdiiin:44:kızlar iş arayışı içerisine girdim.bulur bulmaz işe girince artık çeyiz olayına girişcem.yemek takımı,tenrere seti,çatal kaşık seti,kahvaltı seti,hangi marka öneriyosunuz kullananlardan öneriler bekliyorum.liste çıkarıyom kendime
vay beslm mervecim Evlilik ,Çeyiz sitelerinde hazır listeler var cnm benim zamanımda davardı yani . Hazır listeleri yazdır cnm eksikleri yada alman gerekenleri görüp eklersin sen.
aygüncüm yukardaki msjın sana yazdığım bölümünü oku olur mu cnm
geçmiş olsun cnmiyi akşamlar
akşam menüm
6 yemek kaşığı nohut yemeği
1 kaşık pilav
1 ince dilim kepek ekmeği
bol salata
marul havuç turp domates kırmuzı lahana soğan..
bugün nette çok takıldım başım ve ansem ağrıyoo..
ben hep iştahlıydım.. aklımda hep yemek olurducanım benim okudum okudom..
yaa herzaman değilde bugün nedense hava bozuk yağmurlu falan ya,dışarıda çıkamadım iştahım kabardı çok fena oldum..akşam yemeğine kadar tuttum kendimi..
ara öğünlrimi yapıyorum canım yapmam mı hiiçç kaçarmı kuru kayısıyla ısırarak çay içtim küüçk küçük..
canım ben çocukluğumdan beri çok iştahlıyımdır..:78::78:
ama senin dedğinide doğru olabilir test yaptırmak ggerekk..
bu arada sahile indim yürüyüş yaptım.. çalışacağım yere kadar da kronometre tuttumyavaş yavaş yürüyerek yarım saat sürüyo yokuş aşağı tam tahmin ettiğim gibi.. parka, boğaza falan bi dk mesafede.. bakalım nası olcak
geçmiş olsun cnm
ben hep iştahlıydım.. aklımda hep yemek olurduama bisikletle ilgilendiğimden bi dönem (5-6 sene) danalar gibi yiyip ince kalmayı başardım.. sonra sakatlık dönemim oldu.. yavaş yavaş kilo almaya başladım.. ve yesem de hemen ardından acıktığımı farkettim.. neyse sonra doktora bunu laf arasında söyledim.. test yaptırdı.. tokluk kan şekerim yemekten bi saat iki saat sonra açlık kan şekerinin altına düşüyodu.. habire acıkmaktan hiç diyet yapmamıştım dayanamazdım çünkü.. sonra bu yaz bi akşam dışarı çıkacaktım ama hiç bi kıyafetime giremedim (zaten şişiyo karnım) ve dedim ben diyet yapıcam.. diyet yaparken başka türlüsüne dayanamadığımdan saatle yedim.. sonra herkes kadar çok kısamadım da yediklerimi.. sonra 3 hafta sonra falan benim o açlık ataklarım geçti.. diyeti bıraktım ama hala açlık atağı yaşamıyorum yemeklerden sonra seninki farklı olabilir tabi ama bu durum iştahı da direk arttıran bi durum canım değerlendir derim
sen düzenli ara öğün yapıyo musun cnm karnın acıkmasa da hep ufak ufak bişiler ye ama azıcık azıcık
sağol cnm
sağol aygüncüm evet namaz kılanlar pek oje süremiyo
bu sezon pek moda bu tonlar cnm değişiklikoluyo işte evim rengarenk doluyo
nafın önerisi de iyi reglken keyfini çıkarabilirsinn
afiyet olsun cnm yemek yiyebildiğine sevindim
hatta keşke geçen haftaları telafi edebilmek adına accık daha köfte falan yeseymişsinn
aygüncüm sende reaktif hipoglisemi olabilir cnm.. türkçesi yemeklerden sonra (bi iki saat sonra) sonra kan şekerin aniden çok düşüyo.. haliyle sen de acıkıyorsun.. sonra yiyorsun.. sonra yine pat düşüyo acıkıyosun.. bende var(dı).. düzenli yemekle vücut kendini ilaçsız dengeye sokabiliyo dikkat edersen.. anlamak için 3 saatlik şeker yükleme testi yapıyolar.. aç karnına gidiyosun.. bi bardak şekerli su içiriyolar.. sonra da yarım saatte bir kan şekeri değerlerine bakıyolar.. hastaneye gidersen dahiliyeye ücretsiz yaptırabilirsin dr yazınca.. ben bu nedenden ötürü kolay kilo alır çok zor veririm ve sürekli yemek yer sürekli acıkır sürekli yemek düşünürdüm.. diyet bana yaradı kendimi topladım.. neyse yaptır işte şekerim bi şeker yükleme testi 3 saatlik..
fırında tavuk patates yaptın mı nihancım nası yaptınn
cv alalım iyi fikir culiii
sen de mi hasta oldun cnm.. naf gibi geçmiş seninki de.. çok geçmiş olsun..
Sağol olalacım evet cnm ağır geçti bu sefer .
amin cnm
riskli değil mi çok önceden hazırlamak :44: yoksa aday mı var mervee gözüne kestiirdiiin:44:
vay be
aslında ben gençliğimde falan yerdim yerdim hiç kilo almazdım yani şişko biri hiç olmadım..
taakii 30 ma kadar..
30 dan sonra şiştim ben ama genede kilomu göstermiyom ben,görenler verme artık incecik olmuşsun,kolun k.. ç..n incelmiş diyolar..:78::78:
ama 70 gözüme çok geliyo genede..en azından bi 67 falan diyorum ben ..
boyum 168 canım..
senin..?:26::26:
1.67 cnm benimde .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?