Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

sorma olalla kaçtı valla .. ayy gözüm döndü açlıktan biran..akşama dengelerim..

çok hoşşş yaaaa..

sen düzenli ara öğün yapıyo musun cnm karnın acıkmasa da hep ufak ufak bişiler ye ama azıcık azıcık
sağol cnm

sağol aygüncüm evet namaz kılanlar pek oje süremiyo
bu sezon pek moda bu tonlar cnm değişiklikoluyo işte evim rengarenk doluyo
nafın önerisi de iyi reglken keyfini çıkarabilirsinn

Regl dönemlerinde sür kız sende

Öğle menüm
3 yk bulgur pilavı
İzmir köfte (3 dilim patates,3 tane minik köfte)
150 gr kadar yoğurt

Midem bulanmıyo
afiyet olsun cnm yemek yiyebildiğine sevindim
hatta keşke geçen haftaları telafi edebilmek adına accık daha köfte falan yeseymişsinn

kızlar sizce neden ben buara çok acıkıyom yiyom ama 1 saat geçmeden gene çok aç oluyom alışmıltım kaç aydır ama..
acaba metebolizmam hızlamış olabilirmi.?
aygüncüm sende reaktif hipoglisemi olabilir cnm.. türkçesi yemeklerden sonra (bi iki saat sonra) sonra kan şekerin aniden çok düşüyo.. haliyle sen de acıkıyorsun.. sonra yiyorsun.. sonra yine pat düşüyo acıkıyosun.. bende var(dı).. düzenli yemekle vücut kendini ilaçsız dengeye sokabiliyo dikkat edersen.. anlamak için 3 saatlik şeker yükleme testi yapıyolar.. aç karnına gidiyosun.. bi bardak şekerli su içiriyolar.. sonra da yarım saatte bir kan şekeri değerlerine bakıyolar.. hastaneye gidersen dahiliyeye ücretsiz yaptırabilirsin dr yazınca.. ben bu nedenden ötürü kolay kilo alır çok zor veririm ve sürekli yemek yer sürekli acıkır sürekli yemek düşünürdüm.. diyet bana yaradı kendimi topladım.. neyse yaptır işte şekerim bi şeker yükleme testi 3 saatlik..

fırında tavuk patates yaptın mı nihancım nası yaptınn

slm kızlar aşağıda yabancılar görüorum kızlar cv aldınız mı araştırdınız mı gelenleri hemen dopiğimize kabul mi ettnz
cv alalım iyi fikir culiii

sen de mi hasta oldun cnm.. naf gibi geçmiş seninki de.. çok geçmiş olsun..

Nihan neden erken çıkçan
hamilesinde doktora kontrole mi gitçennnnn

amin cnm

riskli değil mi çok önceden hazırlamak :44: yoksa aday mı var mervee gözüne kestiirdiiin:44:

slm mervecim Evlilik ,Çeyiz sitelerinde hazır listeler var cnm benim zamanımda da vardı yani . Hazır listeleri yazdır cnm eksikleri yada alman gerekenleri görüp eklersin sen.
vay be

iyi akşamlar
akşam menüm
6 yemek kaşığı nohut yemeği
1 kaşık pilav
1 ince dilim kepek ekmeği
bol salata
marul havuç turp domates kırmuzı lahana soğan..
bugün nette çok takıldım başım ve ansem ağrıyoo..

aygüncüm yukardaki msjın sana yazdığım bölümünü oku olur mu cnm

canım benim okudum okudom..
yaa herzaman değilde bugün nedense hava bozuk yağmurlu falan ya,dışarıda çıkamadım iştahım kabardı çok fena oldum..akşam yemeğine kadar tuttum kendimi..
ara öğünlrimi yapıyorum canım yapmam mı hiiçç kaçarmı kuru kayısıyla ısırarak çay içtim küüçk küçük..
canım ben çocukluğumdan beri çok iştahlıyımdır..:78::78:
ama senin dedğinide doğru olabilir test yaptırmak ggerekk..

geçmiş olsun cnm

ben hep iştahlıydım.. aklımda hep yemek olurdu ama bisikletle ilgilendiğimden bi dönem (5-6 sene) danalar gibi yiyip ince kalmayı başardım.. sonra sakatlık dönemim oldu.. yavaş yavaş kilo almaya başladım.. ve yesem de hemen ardından acıktığımı farkettim.. neyse sonra doktora bunu laf arasında söyledim.. test yaptırdı.. tokluk kan şekerim yemekten bi saat iki saat sonra açlık kan şekerinin altına düşüyodu.. habire acıkmaktan hiç diyet yapmamıştım dayanamazdım çünkü.. sonra bu yaz bi akşam dışarı çıkacaktım ama hiç bi kıyafetime giremedim (zaten şişiyo karnım) ve dedim ben diyet yapıcam.. diyet yaparken başka türlüsüne dayanamadığımdan saatle yedim.. sonra herkes kadar çok kısamadım da yediklerimi.. sonra 3 hafta sonra falan benim o açlık ataklarım geçti.. diyeti bıraktım ama hala açlık atağı yaşamıyorum yemeklerden sonra seninki farklı olabilir tabi ama bu durum iştahı da direk arttıran bi durum canım değerlendir derim

bu arada sahile indim yürüyüş yaptım.. çalışacağım yere kadar da kronometre tuttum yavaş yavaş yürüyerek yarım saat sürüyo yokuş aşağı tam tahmin ettiğim gibi.. parka, boğaza falan bi dk mesafede.. bakalım nası olcak

ayy süper olala yaa..
özendim kız şimdi sannaaa..
ben olsam yürüyerek gider gelirdim işe ki sende öyle yapcen heralde..:78:

aslında ben gençliğimde falan yerdim yerdim hiç kilo almazdım yani şişko biri hiç olmadım..
taakii 30 ma kadar..
30 dan sonra şiştim ben ama genede kilomu göstermiyom ben,görenler verme artık incecik olmuşsun,kolun k.. ç..n incelmiş diyolar..:78::78:
ama 70 gözüme çok geliyo genede..en azından bi 67 falan diyorum ben ..

Tabiii :82: kendimi eskimiş ,yaşlı hissettim yahu. :97:

Boyun kaç aygün senin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…