- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #41.981
hoşbuldum nafım....naber cnaımm,,akşam yazacammmİyi akşamlar tatlım
Hoşgeldin meliscim :81: kilo bildirimine gelcekmisin yarın yoksa akşam mı bildireceksin tatlım
benimde boynum agrıyorr tutuldu galibaaburdayım canım iyiyim sen nasılsın
başıma ağrı girmişti şimdide çok midem bulanıyor
herhalde migrenim tutçak çıktım biraz hava aldım
hoşbuldum nafım....naber cnaımm,,akşam yazacammmbiliiyosun canım sabah fırsatım olmuyorr çokk
benimde boynum agrıyorr tutuldu galibaa
geeçmiş olsunn canım yaa çikotaa felan yeme sakınn:94:
kızlar ben yavaştan kaçıyorum kendinize iyi bakın
slm kevsercim gelmene çok sevindimmslm kızlar ben geldim herkeşler nasıl özledim sizi???
geçmişe bakayım dedim başedemedim..ben iim şükür
kesin bikararla döndüm yine işte geldim burdayım:)
ameliyat ne için cnm çözüm var mı yani??h.bulduk özgecm geldim hastaneden evde dinlenmedeydim canm bisüre uğramak istemedim sonuçlarım olumsuz cıktı tedavi için gitmiştim ben enazından hani adet olayınn tedavisi olurmu die..hiçbiri olumlu cıkmadı üstüne daha eklendi sonucsuz kaldı yani üzüldüğümle kaldım işte canm allah razı olsun sormuşsunz beni yalnız olmadığımı hissettiğim için burdayım
h.b canm
h.b canm iim şükür kendimi dinle dinle nereye kadar..imtihan işte alışmaya çalışıyorum bukadar yükü kaldıramıyorum ama bikaç gündür daha iim
bence de en güzeli cnm.. ayrıca hayatın ne getireceği bilinmez yeter ki sen adım at devam et.. belki lisans okursun cnm meslek liselerine giriş kolaylığı oluyo.. kilo dert değil cnm daha genceciksin verirsin..saolun canm..kendimce artık belli kararlar aldım yani üzülmemk kendimi yıpratmammk için bişeylerle uğraşıcam bundan sonra kafamı dağıtacak..kpss ye hazırlanmaya başladım çocuk gelişimi benm bölüm inş bu mesleğmde ilerlemeye çalışıcam..buarada kiloda almışım zatenbunada biel atmam lazım böyle canm hayat işte nezman ne olaağı hiç belli olmuyo şuan kendimi çok farklı yerde hissediyorum..
sormuştum galiba cnm ameliyat ne için??hastanede yatmadım anm ankarada dayım var evle hastane arasındagidip geldik sürekli gündz hastanede geçirip akşam evdeydim..bisürü tahlil yapıldı işte tedavi konusunda.adet içinde yapıldı doğuştan olduğu için şuan tıpta tedavisi mümkün değil dediler..çok ayrıntılı anlatamıyorum burda canm sayfa dışında okuyanlar oldu için..ameliyatta olmam lazımmış buda evlilik için şart olan bişey.tedavi için değil yani. nezmaan olack onu bilmiyorum işte gün vereekler ama ben hazır olmadım için biduruma şuan istemedim...inşş canm inan burda muhabbet etmek bile havamı değiştiriyo zaten
Olsun başladın ya devamı gelir canımgrip çok şükür geçti sanırım öksürüğüm kaldı ama o da zamanla geçer midemde düzeldi yemek yiyebiliyorum
öksürük zor geçiyo
Face'e girmiyodum bugün girdim gördüm canım mesajını kaydettim seni seslerim düzelsin biraz arıcam
geçmiş olsun özge bişeye canın mı sıkıldıburdayım canım iyiyim sen nasılsın
görüşürüz cnmkızlar ben yavaştan kaçıyorum kendinize iyi bakın
görüşürüz nafişşKızlar bende çıkıyorum yarın görüşmek üzere iyi akşamlar :80:
Hadi NaF kaçar
İyi akşamlar tatlım
Hoşgeldin meliscim :81: kilo bildirimine gelcekmisin yarın yoksa akşam mı bildireceksin tatlım
burdayım canım iyiyim sen nasılsın
kızlar ben yavaştan kaçıyorum kendinize iyi bakın
Tamam tatlım
İyi akşamlar kuşum
görüşürüzz naff özgeeeKızlar bende çıkıyorum yarın görüşmek üzere iyi akşamlar :80:
Hadi NaF kaçar
yokk buurdayımmm cnaımmnaber diyene kadar kaçmışsınn meliscimm
olişimm burdayımm çıkamadım daha bennnn
eve gidince şahmaranın dedigi gibi bi tavuk yapım poşettee bide ksısırrrrrr
ohh afiyet olsunnn
kısıra gerek yok kız onu yarın yaparsın yorulmaaa
kısır çok severim güsel de yaparımm ama üşengeçlikten kaç aydır yapmadımm
yerim seniii ama canım istediii azcık yapımm yiyim)
orda yagmur varmıı olişimm
kısır çok severim güsel de yaparımm ama üşengeçlikten kaç aydır yapmadımm
nası yapıcan ki sulu mu güneydoğu usulü mü
yamur var cnm ama sağanak değil yine de kapalı hava 2-3 gündür..
daha bahara var cnm.. ben de kuşlar cikleyince penceremin önünde havaya giriyom..
sulu deilll içinee maydonozzz,,sivribiber,salatalık,nane yeşil sogan
şalça tuz karabiber kimyon az,,,sende yapsana akşam ....burdada var yagamurr sogudu havaa....buğün..dün baharr gibiydi offff:82:bi bahar gelseydi artıkk
bence at cnm ona da baharat serp nihan öyle yaptı hepsi pişmiş ama çok kalın dilimleme patatesleri 170 derecede 50 dk pişirmiş süper olmuşşpoşetee tavugununiçinee paatesmi atsam azcıkkk yaaa
pişer galibaa fırında...poşeti delimm hava girsinn
slm kevsercim gelmene çok sevindimmmerak etmiştim seni
mrb canm geldim evet daha iim bugün yavş yavaş toprlıyorum artık kendimi..
ameliyat ne için cnm çözüm var mı yani??
çözüm için değil canm bu başka
bence de en güzeli cnm.. ayrıca hayatın ne getireceği bilinmez yeter ki sen adım at devam et.. belki lisans okursun cnm meslek liselerine giriş kolaylığı oluyo.. kilo dert değil cnm daha genceciksin verirsin..
en çokta zaten yalnız olupta kendini dinleyince hasta oluyo insanmoralmn çöküyosun
sormuştum galiba cnm ameliyat ne için??
özeline bak canm yazdım burda üye dışındakilerde okuyo oyüzden çok açmadım konuyu
görüşürüz cnm
iim meliscim saolasınlovemy keevsercim geçmiş olsun tekarar tatlım
umarım iysindirr
sulu deilll içinee maydonozzz,,sivribiber,salatalık,nane yeşil sogan
şalça tuz karabiber kimyon az,,,sende yapsana akşam ....burdada var yagamurr sogudu havaa....buğün..dün baharr gibiydi offff:82:bi bahar gelseydi artıkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?