- 3 Haziran 2010
- 12.166
- 6
- 408
- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #42.141
yani kiloyla alakası yok ben hamileliğim boyunca 5 kilo almıştım sadece ve doktorda mükemmel diyordu çocuğu beslemişin diyordubence sahiplenememe durumu çoook düşük ihtimal doğurunca o duygu insana güç veriyodur doğamızda var bu.. hayvanlarda bile var..
ben kendimden eminim bu konuda ama annem hayatını adamak zorunda kaldı bana ben öyle yapmak iztemediğime eminim
özgecim sen böyle bi örnek görmemişsindir çok yakınında zaten annen çok yardımcı sana
bana yardımcı olabilecek kimse yok
lohusalık nası bilmiyorum ki oyüzden sordum gidesim yok ama karar da veremedim
bence senin zamanın var daha nafım o zamana kadar seyahat konusu da çözülür bence rahat rahat bakarsın bebişine merak etme
bu arada tabi geliriz doğumuna ben çok önem veririm öyle şeylere
kızlar kiloyla ne alakası var ya konunun
zaten 20-25 kg almaya gerek yok ki? insan iştahını dizginlemezse alır o kadar çok kilo?
avupalı anneler türk kadınları gibi olmuyo doğumdan sonra.. bizde çift canlısın herşeyi ye hakkındır mantığı hakim..
bence de yok.. istisnalar hariç hani bebeğini sokağabırakanlar falan.. annelik çok büyük bi güç bence.. ben de bebek dükkanına girdiğimde böyle düşünmüştüm allahım kadın olmak ne büyük güç demiştim havalanmıştım
Ayy cnm benim bende ağlarım sen ağlarsan
Sabah getirdi testi canım ee ben evde wcye giripte işe geldim hala daha gitmedim wcyeo yüzden yarın sabah yapim diyom
şahsen çatladım yapsana olmadı yarın bi daa yaparsın
Benimde evlendikten sonra aldığım 13 kilo kocişime feda olsunduygusallığın içine eden naf tüh sana
Kilo bildirimi yaptınmı sen
Günaydın not ettim cnm :82:
Çıkmaz demeyin şansınızı deneyin milli piyangoooo:83:
yok niye alınayım cnmHamile psikolojisi olabilir
Olişş haklı sebeplerin var kendince bu yüzden bence normalsinbişey sorucam çok özel gelirse yanıtlamayabilirsin canım alınmam eşinle konuştunuzmu hiç ciddi ciddi bebek olayını :93:
yani kiloyla alakası yok ben hamileliğim boyunca 5 kilo almıştım sadece ve doktorda mükemmel diyordu çocuğu beslemişin diyordu
dikkat edince sorun olmuyo
ama olişi anlıyorum ben sorumlulukları çok bi bebeğin hayırlısı diyelim artık.
özgecim öyle tabi ama sana yardımcı olan var annen kapı gibi arkandatabiki çok
evliliğin bile sorumluluğu çok değil mi
ama insan isteyince herşeyin üstesinden geliyor
Tamam kızlar gidiyorum yapıcam testibenide işgillendiriyonuz 10 dk sonra sonuçlanır
evet canım öyle:97:tabiki çok
evliliğin bile sorumluluğu çok değil mi
ama insan isteyince herşeyin üstesinden geliyor
Tamam kızlar gidiyorum yapıcam testibenide işgillendiriyonuz 10 dk sonra sonuçlanır
bekliyosssTamam kızlar gidiyorum yapıcam testibenide işgillendiriyonuz 10 dk sonra sonuçlanır
özgecim öyle tabi ama sana yardımcı olan var annen kapı gibi arkanda
işin nispeten rahat
hem çalışıp hem oğlunu kreşe bırakıp hem de yemekle uğraşmıyosun en azından
hatta istesen işi bırakma şansın var
bunların hepsi harika şeyler
Bi doktor izlemiştim. Hamilelikte 14 kg'dan fazlası gereksiz demişti. Kızıyoruz annelere çok kilo alınca demişti. Kuzenimde 30 kg aldı dogumdaben bi gördüm hala daha veremedi. 2.ye cesaret edemiyo kiloyla gelen sağlık sorunları oldu.
Hamilelikte çok dikkatli beslenmek gerek bence. 2.canlıyım diyip herşeyi yememek lazım. Ben nası olurum bilmiyorum.
Bakıyomuşsunuz yarım dünya ben
Yengem dogumdan sonra yapmıştı ben ezmiriyom diye löp löp götürdüşu ideali 46 beden olan yengem :78:
Sanırım sütü su yapıyormuş Gene aynı doktor çok su için sağlıklı beslenin demişti.
İşte ben anca izliyom duyuyom böyle
bi gün bende hamiş olabilir miyim acep ?
Olişim şahsi fikrimi söyliyim (cocugum olursa ne olur bilemem). bütün dünyamı cocugum ypmak istemiyorum. bu cocuguda boguyor. kendimden biliyorum. tabi ki onu cok sevicem ilk sırada gelicek ama kendim oldugumu unutmak kendimi hayattan soyutlamak istemiyorum.
arkadaslarım olmalı,gezebilmeliyim. tabi bu biraz gelirle alakalı.
bunlar düşünceler gerçekte neler yapabilirim bilmiyorum.
zaten ümidimde yok cocukla ilgili pek.
yaş 31 hayatımda kimse yok. ne zaman evlenicem, hamile kalıp dogurcam
evet benim aldığım 25 kg da çok gereksizdi
günde kaç tane çikolata yiyordum
doktorum kızıyordu çocuğa da sanada hiç bir yararı yok yeme diye
ama şimdi bilinçlendim anca
gün doğmadan neler doğar canım allah sana da nasip eder inşallah
o iş hiç belli olmaz cnm.. kader, kısmet..Bi doktor izlemiştim. Hamilelikte 14 kg'dan fazlası gereksiz demişti. Kızıyoruz annelere çok kilo alınca demişti. Kuzenimde 30 kg aldı dogumdaben bi gördüm hala daha veremedi. 2.ye cesaret edemiyo kiloyla gelen sağlık sorunları oldu.
Hamilelikte çok dikkatli beslenmek gerek bence. 2.canlıyım diyip herşeyi yememek lazım. Ben nası olurum bilmiyorum.
Bakıyomuşsunuz yarım dünya ben
Yengem dogumdan sonra yapmıştı ben ezmiriyom diye löp löp götürdüşu ideali 46 beden olan yengem :78:
Sanırım sütü su yapıyormuş Gene aynı doktor çok su için sağlıklı beslenin demişti.
İşte ben anca izliyom duyuyom böyle
bi gün bende hamiş olabilir miyim acep ?
Olişim şahsi fikrimi söyliyim (cocugum olursa ne olur bilemem). bütün dünyamı cocugum ypmak istemiyorum. bu cocuguda boguyor. kendimden biliyorum. tabi ki onu cok sevicem ilk sırada gelicek ama kendim oldugumu unutmak kendimi hayattan soyutlamak istemiyorum.
arkadaslarım olmalı,gezebilmeliyim. tabi bu biraz gelirle alakalı.
bunlar düşünceler gerçekte neler yapabilirim bilmiyorum.
zaten ümidimde yok cocukla ilgili pek.
yaş 31 hayatımda kimse yok. ne zaman evlenicem, hamile kalıp dogurcam
300 tlye geçinen insanların pek mutlu olduğunu sanmıyorum ben hatta bi sürü çocuk yapanlar da genelde onlar oluyotabi ki annem sağolsun yardımcı hemde çok büyük
ama istedikten sonra herşey oluyo oliş onu demek istiyorum ne insanlar var 300 liraya geçinen herşeyi kafamızda biraz da biz büyütüyoruz
o iş hiç belli olmaz cnm.. kader, kısmet..
ama türkiyede çalışan anne olmak çok zor hele ki büyük şehirdeysen
ya çocuk sana doyamıyo
ya da işi bırakıyosun genelde
çünkü kadınlara sunulan olanaklar az ve çocuktan komple ve sadece anne sorumlu oluyo
babalar seviyo anneler bakıyo (genelde)
çocuğunuz hasta diye aranan erkek md görmedim ama kadın mdlerin hepsi bi de evi idare ediyolardı
akıl sağlıkları da fazla iyi değildi
o iş hiç belli olmaz cnm.. kader, kısmet..
300 tlye geçinen insanların pek mutlu olduğunu sanmıyorum ben hatta bi sürü çocuk yapanlar da genelde onlar oluyo
Bilmiyorum olala bu konuda çok karamsarım ama tabi kader ,kısmet..
Geçen ablamla konuştuk. Düşünsene İYi bi poziyon iki aday var 1 kadın 1 erkek. Kadın daha avantajlı ama sırf kadın oldugu için eleniyor ,özellikle evliyse. Çünkü hamilelik ve devamı iş hayatınadn bi süre uzak kalmak demek.Devamında da emzirme dönemi,cocukla ilgili sorumluluklar. İş hayatı acımasız.
Kadın olmak zor, anne olmak ise cok daha zor çalışan kadınlar için.
İlerde ofisimi açar ve evlenip hamile kalabilirsem. Çalışma saatlerimi ben belirlerim diye tesellim var.
Kısmet,nasip
Evettt sonuççç tek çizgi :78: ben size yok demiştim ama
kesindir di mi nafım olsun ama işgillenmiştim benEvettt sonuççç tek çizgi :78: ben size yok demiştim ama
aminnBilmiyorum olala bu konuda çok karamsarım ama tabi kader ,kısmet..
Geçen ablamla konuştuk. Düşünsene İYi bi poziyon iki aday var 1 kadın 1 erkek. Kadın daha avantajlı ama sırf kadın oldugu için eleniyor ,özellikle evliyse. Çünkü hamilelik ve devamı iş hayatınadn bi süre uzak kalmak demek.Devamında da emzirme dönemi,cocukla ilgili sorumluluklar. İş hayatı acımasız.
Kadın olmak zor, anne olmak ise cok daha zor çalışan kadınlar için.
İlerde ofisimi açar ve evlenip hamile kalabilirsem. Çalışma saatlerimi ben belirlerim diye tesellim var.
Kısmet,nasip
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?