Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

minik biz iş yerinde 3 bayan aynı anda hamile kaldık tabi bu planlı birşey olamaz
ama şimdi bayan eleman almıyorlar

aslında işverenlerede kızamıyorum.
düşünsene şirketinin genel müdürü kadın.
önemli bi anlaşma aşamasındasın ya da şirket atakta ama müdür doğumhanede ıkınıyo
bilmiyorum ya kafam karışıyo bu konuda.
en iyisi kendi ofisimi açam ben

zaten daha belli olmaz demiştim

Kan testi yaptırmam en son iğne fücuduma geçen sene demir eksikliği için yaptırdığım testte değmişti regl dönemim geçerse yedek testim var yaparım

Bana göre kesin olişim ama regl dönemi gecikme yaşarsam yedek testim var bidaha yaparım olsun kuşum benim içimde rahatladı en azından bi sürü ilaç almıştım Allah korusun :96:

gn mdler 40 yaş üstü oluyo zaten cnm böyle bi problem olmaz kanımca

tmm cnm

işte şu türkiye de erkeklere doğru düzgün adam gibi maaş verseler de kadınlar çalışmak zorunda kalmasa
özgecim inan bana evde de işi arayacaksınn

hamile kalınca ne olcak kız kaçtane iğne gircek

işiçin kıyafet ne alsam acaba ya çok değil ama 2-3 parça bişi almam lazım

kışın kazaktan nefret ettiğimden 2-3 kazak ve bi kaç bluz, 2 kottan başka kıyafetim yok

(yazlık spor çok var ama)

1 adet sade kahve içtim
şimdide portakal yicem
elimde bıcak biri odaya girerse kaçar
bugünlerde psikopatım zaten

işiçin kıyafet ne alsam acaba ya çok değil ama 2-3 parça bişi almam lazım

kışın kazaktan nefret ettiğimden 2-3 kazak ve bi kaç bluz, 2 kottan başka kıyafetim yok

(yazlık spor çok var ama)

Bende hiç sevmiyorum kazak giymeyi ince şeyler giyerim kışında pttde nasıl giyiniyolar ona göre alsan daha iyi olur bence olişim yani klasik ise o tarz şeyler alırsın değilse daha spor şeyler alırsın gibi :97:

Naff hayırlısı olsun canım. ama adet dönemin geçmediyse idrarda çıkması pek mümkün olmuyor. sen ilaç alırken yinede dikkatli ol canım. mide bulantısından şüphelenip yaptıysan valla benim bidiğim hamile kalınca öyle hemen zırt diye miden bulanmıyor türk filmlerindeki gibi. kesenin oluşup hatta bebişin oluşup canlanması gerekiyo ki buda nerdeyse 8 haftalıkken falan oluyo.. mide bulantısı bebeğin canlı olduğunun işareti yani canım.
bu arada kilo muhabbetine gelince o işin esprisi tabiki yani konuyla alakası olmadığı açık. ama annelik konusunda tereddüt eden biri olarak yaşamayan bilemez demek istiyorum şekerler. sahip olunca bu düşüncelerinizden emin olun pişman olucaksınız.. her yüzüne baktığınızda keşke daha önce sahip olsaydım diceksiniz.. hayatı ona endekslemek ise en mutluluk verici şey olucak emin olun. ben kuzumsuz adım atmam. şu an sosyal hayatımda sıfır yani onun dışındaki ama mutlumuyum hemde çooookkk.. işte bu duyguyu bilmek ve anlamak sahip olduktan sonra oluyo. ama herşeyin hayırlısı Rabbim isteyene istediği zamanda nasip etsin inşallah..

bilmiyorum ki şekerim
erkekler gömlek kravat takıyo
hatunların bankodan sadece üst tarafları gözüküyo o yüzden altta ne var çözemedim...

ilk güne bişi alsam (hep kullanabileceğim hafif klasik) yeter heralde gerisine sonra karar veririm

kışın alışverişten nefret ediyom
zaten soğuk burası çabuk da üşürüm :84:

o duygunun olacağına eminim
ama makul bi babayla
yoksa annem de benim için dağları delmiş
ama ben büyüdükten sonra çöktü dağ gibi kadın dayanamadı
ve hayatında yaşayamadığı şeyler için pişmanlık duymaya başladı
o pişmanlık 50sinden sonra başlıyo kadınlarda yoksa çocukları büyütürken değil
çok fedakarlık yapıp çok şeyden vazgeçtiyse kendini sildiyse başlıyo
her annenin tabi bu kadar abartmasına gerek yok

bence bu konuyu uzatmanın anlamı yok neşecim boşver sende
herkes istediği zaman istediği şeyi yapsın
ne zaman çocuk muhabbeti açılsa farklı sonuçlanıyor en iyi si kapatalım bu konuyu

ilanları taramayı bitirdim

işe girdin niye ilan tarıyosun derseniz o iş eğitimimin ve kapasitemin altında
ama çalışmak evde oturmaktan iyidir diye düşünüyorum zaten ihtiyacım da var..

ben kaçtım
nafım sen yinde de dikkat et aldığın ilaçlara falan..

dışarı çıkıcam tekrar uğrayabilir miyim bilmiyorum
çok öptümm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…