- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #42.161
minik biz iş yerinde 3 bayan aynı anda hamile kaldık tabi bu planlı birşey olamaz
ama şimdi bayan eleman almıyorlar
zaten daha belli olmaz demiştim
kesindir di mi nafım olsun ama işgillenmiştim ben
aminn
inş düzelir ilerde
çünkü bu devirde tek maaşla yaşanmıyo
o yüzden erkeklerin artık titreyip kendilerine gelmeleri lazım
hala eski kafada olmak işlerine geliyo
gn mdler 40 yaş üstü oluyo zaten cnm böyle bi problem olmaz kanımca
aslında işverenlerede kızamıyorum.
düşünsene şirketinin genel müdürü kadın.
önemli bi anlaşma aşamasındasın ya da şirket atakta ama müdür doğumhanede ıkınıyo
bilmiyorum ya kafam karışıyo bu konuda.
en iyisi kendi ofisimi açam ben
hayırlısı canımEvettt sonuççç tek çizgi :78: ben size yok demiştim ama
gn mdler 40 yaş üstü oluyo zaten cnm böyle bi problem olmaz kanımca
tmm cnmKan testi yaptırmam en son iğne fücuduma geçen sene demir eksikliği için yaptırdığım testte değmişti regl dönemim geçerse yedek testim var yaparım
Bana göre kesin olişim ama regl dönemi gecikme yaşarsam yedek testim var bidaha yaparımolsun kuşum benim içimde rahatladı en azından bi sürü ilaç almıştım Allah korusun :96:
özgecim inan bana evde de işi arayacaksınnişte şu türkiye de erkeklere doğru düzgün adam gibi maaş verseler de kadınlar çalışmak zorunda kalmasa
Kan testi yaptırmam en son iğne fücuduma geçen sene demir eksikliği için yaptırdığım testte değmişti regl dönemim geçerse yedek testim var yaparım
Bana göre kesin olişim ama regl dönemi gecikme yaşarsam yedek testim var bidaha yaparımolsun kuşum benim içimde rahatladı en azından bi sürü ilaç almıştım Allah korusun :96:
tmm cnm
özgecim inan bana evde de işi arayacaksınn
hamile kalınca ne olcak kız kaçtane iğne gircek
1 adet sade kahve içtim
şimdide portakal yicem
elimde bıcak biri odaya girerse kaçar
bugünlerde psikopatım zaten
işiçin kıyafet ne alsam acaba yaçok değil ama 2-3 parça bişi almam lazım
kışın kazaktan nefret ettiğimden 2-3 kazak ve bi kaç bluz, 2 kottan başka kıyafetim yok
(yazlık spor çok var ama)
bilmiyorum ki şekerim
Bende hiç sevmiyorum kazak giymeyi ince şeyler giyerim kışındapttde nasıl giyiniyolar ona göre alsan daha iyi olur bence olişim yani klasik ise o tarz şeyler alırsın değilse daha spor şeyler alırsın gibi :97:
o duygunun olacağına eminimNaff hayırlısı olsun canım. ama adet dönemin geçmediyse idrarda çıkması pek mümkün olmuyor. sen ilaç alırken yinede dikkatli ol canım. mide bulantısından şüphelenip yaptıysan valla benim bidiğim hamile kalınca öyle hemen zırt diye miden bulanmıyor türk filmlerindeki gibi. kesenin oluşup hatta bebişin oluşup canlanması gerekiyo ki buda nerdeyse 8 haftalıkken falan oluyo.. mide bulantısı bebeğin canlı olduğunun işareti yani canım.
bu arada kilo muhabbetine gelince o işin esprisi tabiki yani konuyla alakası olmadığı açık. ama annelik konusunda tereddüt eden biri olarak yaşamayan bilemez demek istiyorum şekerler. sahip olunca bu düşüncelerinizden emin olun pişman olucaksınız.. her yüzüne baktığınızda keşke daha önce sahip olsaydım diceksiniz.. hayatı ona endekslemek ise en mutluluk verici şey olucak emin olun. ben kuzumsuz adım atmam. şu an sosyal hayatımda sıfır yani onun dışındaki ama mutlumuyum hemde çooookkk.. işte bu duyguyu bilmek ve anlamak sahip olduktan sonra oluyo. ama herşeyin hayırlısı Rabbim isteyene istediği zamanda nasip etsin inşallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?