- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #42.121
arkadaşımın doğumuna ankaraya gidecektim ama ev kalabalık olur dedi (keşke önceden deseydi)
ben de aldıklarımı kargoyla yollucam
sonra gelirsin dedi ama yeni doğmuş bebek sürekli acıkıp ağlar heraldeannesi de hep onla ilgilenir haliye.. itiraf ediyorum çok sıkıcı geldi gitmeyi düşünmüyorum sanırım :26: benim genlerimde annelik olması için illa doğurmam lazım galiba... itiraf ediyorum genişlemek çoğalmak güzel bişi olmasa o sorumluluğun altına hiç giresim yok bilmiyorum belki anormalimdir
yaaaa alıntılara hep cevap verdiydim :84::84::84::84: silindi hepsi:84::84::84:
ağlamak istiyorummm okadar şey yazdım yaaaaaa:95::95::95::95::95::95::84::84::84::84:
her çocuk bir olmuyo benimki hep uyuyordu hiç ağlamıyorduarkadaşımın doğumuna ankaraya gidecektim ama ev kalabalık olur dedi (keşke önceden deseydi)
sonra gelirsin dedi ama yeni doğmuş bebek sürekli acıkıp ağlar heraldeannesi de hep onla ilgilenir haliye.. itiraf ediyorum çok sıkıcı geldi gitmeyi düşünmüyorum sanırım :26: benim genlerimde annelik olması için illa doğurmam lazım galiba... itiraf ediyorum genişlemek çoğalmak güzel bişi olmasa o sorumluluğun altına hiç giresim yok bilmiyorum belki anormalimdir
daha doğrusu şunu düşünüyorum
eşim çocuk sevmiyo pek ayrıca biliyorum ki tüm sorumluluk her türlü bana kalacak
o yüzden istemiyorum
çocuk seven sorumluluk sahibi bi erkekle daha farklı olabilirdi belki
eşim çocuk sevmiyo pek ayrıca biliyorum ki tüm sorumluluk her türlü bana kalacak
o yüzden istemiyorum
ayyy gelin gelin:81::81::81: sizi görünce hüngür hüngür ağlarım vallaLoğusa döneminde seninle de ilgilenemezdi belki ondan öyle demiştir olişim :97: bide gerçekten kim kime dum duma oluyo öyle zamanlardaama sen ne kadar düşünceli bi arkadaşsın benim doğumuma gelirsiniz inşallah yada nihanınkine gideriz hep beraber
Bu arada test aldırdım dün akşam bahara yarın sonuçlanıcak
Edit: Bence anormal değilsin
arkadaşımın doğumuna ankaraya gidecektim ama ev kalabalık olur dedi (keşke önceden deseydi)
o yüzden istemiyorum
hamileliğimde aldığım 25 kilo oğluma feda olsun
ayyy gelin gelin:81::81::81: sizi görünce hüngür hüngür ağlarım valla
niye bu sabah yapmadın kız niye yarın sonuçlancak anlamadım
Loğusa döneminde seninle de ilgilenemezdi belki ondan öyle demiştir olişim :97: bide gerçekten kim kime dum duma oluyo öyle zamanlardaama sen ne kadar düşünceli bi arkadaşsın benim doğumuma gelirsiniz inşallah yada nihanınkine gideriz hep beraber
yok kuzu ben ona dedim ki bana kararını söyle ya bi gün önceden geleyim sizde kalayım doğumuna geleyim bebişi göreyim hemen o gün döneyim ya da gelmeyeyim dedim.. ıvır zıvırlarımı aldım yok doğumdan sonra gel sen dedi.. lohusa halime gel dedi yani.. bana da saçma geldi bu.. işime gelmedi yani..
Bu arada test aldırdım dün akşam bahara yarın sonuçlanıcak
merak ediyodum ama senden ses çıkmayınca ısrarcı olmayım dedim cnm bakalım nolucak
Edit: Bence anormal değilsin
emin misin naf? gördüğüm en anaç, hamarat insanlardanım ama bebek konusunda kararsız ve hassasım.. annem beni tek başına büyüttüğünden galiba.. eşime de güvenmiyorum.. yanlış seçim yaptım heralde.. yine de diyorumçok istesem doğururdum bi tane.. yaşım geldi geçiyo sonuçta..
canım benim erkekler genelde cocuk dogduktan sonra benimsiyorlar bebeği.
kadınlar ise hamileliği yaşadıkları için ilk andan itibaren.
ama toplumumuzda yanlış olan kanı şu (tabi bence) bütün kadınlar anne genleriyle doğar diye bu çok yanlış (hamilelik sonrası depresyona giren bir sürü kadın var,bebeğini sahiplenemeyen) benim nazarımda sen en dogrusunu yapıyor , kendinden emin olmadan cocuk dogurmuyorsun.
Ben cocuk delisiyim ama hamile kaldıgımda ve ya dogurdugumda sahiplenebilir miyim o büyük sorumluluğu alabilir miyim bilmiyorum.
Zaten hali hazırda dogurma imkanımda yok.
ayyy gelin gelin:81::81::81: sizi görünce hüngür hüngür ağlarım valla
niye bu sabah yapmadın kız niye yarın sonuçlancak anlamadım
benimde 20...
su içmekten midem bulandı yaaa :120::120:
Günaydın
kilom 57,7
canım benim erkekler genelde cocuk dogduktan sonra benimsiyorlar bebeği.
ama toplumumuzda yanlış olan kanı şu (tabi bence) bütün kadınlar anne genleriyle doğar diye bu çok yanlış (hamilelik sonrası depresyona giren bir sürü kadın var,bebeğini sahiplenemeyen) benim nazarımda sen en dogrusunu yapıyor , kendinden emin olmadan cocuk dogurmuyorsun.
Ben cocuk delisiyim ama hamile kaldıgımda ve ya dogurdugumda sahiplenebilir miyim o büyük sorumluluğu alabilir miyim bilmiyorum.
var özgecim ben bu yüzden psikologlara taşınanları biliyorum.şu anda böyle düşünüyorsunuz
sahiplenememe diye birşey yok canım ya
var özgecim ben bu yüzden psikologlara taşınanları biliyorum.
hatırlıyor musunuz bi futbolcunun eşi intihar etti.
annelik mükemmel bir duygu, yaşamak istiyorum.
Allah nasip eder inşallah ama yaşanan gerçekleride görmek gerek.
DAha hazır olmadan bi sürü anne olan ve kabullenemeyen anne var ..
Allah sizi meleklerinizle uzun yaşatsın inşallah
....................................
bence sahiplenememe durumu çoook düşük ihtimal doğurunca o duygu insana güç veriyodur doğamızda var bu.. hayvanlarda bile var..canım benim erkekler genelde cocuk dogduktan sonra benimsiyorlar bebeği.
lohusalık nası bilmiyorum ki oyüzden sordum gidesim yok ama karar da veremedimher çocuk bir olmuyo benimki hep uyuyordu hiç ağlamıyordu
hayırlısı olsun olişişm herkezin düşüncesi
belki sizin çocuğunuz olunca eşinin fikri duyguları değişir bakarsın 1 tane daha ister
o duygu benzersiz bişey çünkü
eşim beşiğin önüne geçip saatlerce izlerdi bana bile öyle baktığını görmemiştim eşimin kıskanıyordum hatta
bence senin zamanın var daha nafım o zamana kadar seyahat konusu da çözülür bence rahat rahat bakarsın bebişine merak etmeBenim eşim seviyo ama sürekli seyahatlerde bende çocuğa tek başıma nasıl bakıcam korkusuyla yapmak istemiyorum :2: gerçi özge bana sen o bebişi kucağına aldığında pişman olcaksın neden daha önce yapmadım diye demişti o lafta hep aklımda dönüp duruyo :78:
Hepimizin hakkında hayırlısı olsun olişim
kızlar kiloyla ne alakası var ya konununbenimde 20...
bence de yok.. istisnalar hariç hani bebeğini sokağabırakanlar falan.. annelik çok büyük bi güç bence.. ben de bebek dükkanına girdiğimde böyle düşünmüştüm allahım kadın olmak ne büyük güç demiştim havalanmıştımşu anda böyle düşünüyorsunuz
sahiplenememe diye birşey yok canım ya
Ayy cnm benim bende ağlarım sen ağlarsan
canım ya
Sabah getirdi testi canım ee ben evde wcye giripte işe geldim hala daha gitmedim wcyeo yüzden yarın sabah yapim diyom
hey Allahım biz burda meraktan çatlıcaz senin umrunda değil amaan yarın yaparım diyson alemsin valla
Benimde evlendikten sonra aldığım 13 kilo kocişime feda olsunduygusallığın içine eden naf tüh sana
:duygusuznafsmili:
Kilo bildirimi yaptınmı sen
Günaydın not ettim cnm :82:
Çıkmaz demeyin şansınızı deneyin milli piyangoooo:83:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?