Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

daha doğrusu şunu düşünüyorum

eşim çocuk sevmiyo pek ayrıca biliyorum ki tüm sorumluluk her türlü bana kalacak

o yüzden istemiyorum

çocuk seven sorumluluk sahibi bi erkekle daha farklı olabilirdi belki

Loğusa döneminde seninle de ilgilenemezdi belki ondan öyle demiştir olişim :97: bide gerçekten kim kime dum duma oluyo öyle zamanlarda ama sen ne kadar düşünceli bi arkadaşsın benim doğumuma gelirsiniz inşallah yada nihanınkine gideriz hep beraber

Bu arada test aldırdım dün akşam bahara yarın sonuçlanıcak

Edit: Bence anormal değilsin

Son düzenleme:
her çocuk bir olmuyo benimki hep uyuyordu hiç ağlamıyordu
hayırlısı olsun olişişm herkezin düşüncesi

belki sizin çocuğunuz olunca eşinin fikri duyguları değişir bakarsın 1 tane daha ister
o duygu benzersiz bişey çünkü
eşim beşiğin önüne geçip saatlerce izlerdi bana bile öyle baktığını görmemiştim eşimin kıskanıyordum hatta

Benim eşim seviyo ama sürekli seyahatlerde bende çocuğa tek başıma nasıl bakıcam korkusuyla yapmak istemiyorum :2: gerçi özge bana sen o bebişi kucağına aldığında pişman olcaksın neden daha önce yapmadım diye demişti o lafta hep aklımda dönüp duruyo :78:

Hepimizin hakkında hayırlısı olsun olişim

ayyy gelin gelin:81::81::81: sizi görünce hüngür hüngür ağlarım valla
niye bu sabah yapmadın kız niye yarın sonuçlancak anlamadım

hamileliğimde aldığım 25 kilo oğluma feda olsun

canım benim erkekler genelde cocuk dogduktan sonra benimsiyorlar bebeği.
kadınlar ise hamileliği yaşadıkları için ilk andan itibaren.
ama toplumumuzda yanlış olan kanı şu (tabi bence) bütün kadınlar anne genleriyle doğar diye bu çok yanlış (hamilelik sonrası depresyona giren bir sürü kadın var,bebeğini sahiplenemeyen) benim nazarımda sen en dogrusunu yapıyor , kendinden emin olmadan cocuk dogurmuyorsun.
Ben cocuk delisiyim ama hamile kaldıgımda ve ya dogurdugumda sahiplenebilir miyim o büyük sorumluluğu alabilir miyim bilmiyorum.
Zaten hali hazırda dogurma imkanımda yok.

....................................

şu anda böyle düşünüyorsunuz
sahiplenememe diye birşey yok canım ya

ayyy gelin gelin:81::81::81: sizi görünce hüngür hüngür ağlarım valla
niye bu sabah yapmadın kız niye yarın sonuçlancak anlamadım

Ayy cnm benim bende ağlarım sen ağlarsan

Sabah getirdi testi canım ee ben evde wcye giripte işe geldim hala daha gitmedim wcye o yüzden yarın sabah yapim diyom

Benimde evlendikten sonra aldığım 13 kilo kocişime feda olsun duygusallığın içine eden naf tüh sana

su içmekten midem bulandı yaaa :120::120:

Kilo bildirimi yaptınmı sen

Günaydın
kilom 57,7

Günaydın not ettim cnm :82:

Çıkmaz demeyin şansınızı deneyin milli piyangoooo :83:

var özgecim ben bu yüzden psikologlara taşınanları biliyorum.
hatırlıyor musunuz bi futbolcunun eşi intihar etti.
annelik mükemmel bir duygu, yaşamak istiyorum.
Allah nasip eder inşallah ama yaşanan gerçekleride görmek gerek.
DAha hazır olmadan bi sürü anne olan ve kabullenemeyen anne var ..

Allah sizi meleklerinizle uzun yaşatsın inşallah

evet olabilir ama bana saçma geliyor bunlar
amin canım inş.allah sana da nasip eder

....................................

Hamile psikolojisi olabilir

Olişş haklı sebeplerin var kendince bu yüzden bence normalsin bişey sorucam çok özel gelirse yanıtlamayabilirsin canım alınmam eşinle konuştunuzmu hiç ciddi ciddi bebek olayını :93:

bence sahiplenememe durumu çoook düşük ihtimal doğurunca o duygu insana güç veriyodur doğamızda var bu.. hayvanlarda bile var..
ben kendimden eminim bu konuda ama annem hayatını adamak zorunda kaldı bana ben öyle yapmak iztemediğime eminim
özgecim sen böyle bi örnek görmemişsindir çok yakınında zaten annen çok yardımcı sana
bana yardımcı olabilecek kimse yok

lohusalık nası bilmiyorum ki oyüzden sordum gidesim yok ama karar da veremedim

bence senin zamanın var daha nafım o zamana kadar seyahat konusu da çözülür bence rahat rahat bakarsın bebişine merak etme
bu arada tabi geliriz doğumuna ben çok önem veririm öyle şeylere

kızlar kiloyla ne alakası var ya konunun
zaten 20-25 kg almaya gerek yok ki? insan iştahını dizginlemezse alır o kadar çok kilo?
avupalı anneler türk kadınları gibi olmuyo doğumdan sonra.. bizde çift canlısın herşeyi ye hakkındır mantığı hakim..

bence de yok.. istisnalar hariç hani bebeğini sokağabırakanlar falan.. annelik çok büyük bi güç bence.. ben de bebek dükkanına girdiğimde böyle düşünmüştüm allahım kadın olmak ne büyük güç demiştim havalanmıştım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…