- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #42.361
gümüş kaplamadır heralde.. beğendiysen, gerçekten seve seve kullanacaksan, diğer ihtiyaçlarına para kalıyosa al bence cnmfiyatı 300 tl civarlarındaaaa ne bilimm alim mi almim mi diye ama çok şık hem de gerekli alayım demiiii öle güsel parlıo ki kız
dinliyommAnlatayım canım
Bence allbende bayılıyorum tabak çanağa
aynen nafım bugün iş çıkışı alıorum oz amanAnlatayım canım
Bence allbende bayılıyorum tabak çanağa
gümüş kaplamadır heralde.. beğendiysen, gerçekten seve seve kullanacaksan, diğer ihtiyaçlarına para kalıyosa al bence cnm
dinliyomm
culya o iş tepsiyle kalmaz... kristal kesme bardak, kristal şekerlik, gümüş çay kaşıkları da lazım olur o zaman.. ve de onlara uyacak şıklıkta pasta takımlarıbi milyara patlar valla
merve kendinize mutlaka kaz tüyü al cnm hem hafif, hem sıcacık, hem yumuşacık hem de makinada yıkayabilirsin
ben şanseseri kapanan bi mağazadan 2 kişilik kaz tüyü yorganı 70 tlye almıştım şansın varsa öyle bişeye rastlarsan kaçırma
pahalı gelse de değer bu arada
silikonu misafirlere verirsin.. ucuzları paralanıyo onların içleri topak topak oluyo..
bence de
burda da var
naber tinkerbell
maviye kesin bakarım cnm sağol.. mont ben de çok bakındım bulamadım.. senin dediğin beyaz montu melis de beğenmişti maviden alacaktı diye hatırlıyorum ama başka rengiydi galiba.. bi ona sor istersen.. bu arada cevahir kesat.. minik butikleri gezmek lazım.. ben kotonun yeni sezonu kıyafet ve aksesuarları beğendim ama beşiktaş kotondakileri.. cevahirde de çok aksesuar alternati var ve hepsi kreasyonlarına uygun..iyiyim cnm :13: Kot bakıyorsun sanırım ben geçen gün aldım bir tane maviden sophia modeliydi sanırım paçaları dar ama öyle strech tayt gibi tam değildi Pçaları rahat çizme içine giriyor .fiyatı levise görede çok uygundu tabii.Maviye bir bakmanı öneririm zarada da dar strechler var renkleri de çok güzel aklında olsun
Sana ne zamandır girip söylüycem unutuyorum bu arada :)cevahirde bütün mağazaları gezdim mont bakıcaktım hatırlarsan sana ve kendim için kısa mont hiç bir yerde görmedim indirimden belkide kalmamıştı bilemicem. Yanlız bir ara mavinin internette katoloğunda kısa beyazla karşılaştım sordum çalışanlara hiç gelmedi öyle ürün dediler dediğim gibi indirimde mont kaban türünde hiç bir mağazada güzel bişey bulamadım ben
sinemaya gidesim mısır patlağı yiyesim var ama güsel film yok be ya
aynen nafım bugün iş çıkışı alıorum oz aman
kalır cnm kalır bunu ben kendi maaşımdan alcam babamlar deel ben alim diorummm
naf anlatıcan mı kızzz
sinemaya gidesim mısır patlağı yiyesim var ama güsel film yok be ya
yaa ne zevklidirdimii yeni yeni eşyalar, çeyizler Alınması ayrı yerleştirmesi ayrı bir zevk
..............................................................Ben eşimin stajeriydimaz çektirmedi bana zamanında neyse aynı şirkette çalışıyoduk sonra eşim işten ayrıldı gitti :97: bu arada kendisi ilk erkek arkadaşım olur :78: (araya başkaları girdi ilk derken ilk görüştüğüm yani) ilk aşk yani di mi 7 sene sonra nası ya 7 sene ortada yok muydu vay be kötü bi kazık yemiştir kesin sonra seni hatırlamıştır annesi de önermiş gibi gözüküyo geldi beni buldu arkadaş olarak çıktık görüştük derken bi baktım sevgili olmuşuz
Sonra tuhaf bir evlenme teklifi etti bende kabul ettim (kahvaltı yapıyoduk lap diye söyledi bende böyle kalakaldımdoydum ben dedim ) ne kadann zamanda evlenme teklif etti ki cnm 3 ay kadar görüştük bizimki annesine söylemişannesi önceden kesin tavsiye etmiş bence seni cnm benimle görüştüğünü tabi kayınvalidem boş durmadı daha öncedende tanışıyoduk hemen işyerinden aradı beni napıyosun ne ediyosun diye 6 nisanda eşimin ailesi tanışmaya geldi iade ziyaretine biz 13 nisanda gittik sonra 17 nisanda istemeye geldiler istediler kayınvalidem şak dedi taktı parmağıma yüzüğü kaçırmamak içindir kesin belki de senin bilmediğin başka taliplerin vardı kadının kulağına giden
19 nisanda aile arası (60-70 kişi ) bizim evde hatta bahçemizde nişan yaptık
gerçekten çabuk hazırlanmışınız
sonra koşturmaca ev hazırlama çeyiz tamamlama derken 23 ağustos kına gecem 24 ağustosta da düğünüm oldugerçekten de expresssss
aslında o kadar bile beklemezdi kayınvalidemkardeşim askerdi onun gelmesini bekledik küçük görümcemde hamileydi çocuğa 20-40 yaptılar o nemek kız ilk kez duydumm
sankim yangından mal kaçırıyoruz
ama benim gibisini bulmuşlar kaçırmak istemediler tabi
bence de zor bulurlardı
işte böyle olişim :81:
eşin kaç yaşında cnm
maviye kesin bakarım cnm sağol.. mont ben de çok bakındım bulamadım.. senin dediğin beyaz montu melis de beğenmişti maviden alacaktı diye hatırlıyorum ama başka rengiydi galiba.. bi ona sor istersen.. bu arada cevahir kesat.. minik butikleri gezmek lazım.. ben kotonun yeni sezonu kıyafet ve aksesuarları beğendim ama beşiktaş kotondakileri.. cevahirde de çok aksesuar alternati var ve hepsi kreasyonlarına uygun..
Canım kahve istedi bak şimdi :97: (msj yeni gördüm kör naf) iyi yapmışsın soğukta dışarı çıkmamakla canım
film yok ama :26: kaçtır gidip kapısından dönüyom astorianınhava tam sinemalık
Şimdiden gülegüle kullan tatlım
Ay anca yazdım
tahmin ettim kuzucum
Benimde film izleyesim var bu pazar fırsat bulursam araya filmde sıkıştırmak istiyorumama ne olur bilemiyorum evdeki arşivi bi kurcalamak lazım
benimki sevmiyo bi ağız tadıyla evde film keyfi yapamıyorum ya
kot kesin bakıcam cnm.. o kadar kilo verdim kot alamadım.. halbuki en çok istediğim şeydi.. alamamamın nedeni ise şişkinlik yemeklerden sonra hamile gibi oluyorumindirim bitmeden bak cnm KOTLARA Beyaz bej sen bakıyordun diye hatırlamışım cnm ben. sana diye bakmıştım :26: ben uzun kalçamı kapatıcak sımsıcak tutacak bir şey arıyordum çok istetiğim gibi olmasada acı kahve edindim birtane .Şimdide siyah kısa kaşmir gibi bir palto alıp kenara atmak niyetim
Ben eşimin stajeriydim az çektirmedi bana zamanındaneyse aynı şirkette çalışıyoduk sonra eşim işten ayrıldı gitti :97: bu arada kendisi ilk erkek arkadaşım olur :78: (araya başkaları girdi ilk derken ilk görüştüğüm yani) 7 sene sonra geldi beni buldu arkadaş olarak çıktık görüştük derken bi baktım sevgili olmuşuz
Sonra tuhaf bir evlenme teklifi etti bende kabul ettim (kahvaltı yapıyoduk lap diye söyledi bende böyle kalakaldımdoydum ben dedim ) 3 ay kadar görüştük bizimki annesine söylemiş benimle görüştüğünü tabi kayınvalidem boş durmadı daha öncedende tanışıyoduk hemen işyerinden aradı beni napıyosun ne ediyosun diye 6 nisanda eşimin ailesi tanışmaya geldi iade ziyaretine biz 13 nisanda gittik sonra 17 nisanda istemeye geldiler istediler kayınvalidem şak dedi taktı parmağıma yüzüğü
19 nisanda aile arası (60-70 kişi ) bizim evde hatta bahçemizde nişan yaptık
sonra koşturmaca ev hazırlama çeyiz tamamlama derken 23 ağustos kına gecem 24 ağustosta da düğünüm oldu
aslında o kadar bile beklemezdi kayınvalidemkardeşim askerdi onun gelmesini bekledik küçük görümcemde hamileydi çocuğa 20-40 yaptılar
sankim yangından mal kaçırıyoruz
ama benim gibisini bulmuşlar kaçırmak istemediler tabi
işte böyle olişim :81:
Kahvee çok severimbir saat sonrada t. kahvesi yapıcam kendi kendimeee (Olsun cnm benim biliyorum . Eminim kimsenin mesajını cevapsız bırakmıyacağını )
evet çok hızlılarmış :)bencede senin gibisini bulmuşlar kaçırmamak için
Evet canım ilk aşk
7 sene ortalardaydı ama hiç yüzyüze görüşmemiştik :97:
ilginç bi aşk öyküsü gerçekten cnm.. allah nazarlardan saklasın
bide biz hep şakalaşırdık bi ara pokemonlar vardı ya ben ona pokemon derdim o bana dıgımon derdi ben hala telefonunda dıgımon diye kayıtlıyımbiri görse eşim arıyo dese adam dicek eşin yaratık mı o ne biçim isim DIGIMON
yakınmışsınız demek ki birbirinize
Yok canım kayınvalidemin haberi yoktu o da şok olmuş hatta çok sevinmiş benimle görüştüğüne (eşim biraz fırlamaydı da)
bence ben doğru tahmin ediyorum cnm senden önce biri onun canını fena yakmışönceden de nişanlandığını duymuştur kesin.. nolur nolmaz kaçırmak istememiştir seni.. geriye dönüşler çok oluyo çünkü..
29 Aralıkta ilk defa çıktıkk 17 Şubatta evlenme teklif etti
hızlı davranmış ama doğru yapmış bence
Aslında ben nişanlıydım nişanlımdan ayrılmıştım psikolojim bozulmuştu o dönemler talipleri geri çeviriyodu annemler bana söylemeden :97: (zor günlerdi ama doğru kararlardı)
2 günde nişana hazırlandık mecburenkıyafetimi ayakkabılarımı aynı gün beğendim aynı gün pastam yapıldı ve nişanlandım düşün annen de hamarat hatundur kesin sen de öylesin yoksa çok zor iş çok yorucu..
20-40 ne biliyomusun hani bebişleri Kırklarlar ya dışarı çıkartmazlar mümkün olmadıkça kırklanmadan işte dışarı çıkılması gerektiği için yirminci günde yirmisini yaptılar yıkıyolar tuzluyolar filan öyle bişey sanırımçok net bir bilgim yok ama anlatabildim umarım bide işte sana geliyolar mesela sen yumurta,şeker soğan veriyosun öyle bişey işte (Bişeyi anlatamayan naf )
anladım cnm bu konularda cahilim ben
Eşim 77 li bende 84 lüyüm canım
çıtır naf
yuvanızdan huzur, mutluluk, bereket hiç eksik olmaz inş cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?