Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

Anlatayım canım

Bence all bende bayılıyorum tabak çanağa
dinliyomm

culya o iş tepsiyle kalmaz... kristal kesme bardak, kristal şekerlik, gümüş çay kaşıkları da lazım olur o zaman.. ve de onlara uyacak şıklıkta pasta takımları bi milyara patlar valla hatta daha fazlaya..

Son düzenleme:
Anlatayım canım

Bence all bende bayılıyorum tabak çanağa
aynen nafım bugün iş çıkışı alıorum oz aman
gümüş kaplamadır heralde.. beğendiysen, gerçekten seve seve kullanacaksan, diğer ihtiyaçlarına para kalıyosa al bence cnm

kalır cnm kalır bunu ben kendi maaşımdan alcam babamlar deel ben alim diorummm

dinliyomm

culya o iş tepsiyle kalmaz... kristal kesme bardak, kristal şekerlik, gümüş çay kaşıkları da lazım olur o zaman.. ve de onlara uyacak şıklıkta pasta takımları bi milyara patlar valla

şekerliği bardakları var zaten cnm

iyiyim cnm :13: Kot bakıyorsun sanırım ben geçen gün aldım bir tane maviden sophia modeliydi sanırım paçaları dar ama öyle strech tayt gibi tam değildi Pçaları rahat çizme içine giriyor .fiyatı levise görede çok uygundu tabii.Maviye bir bakmanı öneririm zarada da dar strechler var renkleri de çok güzel aklında olsun
Sana ne zamandır girip söylüycem unutuyorum bu arada :)cevahirde bütün mağazaları gezdim mont bakıcaktım hatırlarsan sana ve kendim için kısa mont hiç bir yerde görmedim indirimden belkide kalmamıştı bilemicem. Yanlız bir ara mavinin internette katoloğunda kısa beyazla karşılaştım sordum çalışanlara hiç gelmedi öyle ürün dediler dediğim gibi indirimde mont kaban türünde hiç bir mağazada güzel bişey bulamadım ben

Ben eşimin stajeriydim az çektirmedi bana zamanında neyse aynı şirkette çalışıyoduk sonra eşim işten ayrıldı gitti :97: bu arada kendisi ilk erkek arkadaşım olur :78: (araya başkaları girdi ilk derken ilk görüştüğüm yani) 7 sene sonra geldi beni buldu arkadaş olarak çıktık görüştük derken bi baktım sevgili olmuşuz

Sonra tuhaf bir evlenme teklifi etti bende kabul ettim (kahvaltı yapıyoduk lap diye söyledi bende böyle kalakaldım doydum ben dedim ) 3 ay kadar görüştük bizimki annesine söylemiş benimle görüştüğünü tabi kayınvalidem boş durmadı daha öncedende tanışıyoduk hemen işyerinden aradı beni napıyosun ne ediyosun diye 6 nisanda eşimin ailesi tanışmaya geldi iade ziyaretine biz 13 nisanda gittik sonra 17 nisanda istemeye geldiler istediler kayınvalidem şak dedi taktı parmağıma yüzüğü

19 nisanda aile arası (60-70 kişi ) bizim evde hatta bahçemizde nişan yaptık

sonra koşturmaca ev hazırlama çeyiz tamamlama derken 23 ağustos kına gecem 24 ağustosta da düğünüm oldu

aslında o kadar bile beklemezdi kayınvalidem kardeşim askerdi onun gelmesini bekledik küçük görümcemde hamileydi çocuğa 20-40 yaptılar

sankim yangından mal kaçırıyoruz

ama benim gibisini bulmuşlar kaçırmak istemediler tabi

işte böyle olişim :81:

maviye kesin bakarım cnm sağol.. mont ben de çok bakındım bulamadım.. senin dediğin beyaz montu melis de beğenmişti maviden alacaktı diye hatırlıyorum ama başka rengiydi galiba.. bi ona sor istersen.. bu arada cevahir kesat.. minik butikleri gezmek lazım.. ben kotonun yeni sezonu kıyafet ve aksesuarları beğendim ama beşiktaş kotondakileri.. cevahirde de çok aksesuar alternati var ve hepsi kreasyonlarına uygun..

aynen nafım bugün iş çıkışı alıorum oz aman

kalır cnm kalır bunu ben kendi maaşımdan alcam babamlar deel ben alim diorummm

Şimdiden gülegüle kullan tatlım

naf anlatıcan mı kızzz

Ay anca yazdım

sinemaya gidesim mısır patlağı yiyesim var ama güsel film yok be ya

Benimde film izleyesim var bu pazar fırsat bulursam araya filmde sıkıştırmak istiyorum ama ne olur bilemiyorum evdeki arşivi bi kurcalamak lazım

..............................................................

indirim bitmeden bak cnm KOTLARA Beyaz bej sen bakıyordun diye hatırlamışım cnm ben. sana diye bakmıştım :26: ben uzun kalçamı kapatıcak sımsıcak tutacak bir şey arıyordum çok istetiğim gibi olmasada acı kahve edindim birtane .Şimdide siyah kısa kaşmir gibi bir palto alıp kenara atmak niyetim

hava tam sinemalık
film yok ama :26: kaçtır gidip kapısından dönüyom astorianın
oraya gittin mi tinkerbell kırmızı salon aynalı neonlu kırmızı tuvaletler var

kot kesin bakıcam cnm.. o kadar kilo verdim kot alamadım.. halbuki en çok istediğim şeydi.. alamamamın nedeni ise şişkinlik yemeklerden sonra hamile gibi oluyorum halbuki zapzayıf heryerim.. benim de hiç kot alasım gelmiyo bu yüzden..
ay haberin var mı cnm popo büyüten non aldım ben kışın süper oluyo kısa montla bile totom sıcak oluyo
ben artık sevmiyom indirimden alıp bi sonraki sezon kullanmayı yıllarca öyle yaptımçünkü.. ama aslında iyi yapıyosun o parçalar klasik çünkü..
doğru hatırlamışsın tatlım o renkler bakıyodum.. sağolasın cnm

evet çok hızlılarmış :)bencede senin gibisini bulmuşlar kaçırmamak için

Evet canım ilk aşk

7 sene ortalardaydı ama hiç yüzyüze görüşmemiştik :97:

bide biz hep şakalaşırdık bi ara pokemonlar vardı ya ben ona pokemon derdim o bana dıgımon derdi ben hala telefonunda dıgımon diye kayıtlıyım biri görse eşim arıyo dese adam dicek eşin yaratık mı o ne biçim isim DIGIMON

Yok canım kayınvalidemin haberi yoktu o da şok olmuş hatta çok sevinmiş benimle görüştüğüne (eşim biraz fırlamaydı da )

29 Aralıkta ilk defa çıktıkk 17 Şubatta evlenme teklif etti

Aslında ben nişanlıydım nişanlımdan ayrılmıştım psikolojim bozulmuştu o dönemler talipleri geri çeviriyodu annemler bana söylemeden :97: (zor günlerdi ama doğru kararlardı)

2 günde nişana hazırlandık mecburen kıyafetimi ayakkabılarımı aynı gün beğendim aynı gün pastam yapıldı ve nişanlandım düşün

20-40 ne biliyomusun hani bebişleri Kırklarlar ya dışarı çıkartmazlar mümkün olmadıkça kırklanmadan işte dışarı çıkılması gerektiği için yirminci günde yirmisini yaptılar yıkıyolar tuzluyolar filan öyle bişey sanırım çok net bir bilgim yok ama anlatabildim umarım bide işte sana geliyolar mesela sen yumurta,şeker soğan veriyosun öyle bişey işte (Bişeyi anlatamayan naf )

Eşim 77 li bende 84 lüyüm canım

...........................................................

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…