Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

günaydınnn herkezeeeee

o yelken ya dün için kusura bakma çıkmam gerekti acilen
oğluna gelince ne kadar yapma dersen inadına yapar bence oğlunun gözünde en çok kimi model alıyorsa yani onun dediğini kesin doğru buluyorsa ondan yardım iste o konuşmalı bence oğlunla ben kçük yaş grubundayım 4-5 yani
ve biz ne dersek onu kesin doğru biliyorlar anneyi babayı dinlemiyorlar inatlaşıyorlarmış hatta sizin söylediğiniz doğru değil diye..

dizi bitti

düşmedim cnm
ortalama 2000 sen eksidesin merak etme

çay demliyolar mı sallama mı
3ü1arada poşedin kalorisi 55 kl ordan hesapla cnm

işçiler için çay yapılıyo günde 2 defa semaver tarzı bişede hiç güzel olmuyo bizim için yok çay. mutfak muhabbeti yok
sallama içiliyor onuda ben sevmiyorum :78:

günaydın bebikler :82:

Mideye de iyi geliyomuş sağol olişş

Evet ettikk ama kıskandılar senide seviyoz kız

Ben ditmeyinn didim ama beni dinlemediler kıskanmayın nenn :95: seviyoz sizide

bende kısskandımm kankalarıı

günaydın kızlar:97::2:

Günaydın cnm

günaydın kızlarrrrrrrrrr

Günaydın balım

Günaydın şekerim

işçiler için çay yapılıyo günde 2 defa semaver tarzı bişede hiç güzel olmuyo bizim için yok çay. mutfak muhabbeti yok

Günaydın kuzum

Akşam menüm
çok az patates kızartma
3-4 tane parça tavuk

Güllü yeşil çay aşık oldum resmen hem paketine hem tadına

Sabah

2 dilim kepek ekmeği
çemen sürdüm eritme peynirle yedim
çay

günaydın canım
evet inadına yapıyor yapma dedikçe

hiç içime sinmedi iş yaa.düzenli bi yer değil.kim kime dum duma.adamlar insanlık olarak iyi ama iş olarak değil.napcam ben.şu andada acil işleri çıktı gittiler.ofisi bana bıraktılar.çekip gitsem olmaz.hem arada arkadaşım var.onun için gelmelerini bekliyorum.ben eve gidiyorum olmadı kusura bakmayın dicem.cidden hiç içime sinmedi yaaa

nasıl içine sinmedi acele karar verme

Akşam menüm
çok az patates kızartma
3-4 tane parça tavuk

Güllü yeşil çay aşık oldum resmen hem paketine hem tadına

Sabah

2 dilim kepek ekmeği
çemen sürdüm eritme peynirle yedim
çay

günaydınn nafcımm afiyet olsunn
çemene bayılırım ama kokutmuyo muu
ben bi gün yesem bi hafta üstüme siniyo kokusu o yüzden çok sevmeme rağmen pastırmayı bile çemensiz alıyorum??
sen hiç zahter denedin mi cnm??

günaydın minikk
sallama çaydan ben de hazzetmem şahsenn

günaydın şekeerimm

günaydın kızlarrrrrrrrrr
günaydın özgeee

günaydın kızlar:97::2:
günaydın nihancımm

Son düzenleme:
nasıl içine sinmedi acele karar verme

ne bilim özge.küçük dükkan girişi gibi bi yer.ofisten çık direk sanayi sitesi yani.anlatabildimmi.kutu gibi bi yer.2 masa.giren çıkan belli değil.patronun babası da karşı masada.patronda normalde ofis içinde öğleden sonraya kadar.ama bugünlük acil işi vardı çıktı.onun için içime sinmedi.bişde çok pis.heryer dewmir parçası bilmem ne dolu.temizle dediler.biraz toparladım ama demir pisliğiyle mi uğraşicam bi de yani

sen bilirisn canım iyi düşün

günaydın kızlar nasılsınız
ben hiç iyi değilim

Günaydın canım hayırdır :44:

Kendini geliştiremezsin ama 1,5 sene bile çalışmıcam diyosun mervecim evde oturmaktan iyidir diye düşünüyorum :97: tabiki son karar senin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…