- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #44.441
mervişşşş çok ama çok ama çok canım sıkılıyor
benimde özgecim yaaaa offfpatlicaamm sıkıntıdan.işçiler zırt pırt yukarı çıkmasa egzersiz bile yaparım ama lakin işin ucunda irezil olmak var
ben 1 ay sonra isterim dedim.önce 2 ayı bulur dedi.sonrada 2-3 aydan önce yapamam dedi.en sonda 3 ayı doldurda ancak o zaman yapabilirim dedi adi
merviş bundan önceki yerde de ssk yoktu hem çıkıcan için yapçaklardı yinede çıktın üstelik orda wcde yıkamıyordun ben senin yerinde olsam çantamı alır çıkarım ssk yapmıyorlarsa
kız ordada hakaret boyutundaydı herşey.sonradan düzeldi ama bu defa müdür sulandı bana evli barklı adam hoşlanıyom senden dedi köpekinan heryer pislik dolu.
ilerde evlenince evimin altında dükkan var benimkine ait boş duruyo ama.orda ufak tefek bişeyler yapabilirim.haşlıgımı çıkarırım hiç yoktan.
ama şu anda 1 ay dayanmak zorundayım.çıkmama yakında iş bakarım.en azından çok boşta kalmamış olurum
:78::78::76::76:
ıspanak vardı yiemedim
1 kasık yogurt
1 tabak makarna
1 kepce corba
1 dilim kepek ekmee
marul salatası
ay cok yemişim
menülerim
dün akşam
2,5 servis kaşığı ıspanak
3yk yoğurt
2 dilim ekmek
ara: 4 bisküvi:78:
sabah
2 dilim ekmek
6 zeytin
1,5 kk peynir
1 kk helva
öğlen
küçük baget
3 yk pilav
1 tanecik küçük kemalpaşa tatlısı:97:
mervecim afiyet olsunn
kızlar ben de kaçıyomm
kotların paçasını falan halletcem
ayakkabı bakıcam
oce bakıcam
yürüyüş de yapıcam
hırka altına bi iki body bakıcam iş kıyafeti olarak
starbucksa uğrayıp beleş kayfemi de yudumlucam
çok öptümmm
kızlar öğlen yemeğimi yedim
-1 kase mercimek çorbası
-küçük bi tabak salata (sadece havuç ve kırmızı kahana vardı)
-sosisli yemek ( toplasan 1 sosis vardır içinde.küçük küçük doğramışlar.supsuluydu.tadıda çok kötüydü 2 parça sosis attım ağzıma o kadar)
kahvaltım
2 dilim kepek ekmeği
1 kk peynir
1 zeytin
1 çatal patlıs-can reçeli
ara
1 activia yoğurt
öğlen
2 kaşık ıspanak
2 kaşık yoğurt
yarım gevrek
1 dilim peynir
90 dakika hızlı tempo yürüyüş...
oooooooo aygün gelmiş hoşgelmiş sefa gelmişşşşşş
önce ben slm veriyim de sonra küsmesin
Ara
Limonlu bergamutlu yeşil çay
Öğle menüm
Kızartma :78:
2 tyk mantı
150 gr kadar yoğurt
Ara
Şekersiz çay
1 kuru incir
Yabanmersinli çay
sosisleri doğramışlar ince ince,salçalı suyla karıştırmışlar gbi bişey olmuş çok kötüydü nafım
Anaaa baya salçalı sosis yapmışlariyi yapmışsın yememekle canım
tadı çok kötüydü yaa :26:
çorba salata yemiş oldum olsun daha iyi.yarın tartı var.ben bu hafta çok inanıyorum kendime.güzel b sonuç görcem tartıda
İnşallah canımzaten yarın regl günü
İnşallah canımzaten yarın regl günü
anacım sorma bu hafta herkes regl oldu.olsun haftaya verdiğiniz kilolar 2 ye bölünecek hahahaaaa
evet doğruuu
ben haftayada böyle gidersem çok süper olcak yaaaakendime güvenim geldi valla yeniden havalar azıcık ılısa yürüyüşe başlicam hemen
Evetama belli olmaz kilo durumuna göre belkim bildirim yaparım
Bende havalar ılınsa da parka gitsem spora diye bakınıyorumgünler uzasa bile yeter hava aydınlık olsun yeter bana
çok çakalsın var yaaaa :86::86::86: kilon çok çıkmazsa bildirim yapcan dimi uyanık seniiiiiii
bende öyle düşünüyorum yaa havalar aydınlık olsun yeter.parka gitcem spor aletleri var.çevresinde yürüyüş yolu var süper olcak ama 1 ayı bulur havaların ılınması
nafcım en son bildirimim 82 miydi benim.hatırlayamadımda bi anda :26:
pzartesi bahar gelcek diyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?