Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

ben 1 ay sonra isterim dedim.önce 2 ayı bulur dedi.sonrada 2-3 aydan önce yapamam dedi.en sonda 3 ayı doldurda ancak o zaman yapabilirim dedi adi

Pis adam

merviş bundan önceki yerde de ssk yoktu hem çıkıcan için yapçaklardı yinede çıktın üstelik orda wcde yıkamıyordun ben senin yerinde olsam çantamı alır çıkarım ssk yapmıyorlarsa

Ssk yoktu ama sapık müdür vardı

Ayy evet dengesiz sapık coşkun müdür

:78::78::76::76:

ıspanak vardı yiemedim
1 kasık yogurt
1 tabak makarna
1 kepce corba
1 dilim kepek ekmee
marul salatası
ay cok yemişim

Yok yok çok değil afiyet olsun cnm

Afiyet olsun cnm

Gülegüle oliş :80: iyi alışverişler iyi gezmeler :80:

Sosisli yemek ne yahu :44:

Yürüyüş harika olmuş afiyet olsun canım

oooooooo aygün gelmiş hoşgelmiş sefa gelmişşşşşş

önce ben slm veriyim de sonra küsmesin

Ara
Limonlu bergamutlu yeşil çay

Öğle menüm

Kızartma :78:
2 tyk mantı
150 gr kadar yoğurt

Ara
Şekersiz çay
1 kuru incir
Yabanmersinli çay

ben haftayada böyle gidersem çok süper olcak yaaaa kendime güvenim geldi valla yeniden havalar azıcık ılısa yürüyüşe başlicam hemen

anacım sorma bu hafta herkes regl oldu.olsun haftaya verdiğiniz kilolar 2 ye bölünecek hahahaaaa

Evet ama belli olmaz kilo durumuna göre belkim bildirim yaparım

ben haftayada böyle gidersem çok süper olcak yaaaa kendime güvenim geldi valla yeniden havalar azıcık ılısa yürüyüşe başlicam hemen

Bende havalar ılınsa da parka gitsem spora diye bakınıyorum günler uzasa bile yeter hava aydınlık olsun yeter bana

Evet ama belli olmaz kilo durumuna göre belkim bildirim yaparım

Bende havalar ılınsa da parka gitsem spora diye bakınıyorum günler uzasa bile yeter hava aydınlık olsun yeter bana

çok çakalsın var yaaaa :86::86::86: kilon çok çıkmazsa bildirim yapcan dimi uyanık seniiiiiii

bende öyle düşünüyorum yaa havalar aydınlık olsun yeter.parka gitcem spor aletleri var.çevresinde yürüyüş yolu var süper olcak ama 1 ayı bulur havaların ılınması

Şişkinliği attıysam yaparım canım bildirimimi 2 ye bölünmesinden iyidir günler uzasın yeter kuzu bize

nafcım en son bildirimim 82 miydi benim.hatırlayamadımda bi anda :26:

Söylememmm :83: yarın sen kilonu söyle bende kaç kilo verdiğini söylim :çokfenayımdiyennafsmilisi:

pzartesi bahar gelcek diyorlar

Havalar ısınacakmış evet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…