- 11 Aralık 2010
- 36.141
- 160
- 423
- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #44.521
günaydın kızlar kilom 82
hemde çok dikkat ettim buraya yazdıklarımdan başka hiçbişey yemedim.neden aynı kaldım anlamadım ya.
sitres şişkinlik yapar mı
çünkü hissediyorum yaa kendimde bi hafifleme hissediyorum.kabanımdan bile anlıyorum eteğimdende anlıyorum.ama kilo aynı
okuyunca paylaşmak istedim tatlişkommOliş yazılar için teşekkürler
okuyunca paylaşmak istedim tatlişkomm
özgecim hatun köşe yazarı
2 çocuk doğurduktan sonra koşmaya başlamış heralde 30undan sonra
resimde gözlerindeki mutluluğa bak
antalyada yarı maraton vardı bi kaç hafta önce onu bitirdiğinde çekmişler
benim çok hoşuma gitti..
bi de bağış topluyolar çocuklar için..
adım adım diye bi topluluk var katılan insanlar hem koşuyo hem bağış topluyolar çevrelerinden çeşitli hayır işlerine
git mervişcim boşuna da moralciini bozma basit şeylerebilmiyorum naf yaaaa çok moralim bozuldu.ben bugün için dün randevu aldım kendime hastaneden.patron gelsin sölicem.daha ilk günden izin olmuyo ama hastayım napim.izin verirse giderim.vermezse yapcak bişi yok :26:
git mervişcim boşuna da moralciini bozma basit şeylere
hastaneye soğuk algınlığı vb tarzı şey için mi gidiyosun
bunun için sağlık ocağına da gidebilirsin cnm
hem reçete ve muayne parası da vermezsin
hem de çok yakınında bi yerde mutlaka vardır sağlık ocağı
devlet hastanesinde bile extradan 7 tl yansıyo 2si önce 5i sonra...
tabi ki geç kalmış falan değiliz cnm yaaaolişim çok teşekkürler yazı için evet süper bi yazı gerçekten de hiç bir şey için geç kalmış sayılmayız öyle değil mi
bilmiyorum naf yaaaa çok moralim bozuldu.ben bugün için dün randevu aldım kendime hastaneden.patron gelsin sölicem.daha ilk günden izin olmuyo ama hastayım napim.izin verirse giderim.vermezse yapcak bişi yok :26:
okuyunca paylaşmak istedim tatlişkomm
özgecim hatun köşe yazarı
2 çocuk doğurduktan sonra koşmaya başlamış heralde 30undan sonra
resimde gözlerindeki mutluluğa bak
antalyada yarı maraton vardı bi kaç hafta önce onu bitirdiğinde çekmişler
benim çok hoşuma gitti..
bi de bağış topluyolar çocuklar için..
adım adım diye bi topluluk var katılan insanlar hem koşuyo hem bağış topluyolar çevrelerinden çeşitli hayır işlerine
ben bi kahwaltı edim geliom
merhaba hanımlar
ben aranıza yeni katıldım. Eeee ne yapıyoruz zayıflamak için kilom 61 5 veya 6 kilo vermem gerekiyor. çalışıyorum spor yapamıyorum.Diyet yapamıyorum.
Yardımcı olurmusunuz??
Günaydınnn
Kilom 57,8 :97: Bu dijital tartılara gıcık oluyorum ya akşam tartılıyım dedim 60 kilo çıktımallahtan sabah normal çıktı :86:
Dün öğlen
çorba
yarım porsiyon nohutlu pilav
Öğlenden sonra forum ve ikeaya gittik
1 tane alman pastası ve sınırsız kahve :86::863 tanecik içtim)
çok dolaştım yedikten sonra umarım erimiştir yediklerim
Akşam
dolu dolu bir tabak karalahanaa
anladım cnmyok canım soğuk algınlıgı için değil.öksürürken resmen hırıltı oluyo.içim acıyo.film falan çekerler belki
anladım cnmheralde ciğerlerine inmiş.. aman dikkat et astımın var zaten.. neyse ki havalar ısınıyo.. geçmiş olsun cnm
Bozma moralinidoktora git mutlaka canım Allah korusun sonra ilerledmi yatağa götürüyo bu mikroplar :96:
Benim çok hoşuma gitti yaakoşasım geldi (Ayhh bi arkadaşım olaydı sahilde koşabileceğim :97: )
naf arkadaş olarak mp3 çalar al sen de
Tamam cnm afiyet olsun
Diyet yapamıyosun , spor yapamıyosun nasıl yardımcı olmamızı bekliyosun anlamadım arkadaşımtanıdığım liposuction yapan biyer yok maalesef yardımcı olamıycam
Günaydın canımkilonu not ettim :82: akşamları tartı 1-1.5 kilo fark
eder o yüzden akşam tartılmamaya çalış moral bozmaması açısından
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?