Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

günaydın kızlar kilom 82
hemde çok dikkat ettim buraya yazdıklarımdan başka hiçbişey yemedim.neden aynı kaldım anlamadım ya.
sitres şişkinlik yapar mı
çünkü hissediyorum yaa kendimde bi hafifleme hissediyorum.kabanımdan bile anlıyorum eteğimdende anlıyorum.ama kilo aynı

Günaydın cnm tmm not ettim :82: sıkma canını inceliyosundur

öyle cnm

şiddet sadece fiziksel olmuyo
hapishaneler de sadece demir parmaklıklarla çevrili değil
bi de görüp dokunamadıklarımız var
ruhumuzun taaaa derinliklerine işleyen..

kaçtım ben bu sefere öptüm kocamann

burda güneş daha da açtıı

bilmiyorum naf yaaaa çok moralim bozuldu.ben bugün için dün randevu aldım kendime hastaneden.patron gelsin sölicem.daha ilk günden izin olmuyo ama hastayım napim.izin verirse giderim.vermezse yapcak bişi yok :26:

Oliş yazılar için teşekkürler
okuyunca paylaşmak istedim tatlişkomm

özgecim hatun köşe yazarı
2 çocuk doğurduktan sonra koşmaya başlamış heralde 30undan sonra
resimde gözlerindeki mutluluğa bak
antalyada yarı maraton vardı bi kaç hafta önce onu bitirdiğinde çekmişler
benim çok hoşuma gitti..
bi de bağış topluyolar çocuklar için..
adım adım diye bi topluluk var katılan insanlar hem koşuyo hem bağış topluyolar çevrelerinden çeşitli hayır işlerine

merhaba hanımlar
ben aranıza yeni katıldım. Eeee ne yapıyoruz zayıflamak için kilom 61 5 veya 6 kilo vermem gerekiyor. çalışıyorum spor yapamıyorum.Diyet yapamıyorum.

Yardımcı olurmusunuz??

Günaydınnn
Kilom 57,8 :97: Bu dijital tartılara gıcık oluyorum ya akşam tartılıyım dedim 60 kilo çıktım allahtan sabah normal çıktı :86:

Dün öğlen
çorba
yarım porsiyon nohutlu pilav

Öğlenden sonra forum ve ikeaya gittik
1 tane alman pastası ve sınırsız kahve :86::863 tanecik içtim)
çok dolaştım yedikten sonra umarım erimiştir yediklerim

Akşam

dolu dolu bir tabak karalahanaa

olişim çok teşekkürler yazı için evet süper bi yazı gerçekten de hiç bir şey için geç kalmış sayılmayız öyle değil mi

bilmiyorum naf yaaaa çok moralim bozuldu.ben bugün için dün randevu aldım kendime hastaneden.patron gelsin sölicem.daha ilk günden izin olmuyo ama hastayım napim.izin verirse giderim.vermezse yapcak bişi yok :26:
git mervişcim boşuna da moralciini bozma basit şeylere
hastaneye soğuk algınlığı vb tarzı şey için mi gidiyosun
bunun için sağlık ocağına da gidebilirsin cnm
hem reçete ve muayne parası da vermezsin
hem de çok yakınında bi yerde mutlaka vardır sağlık ocağı
devlet hastanesinde bile extradan 7 tl yansıyo 2si önce 5i sonra...

yok canım soğuk algınlıgı için değil.öksürürken resmen hırıltı oluyo.içim acıyo.film falan çekerler belki

olişim çok teşekkürler yazı için evet süper bi yazı gerçekten de hiç bir şey için geç kalmış sayılmayız öyle değil mi
tabi ki geç kalmış falan değiliz cnm yaaa
böyle düşünmene çoook sevindimm

bak mesela ben bisiklete 2 sene ara verdim
bi bçk ay önce başladığımda kelimenin tam manasıyla hayatım kayıyodu diyodum yaşlanmışım çoook yoruluyodum

şimdi diyorum gençleşmişimmm
sabah çıkıyorum akşama kadar fıttır fıttır geziyorum elimde torbalar eve dönüyorum yemek yapıyorum ortalığı topluyorum veeeeee eski günlerdeki gibi yorulmuyorum yaaaa süper bi his sanki gençleştimmm

Bozma moralini doktora git mutlaka canım Allah korusun sonra ilerledmi yatağa götürüyo bu mikroplar :96:

Benim çok hoşuma gitti yaa koşasım geldi (Ayhh bi arkadaşım olaydı sahilde koşabileceğim :97: )

ben bi kahwaltı edim geliom

Tamam cnm afiyet olsun

merhaba hanımlar
ben aranıza yeni katıldım. Eeee ne yapıyoruz zayıflamak için kilom 61 5 veya 6 kilo vermem gerekiyor. çalışıyorum spor yapamıyorum.Diyet yapamıyorum.

Yardımcı olurmusunuz??

Diyet yapamıyosun , spor yapamıyosun nasıl yardımcı olmamızı bekliyosun anlamadım arkadaşım tanıdığım liposuction yapan biyer yok maalesef yardımcı olamıycam

Günaydın canım kilonu not ettim :82: akşamları tartı 1-1.5 kilo fark eder o yüzden akşam tartılmamaya çalış moral bozmaması açısından

günaydın herkese
geçmişi çok okuyamadım yaa ne cok yazmışsınız
bu hafta ki kilom 59.2 bugün sevindim kaç gündür tartıda hep aynı rakamı görmekten sıkılmıstım

ayy bu sefer gerçekten de kaçtımmmm byzzzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…