- 21 Nisan 2009
- 10.705
- 0
- 206
- 41
- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #44.541
tabi ki geç kalmış falan değiliz cnm yaaa
böyle düşünmene çoook sevindimm
bak mesela ben bisiklete 2 sene ara verdim
bi bçk ay önce başladığımda kelimenin tam manasıyla hayatım kayıyodu diyodum yaşlanmışım çoook yoruluyodum
şimdi diyorum gençleşmişimmm
sabah çıkıyorum akşama kadar fıttır fıttır geziyorum elimde torbalar eve dönüyorum yemek yapıyorum ortalığı topluyorum veeeeee eski günlerdeki gibi yorulmuyorum yaaaasüper bi his sanki gençleştimmm
dün sabah öksürükten boğuluyodum az daha.ama bu sabah dünkü kadar öksürmüyorum.havalar yumşadı birazcık
günaydın herkese
geçmişi çok okuyamadım yaa ne cok yazmışsınız
bu hafta ki kilom 59.2 bugün sevindim kaç gündür tartıda hep aynı rakamı görmekten sıkılmıstım
ayy bu sefer gerçekten de kaçtımmmm byzzzzz
Öksürmekten de insanın midesi bulanıyo bi süre sonra :95:
Günaydın cnm tmm kilonu not ettim :82:
Telefondan dinliyorum aslında ama yinede bıdır bıdır konuşabileceğim biri olsaydı diyorumkoşmaktan çok konuşmakla kalori yakarım herhalde o zaman
offf yaaa gıcık oluyorum igdaş ta tanıdığı olan varmııııııııııı
evet nafım öksürmekten sürekli öğüre böğüre bi hal oluyorum zatensaat 4e randevu aldım.izin alabilirsem 2 gibi çıkarım daha gelmem heralde.uzak çünkü hastane.bakalım ne dicek
naf ben bi ara çok sıkı yürüyüş yapıyodumda.komşuyla gidiyoduk.o da gevezeydi bende.hiç susmuyoduk
offf yaaa gıcık oluyorum igdaş ta tanıdığı olan varmııııııııııı
Mervecim miden bulansa da zorla bişiler ye grissini filan ye öbür türlü öğürdükçe miden daha kötü oluray bende yazim menümü.
dün akşam :
-bi kase yayla çorbası
-3-4 çatal turşu
bu sabah kahvaltı yapmadım.mdiem bulanıyo
İgdaş ne oliyi
Mervecim miden bulansa da zorla bişiler ye grissini filan ye öbür türlü öğürdükçe miden daha kötü olur
yok kız bazen kendimi zorluyorum susmak içinbenimki beni arayınca en az konuşma süremz 1 saat
kız yanımda kayfaltılıkda getirmedim bugün :26:
Hastaneye giderken at ağzına kraker filan canım :97:
ya herkesin gazı nı açmışlar bize 17 sine gün vermişler doğalgaz için sinir oldum bende
ya herkesin gazı nı açmışlar bize 17 sine gün vermişler doğalgaz için sinir oldum bende
öğleden sonra çıkarım canım.eğer izin alabilirsem tabi.yemek yemeden çıkarsam kraker falan bişeyler alırım.ama yemek yer de çıkarsam almam bişey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?