Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

Sen zaten gençsin canım :94: spor ruhuna iyi gelmiştir

dün sabah öksürükten boğuluyodum az daha.ama bu sabah dünkü kadar öksürmüyorum.havalar yumşadı birazcık

Öksürmekten de insanın midesi bulanıyo bi süre sonra :95:

günaydın herkese
geçmişi çok okuyamadım yaa ne cok yazmışsınız
bu hafta ki kilom 59.2 bugün sevindim kaç gündür tartıda hep aynı rakamı görmekten sıkılmıstım

Günaydın cnm tmm kilonu not ettim :82:

ayy bu sefer gerçekten de kaçtımmmm byzzzzz

Telefondan dinliyorum aslında ama yinede bıdır bıdır konuşabileceğim biri olsaydı diyorum koşmaktan çok konuşmakla kalori yakarım herhalde o zaman

evet nafım öksürmekten sürekli öğüre böğüre bi hal oluyorum zaten saat 4e randevu aldım.izin alabilirsem 2 gibi çıkarım daha gelmem heralde.uzak çünkü hastane.bakalım ne dicek

Akşam menüm
1 kase çorba
2 tane(minik kuşbaşı doğranmış ) tavuk
5-6 tane patates kızartması

Ara

Zencefilli limonlu ballı ıhlamur ( küçük sırlarda duymuştum hemen yaptım beğendim)

Spor: Sabah 20 dk yürüyüş

Sabah
1 gevrek
1 kk kadar lor peyniri
1 tk tahin,pekmez karışımı
2 zeytin
1 dilim salam
2 bardak çay

Ara ( Birazdan yapıcam )

Beşibiyerde çay
1 tane kuru incir

evet nafım öksürmekten sürekli öğüre böğüre bi hal oluyorum zaten saat 4e randevu aldım.izin alabilirsem 2 gibi çıkarım daha gelmem heralde.uzak çünkü hastane.bakalım ne dicek

Ahh ahh biliyorum o duyguyu mervecim çok kötü bişe

naf ben bi ara çok sıkı yürüyüş yapıyodumda.komşuyla gidiyoduk.o da gevezeydi bende.hiç susmuyoduk

Geveze değilde konuşkan diyelim

offf yaaa gıcık oluyorum igdaş ta tanıdığı olan varmııııııııııı

İgdaş ne oliyi

ay bende yazim menümü.
dün akşam :
-bi kase yayla çorbası
-3-4 çatal turşu

bu sabah kahvaltı yapmadım.mdiem bulanıyo
Mervecim miden bulansa da zorla bişiler ye grissini filan ye öbür türlü öğürdükçe miden daha kötü olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…