Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

sağol naff Biz yeni ev almadık ama evin içini komle tadilata soktuk herşey sıfırdan yapıldı sobalıydı bizim ev ne güzel ısınıyodum ya şimcik petekler öyle ısıtmaz

Ahh ahhh annemlerin evde hala var güldür güldür ısıtıyo biz klimanın dibine giriyoz yine öyle ısıtmıyo canım :97: doğalgaz kapımda ama bağlatmıyorum bağlatmıcamda ilerde kendi evime bağlatırım

Mervişimmmm

Olişşte paylaşmıştı yanlış hatırlamıyosam çok yararlı gerçekten muz sağol canım :93:

kilom 73,40 çıktı

evde kalmıyoruz canım ev buz gibi annemde kalıyoruz

Tmm not ettim :82:

Psikolojin bozulurdu kuzum :18:

yani sen 110 kiloyken aslında 120 kilomuymussun?

Hayır 90 sanıyoken 100 dü sanırım 100 sanıyoken meğersem 110 muş dimi merviş öyleydi :44:

günaydınlaar.. geçmişi okudum geldim.. bu hafta bende bildirim yapamıyorum çünkü regl oldum. bende özge gibi yerimde saymaktan bıktım artık. şu hava düzelsede kuzumla parklarda koştursakkk..

Günaydın tmm neşe not ettim :82:

acaba burda zayıflama çabasında olanlardan b-fite gidenler var mı??
bana yardımcı olabilirler mi eğer varsa kararsızım da gidip gitmeme konusunda :44::44:

spor salonu değil mi orası gitmekten zarar çıkacağını sanmıyorum ben

ben çıkıyorum kızlar görüşmek üzere biraz yürüyüş yapıyım

Gülegüle iyi yürüyüşler cnm

teşekkür ederim gideyim o zaman kolay gelsin herkese sağlıklı zayıflamalar

Kızlar ben işe dönüyorum öğleden sonra görüşürüz tekrar :80:

bak şmdi oldu sorun kıyafetlerde
amanin uçasım geldi nen
dün sabah öksürükten boğuluyodum az daha.ama bu sabah dünkü kadar öksürmüyorum.havalar yumşadı birazcık
geçmiş olsun mervişm aynen gecede ben öyle oldum nefret ediyorum şu öksürükten:97:
naf ben bi ara çok sıkı yürüyüş yapıyodumda.komşuyla gidiyoduk.o da gevezeydi bende.hiç susmuyoduk
hiç şaşırmadım
afiyet olsun canm..ımm peki şu salamın ölçüsünü alalım nekadar:82:
ay bende yazim menümü.
dün akşam :
-bi kase yayla çorbası
-3-4 çatal turşu
çook azz be mervecm az zorla kendini
bu sabah kahvaltı yapmadım.mdiem bulanıyo

yok kız bazen kendimi zorluyorum susmak için benimki beni arayınca en az konuşma süremz 1 saat

çizelgem nasıııııı

:26:şey bende istiyorum çizelge ama yapamıyorum

Son düzenleme:
hiç şaşırmamışmış gevezeyim dediğime
yirim kız seni kızdırma bak beni

kevsercim bu hafta resmen yarı aç gezdim.ama gram oynamamışım.stres şişkinlik yapar mıııı :44::44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…