Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

Bende yokum cumadan beri ki
topice pek uğramadım kk yada çok uğramadım
off daral moddayım gene ben
bana bi koca lazım
oda 2012 de lazım

ateşe baca lazım kitaba hoca miniğe koca lazım o da bu gece lazım miniğe bebik lazım bebeike mama lazım mama almaya baba lazım o da bu sene lazım

selamm ben geldim herkes gitmiş
dün yediklerimi yazayım bende
sabah
1 yumurta 2 dilim ekmek söğüş
öğle
1 simit 1 ayran dısardaydım bununla geçiştirdim
akşam
kabak bol yoğurtlu 1 küçük kase sehriye corbası

bugün sabah
peynir zeytin 2 dilim ekmek ekmek söğüş
ara regli günüm yaklaştı canım acayip çikolata cekiyordu bende 1 tane piko yedim
öğle
kabak ve salata yedim
ara
1 elma 2 form biküvi 1 3ü1 arada

bilmiyorum özge.çok gergin ve doluyum.ağlamak istiyorum içimi boşaltmam lazım
bu işler mi geryo beni bilmiyorum.herşeyi zamana bırakiyim herşey er yada geç zaten olcak diyorum ama düşünmedende edemiyorum.

bilmiyorum özge.çok gergin ve doluyum.ağlamak istiyorum içimi boşaltmam lazım
bu işler mi geryo beni bilmiyorum.herşeyi zamana bırakiyim herşey er yada geç zaten olcak diyorum ama düşünmedende edemiyorum.

bende senin gibiyim herşeyi çok fazla kafama takıyorum aslında rahat olmak lazım

onları maddi açıdan sıkıntıya sokmaktan,benden sonra sıkıntı çekmelerinden çok korkuyorum.vicdan azabı çekerm.kıyamıyorum onlara.
evet her anne babanın görevi evladını evlendirmek,eksiklerini almak ama ben üzülüyorum ya.anne babalar hep böyle dimi özge.kendilerinden çok bizi düşünüyolar.üstlerine başlarına alma yok gezme tozma yok.sadece evlatlarına yoğunlaşıyolar.ee bu adamlar hiç mi rahat nefes alamicak diyorum.çok üzülüyorum ama bende çocuk değilimki bugün olmazsa yarın bi gün mutlaka olcak bu iş

böyle düşünme canım ne ilk evlenen sensin bu dünyada ne de son evlenen sen olacaksın
bu işler böyle mecbur eksikler alınıyor sende şimdiden alırsan onlara destek olursun ödersin
yarın bir gün sende anne olacağında çocuğunu düşüneceksin hayat böyle

mesela yiğit daha küçüktü gezmeye çıkmıştık yanımda da öyle çok para yoktu
kendime ozaman tişört mi bişi beğenmiştim 10 liraydı amann şimdi ona para harcayamam dedim
5-10 adım atmadık belkide yiğit oyuncak istedi 10 lira hiç düşünmeden hemen aldım
annemde diyo tişört alsan kaç yıl giycen yüz kere düşünüyon diyo yani insanın elinde olmuyor anladın mı ben haftasonları sırf o hava alsın oynasın diye burgerkıng e götürüyorum belki oynarken 2 yudum bişi yer diye
yani hayat böyle canım insan önce evladını düşünüyor herşeyden önce

haklısın özge.ya ben hiç bişeyimi yük etmicem onlara.taksitlerimin bitim tarihinden önce asla düğün salonu tutturmicam.onlara sadece yatak odamı almak kalcak.onuda kınamı düğün salonunda yapacagım için ordan toplanan bahşişlerle borçları kapatırlar.ama üzülüyorum işte ne bilim.dediğin gibi ne ilk evlenenim ne de son olcam.herkes yaşıyo bu sıkıntıları.allah büyüktür.onları sıkıntıya sokmadan heşeyimi kendim halletcem allahın izniyle.allah yuva kuranın yardımcısı olurmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…