- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #45.041
mesela yiğit daha küçüktü gezmeye çıkmıştık yanımda da öyle çok para yoktu
kendime ozaman tişört mi bişi beğenmiştim 10 liraydı amann şimdi ona para harcayamam dedim
5-10 adım atmadık belkide yiğit oyuncak istedi 10 lira hiç düşünmeden hemen aldım
annemde diyo tişört alsan kaç yıl giycen yüz kere düşünüyon diyo yani insanın elinde olmuyor anladın mı ben haftasonları sırf o hava alsın oynasın diye burgerkıng e götürüyorum belki oynarken 2 yudum bişi yer diye
yani hayat böyle canım insan önce evladını düşünüyor herşeyden önce
haklısın özge.ya ben hiç bişeyimi yük etmicem onlara.taksitlerimin bitim tarihinden önce asla düğün salonu tutturmicam.onlara sadece yatak odamı almak kalcak.onuda kınamı düğün salonunda yapacagım için ordan toplanan bahşişlerle borçları kapatırlar.ama üzülüyorum işte ne bilim.dediğin gibi ne ilk evlenenim ne de son olcam.herkes yaşıyo bu sıkıntıları.allah büyüktür.onları sıkıntıya sokmadan heşeyimi kendim halletcem allahın izniyle.allah yuva kuranın yardımcısı olurmuş
şimdiden bunları düşünüp sıkıntı yapma canım kendine allah korusun hasta olursun herşeyi zaman gösterecek sen şimdiden birşeyler al ve ödemeye başla bence
Öğle yemeğim
1 porsiyon tavuk haşlama
yarım porsiyon çorba
ayran
bu kızlar niye hiç uğramıyo ya yoksam tertmi ettiler bizi
sen böyle şeyler yazınca tüylerim diken diken oluyo.her anne fedakardır ama sende öylesin gerçekten.peki hiç keşke çocugum olmasada rahat rahat gezsem tozsam diyo musun özge.ahh u çocugun dertleri bitse bir an öncede rahat etsem diyo musun.
Öğle yemeğim
1 porsiyon tavuk haşlama
yarım porsiyon çorba
ayran
bu kızlar niye hiç uğramıyo ya yoksam tertmi ettiler bizi
özge şimdiden alamıyorum işte.çünkü bu işyerinde kalıcı değilim.nişan zamanım tam olarak belli olsun ona göre alcam.ve eğer nişan mayısta olcaksa zaten o zamana kadar kıyafetti hazırlıktı geçer.açıköğretimimin harcınıda bu ay yatırcam.öğrenim kredimde var.ikisini bu ay kapatırsam bi dahaki ay kıyafet alırım.sonra zaten nişan.nişandan sonra herşeyimi komple bi yerden alıp 8-9 taksite böldürüp ödemeyi düşünüyorum.
kızlar bu arada nihan gelmedi bugünnn
ben aileme müthiş düşkün biriyim ve çok duygusalım.annem işe giderken vicdan azabı çekiyorum ya
ama senden bunları duymak güzel bişey.
onlar ne isterse neyi ne zaman isterse onu kabul ediem.hiç bi anne baba evladının kötü olmasını istemez.temmuz derlerse kabul edicem.yeterki sıkıntı çekmesinler onları çok seviorum.bütün gün annem burnumda tütüyo.kokusunu özlüyorumbabam gececiyken ben eve gidene kadar evden çıkmış oluyo.sabahda ben evden çıktıkdan sonra geliyo eve.diyoki geçen gün;
nsan acıkırda yemek vururya aklına,emreyle siz aynı öylesiniz aklıma vuruyosunuz bazen öyle diyo
evet ya sorcam sorcam unutuyorum dün doktora gitcekti ama bugün nerde acaba
bide burda çok mutsuzum onun verdiği psikolojide etkiliyo sanırım beniayyy canım yaaa
kötü bir şey yoktur inşallah
bide burda çok mutsuzum onun verdiği psikolojide etkiliyo sanırım benibelki alışırım diye bekliyorum.alışamazsam nişanıma yakın bi tarihde ayrılcam.sonra nişana kadar hem araştırırım hem hazırlık yaparım.işe grer girmezde çeyizimi alırım napim.olmazsa düğünü ertelesinler ya hiç kimse ailemden daha önemli değil.asla sıkıntıya sokmicam onları
inşallah yaaaa.senden telefonu var mı
herşey hallolur canım üzme kendini
yok nihanın teli bende
zaten bende bir tek nafın var
nafı arayıp nihanın numarasını istim mi özge ayıp olur mu kız da yoğun çalışıyoya :26:
aradım.
ben ariyim sana haber veriyim bende merak ederim şimdi dedi.arasın haber vercek bana da özge
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?