Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

sen böyle şeyler yazınca tüylerim diken diken oluyo.her anne fedakardır ama sende öylesin gerçekten.peki hiç keşke çocugum olmasada rahat rahat gezsem tozsam diyo musun özge.ahh u çocugun dertleri bitse bir an öncede rahat etsem diyo musun.

şimdiden bunları düşünüp sıkıntı yapma canım kendine allah korusun hasta olursun herşeyi zaman gösterecek sen şimdiden birşeyler al ve ödemeye başla bence

şimdiden bunları düşünüp sıkıntı yapma canım kendine allah korusun hasta olursun herşeyi zaman gösterecek sen şimdiden birşeyler al ve ödemeye başla bence

özge şimdiden alamıyorum işte.çünkü bu işyerinde kalıcı değilim.nişan zamanım tam olarak belli olsun ona göre alcam.ve eğer nişan mayısta olcaksa zaten o zamana kadar kıyafetti hazırlıktı geçer.açıköğretimimin harcınıda bu ay yatırcam.öğrenim kredimde var.ikisini bu ay kapatırsam bi dahaki ay kıyafet alırım.sonra zaten nişan.nişandan sonra herşeyimi komple bi yerden alıp 8-9 taksite böldürüp ödemeyi düşünüyorum.

bazen keşke evlenmeseydim bekar kalsaydım çocuğumda olmazdı diyorum
ama onu düşününcede keşke ilk geceden hamile kalsaydım diyorum çünkü ne anne ne baba ne koca sevgisi hiç birşey değil bu sevginin yanında alıp içime sokasım geliyor bazen
akşam olsa da onun yanına gidip öpsem diye bekliyorum
hatta inanmayacaksın ama çocuğu olmayan arkadaşlarım plan yapıyor çocuksuz planlar ben katılmıyorum gitmiyorum onu bırakıp hiç bir yere inanmayacaksın ama işyerinin iftarlarına bile katılmıyorum

hımm anladım canım güzel fikir aynen öyle yaparsın işte

ben aileme müthiş düşkün biriyim ve çok duygusalım.annem işe giderken vicdan azabı çekiyorum ya
ama senden bunları duymak güzel bişey.
onlar ne isterse neyi ne zaman isterse onu kabul ediem.hiç bi anne baba evladının kötü olmasını istemez.temmuz derlerse kabul edicem.yeterki sıkıntı çekmesinler onları çok seviorum.bütün gün annem burnumda tütüyo.kokusunu özlüyorum babam gececiyken ben eve gidene kadar evden çıkmış oluyo.sabahda ben evden çıktıkdan sonra geliyo eve.diyoki geçen gün;
nsan acıkırda yemek vururya aklına,emreyle siz aynı öylesiniz aklıma vuruyosunuz bazen öyle diyo

ayyy canım yaaa

ayyy canım yaaa
bide burda çok mutsuzum onun verdiği psikolojide etkiliyo sanırım beni belki alışırım diye bekliyorum.alışamazsam nişanıma yakın bi tarihde ayrılcam.sonra nişana kadar hem araştırırım hem hazırlık yaparım.işe grer girmezde çeyizimi alırım napim.olmazsa düğünü ertelesinler ya hiç kimse ailemden daha önemli değil.asla sıkıntıya sokmicam onları
kötü bir şey yoktur inşallah

inşallah yaaaa.senden telefonu var mı

herşey hallolur canım üzme kendini
yok nihanın teli bende
zaten bende bir tek nafın var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…