- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #45.761
kızlar annem çok büyük bi döşemelik kumaş fabrkasında çalışıyo.öyle kıytırık biyer değil.1000 işçi falan çalışıyo
işç temsilcsinden tut insan kaynakları muhasebesi herşeyi ayrı.ikramiyesi servisi erzağı herşeyi var.
annem insan kaynklarındaki bayanın yanına çıkmış benim durumumu anlatmış.kadında demişki gelsin yarın sabah yanıma bi görüşelim ne yapabiliriz bi bakalım demiş
napıosun cnm
canım ben haftada br gün ufak kaçamaklar haricinde kaçamak yapmadım.öğün atlamadım ve en önemlisi günde 2 saat spor yaptım.hiçbir sarkma çatlak hiçbişey oluşmadı.sımsıkı oldu vücudum.en önemlisi herşeyden ye az ve sık sık ye sporu ihmal etme.
he ben haftada bir gün bulgur lapası yaptım.
ve aktardan aldıgım 4 çeşit otu demledim günde 2 kere içtim
(biberiye,make,funda,sinameki)
canım ben haftada br gün ufak kaçamaklar haricinde kaçamak yapmadım.öğün atlamadım ve en önemlisi günde 2 saat spor yaptım.hiçbir sarkma çatlak hiçbişey oluşmadı.sımsıkı oldu vücudum.en önemlisi herşeyden ye az ve sık sık ye sporu ihmal etme.
he ben haftada bir gün bulgur lapası yaptım.
ve aktardan aldıgım 4 çeşit otu demledim günde 2 kere içtim
(biberiye,make,funda,sinameki)
sağol özgecim inşallah sabrıma değer gerçektende.hadi gözün aydın canım sabrettin güzel sonuçlar alırsın inşallah
iyiyim cnm sen napıyorsun
bu konuda merve süper zaten
ne güzel tatlım ya 2 saat süper birşey ben günde 15 dk egzersiz 15 dk yürüyüş ancak yapıyorumiş yerinde çok zor oluyor,ama vallahi süpersin yaa tebrik yetmez sana tatlımmmm
ben bi çıkıyorum 1 satte kadar gelirimm
bende haftasonu market market gezdim ama bulamadımniye beğenmedin kız nası tadı
ne bilim hiç beğenmedim iğrenççç ti yaniiii
nane limonlu yeşil çay aldım o çok güzel
ben form çayı limon sıkmadan bile içebilirken yeşil çayı limonlu olsa dahi içemiyorum yaa
sağol canım benim inşallah hayırlısı olur ya belrsizlikten çok sıkıldım gerçekten.kızlarr:80::80:
sabah alıntı yaptıydım silinince sinirlenip bırakmıştım
aklımda kaldığı kadarıyla meviş yaşadığın şeye sinir oldum ama daha fazla hatırlatmamamk adına bişey demiyorum bacım üzülme
işle alakalı bu yeni gelişmeyede çok sevindim kız hadi hayırlısı inş.
inş. iş hayatında mutlu olabileceğin yere gelirsin
kızlar öğlen menüm
4 tane lahana sarma
3 tane yaprak sarma
2 yk yoğurt
ara :1 bardak ayran
benimde öyle midem bulanıyor
[ı]sağol canım benim inşallah hayırlısı olur ya belrsizlikten çok sıkıldım gerçekten.[/ı]
[ı]geçen gün yaptım kendime.bööğğkkkk çok kötüydü ya çok acıydı.[/ı]
işinden memnun değildim galiba had, hayırlısı olsun canım senin adına sevindimkızlar annem çok büyük bi döşemelik kumaş fabrkasında çalışıyo.öyle kıytırık biyer değil.1000 işçi falan çalışıyo
işç temsilcsinden tut insan kaynakları muhasebesi herşeyi ayrı.ikramiyesi servisi erzağı herşeyi var.
annem insan kaynklarındaki bayanın yanına çıkmış benim durumumu anlatmış.kadında demişki gelsin yarın sabah yanıma bi görüşelim ne yapabiliriz bi bakalım demiş
canım bazı insanların vücudu stresten yağ yakarmış bizimkiler depoluyo malesef2 haftadır neden yarı aç gezerken kilomun aynı hatta fazla çıtıgını anladım
bi topikte okudum.nsan stresl olunca vücut herşeyi yağ olarak depoluyomuşpis vücut nolcak
bu nasıl bişi canım :26:zayıflatıyomuişte güllü de öyle hiç beğenmedim ben eminim sende beğenmezsin
önce temizlik yaptım sonra 1 saat koştum ama gebermiş olarak burdayım
öğleyede kendime
1.5 kabağı teflonda yağsız pişirdim
1 kase sarımsaklı yoğurt 1 dilim çavdar ekmeği eşliğinde yedim
pek iştahım yok bugün hayretttt
su ve çaylardan karnım çok şiş durumda
hayırlıysa olsun canımevet aysencim memnun değilim.bakalım ya hayırlısı neyse o olsun.ümitlenmek istemyorum.kısmetimde ordan ekmek yemek varsa olru zaten.
ımm güllü yeşil çay normal yeşil çayın gül aromalısı canım.bildğin yeşil çay ya.yağ yakmaya yardımcı oluyo
evet bitti ama ayağımı kaldırcak dermanım yokafiyet olsun şekerim.oohh ne güzel temizliklerde yapılmış maşallah sporda tamam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?