Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

[/ Temel bir gün trende yolculuk yaparken yanında taşıdığı muzları poşetten çıkartıyor üzerinde tuz serpiyor ve camdan dışarı atıyormuş.

Temel'in yanında oturan adam şaşkınlık içinde sormuş Temel'e:

-Hemşerin sen manyak mısın? Niye muzları tuzlayıp camdan atıyorsun?

Temel yanıtlamış:

-Ula asil sen manyak misun?Tuzlu muz yiyilur mi hiç?

B]

kizlar temmuzda dügünüm var 5 kilo vermem gerekioo yürüyüs yapiyorum yediklerime dikkat ediyorum insaallah veririm bi de kpss stresi var

kizlar temmuzda dügünüm var 5 kilo vermem gerekioo yürüyüs yapiyorum yediklerime dikkat ediyorum insaallah veririm bi de kpss stresi var
verirsin tabi kız ne var 5 kiloda benim dişimin kovuğuna bile yetmez 28 kilo vermiş kızım hava atmış gibi olmiyimde
otobüs şöförü olan güzelmiş

ivttt

iyi akşamlar özgecim

evet günde 2 saat sıkı spor yaptım hiç aksatmadım.okula gider gibi işe gider gibi spora gittim

Her yere yürüyorum ama spor yapıyormuyum onu da bilmiyorum spor denince bir garip oluyorum yıldığımı hissediyorum.Sadece zevk alarak yaptığım tek spor yüzmek onuda yazları yapıyorum ve günde 1 kilo veriyorum o zaman.Sporu zevkli hale nasıl getiricem ben?

kızlar bende çıkıyorum yavaştan.herkese iyi akşamlar.
bu arada aygünün babası ameliyat olcaktı ne durumda acaba merak ettim.
nafımmm gel artık
olişim melisim kevserim ve aklıma gelmeyen diğer görüşemediğimiz arkadaşlarım.hepinizi öpüyorum.
hadi görüşürük yarın

iyi aksamlar mervecim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…