- 3 Haziran 2010
- 12.166
- 6
- 408
- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #46.541
nihaaan sende koy hadi fotonu..senide görelim merak ediyorum ben:97:
kaç kaçIıı şeyyyzaten liste saati geliyo ben bi listeye bakıp geleyim
:anındaortamdansıvışannafsmilisi:
yengeçç sende koy kı senide görek..naff ben seni hayalimde hep sarışın canlandırmıştım
Maşaallah fıstık gibisinnnve gayet ince görüküyonnn
benim hazirana kadar 74-75,sonrada acelesi yok yavaş yavaş 65-68 canımQUOTE=love_my;18358259]mervee kuşm senn kaç kilo olman lazım..benm 52..
koyuyom bak bi sen görmediydin bi yere kaybolma önce bilgisayara yüklicem önce
ben akşamları salata yiyeceğim sadece.
salata çeşitleri üretmeye başlasam iyi olucak
şu ilacı kullanmasam iyiydi ama ona inat vericem kilo :95:
çok çabuk acıkırsın ama
hakket budefa çok heycanlı oldunafm neler yaptın söyle bi hele...uzun bisürede değil sanırım..yani bundan öncede koymuştun.inanılmaz fark var..sadcece yediklerinlemi böyle oldun
Spor ve menü konusunda bende varım yarışa
az önce bi tane magnum damla cukulatalı götürdüm.
hedefim nisan sonu 54
p.tesi başlarım bende spor ve sıkı diyete.
hayatımda ki hiçbişeyin dizginleri elimde değil hiç olmazsa kilo konusunda hakimiyetim olsun :96:
çakmak arıyo bizimkiler hadi ben gidiyom
benim hazirana kadar 74-75,sonrada acelesi yok yavaş yavaş 65-68 canım
evet bencede çok fark var yaaaa
afiyet olsun canım.hadi bakalım sende varsın.çok çekişmeli geçcek bu hafta.ve ben perşembe gübü bulgur lapası yapmayı düşünüyom.ne işe yarıyo nası yapılıyo diyeni vururum :88::88::88::88::88:
naff ben seni hayalimde hep sarışın canlandırmıştım
Maşaallah fıstık gibisinnnve gayet ince görüküyonnn
anlatsana bitanemmevet naf çok pis küsüm.
ama sana değil kendime.
kendimden sıkıldım yahu. başka bi kanalım,kapama düğmem veyahut bekleme modum olsa alıcam.
geliyolar sağdan sağdan.
o yüzden direkt diyet mevzuna girdim başka mevzuya girsem gene başlıcam zırlamaya.
ben bile kendimden sıkılmışken susim dedim
kevserr bak bacım
evet naf çok pis küsüm.
ama sana değil kendime.
kendimden sıkıldım yahu. başka bi kanalım,kapama düğmem veyahut bekleme modum olsa alıcam.
geliyolar sağdan sağdan.
o yüzden direkt diyet mevzuna girdim başka mevzuya girsem gene başlıcam zırlamaya.
ben bile kendimden sıkılmışken susim dedim
menlerini biliyorum canmda hatta hiç acıkmıyomusun bukadarcıkmı dediğm çok oldu sana..acaba dedim özel bispormu yapıyosun..basen çünkü zayıf olsanda belli ediyo kendini..biark var benm basenleri baya var okadar kilo verdi incecik beli kopcak..totosu hala aynı duruyo..oyüzden şe ettim..
nihan senin çalışma masanda bi resmin vardı onu görmüştüm ben.orda kaç kloydun bilmiyorum ama bi hayli fark var sendede çok belli oluyo ya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?