Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

selam hatunlar :92:
kalktığımdan beri temizlik yapıyorum cams il tül yıkat mutfak dolaplarını sil evi süpür sil gebermiş moddayım :86::86:
liste açıklandımı nafcım
geçmişe dönem /COLOR]

Aysencim açıklandı liste seni ayrıca tebrik ediyorum harikasın inşallah hep böyle gider

anlatsana bitanemm

dur bende bakcam

Benim adıma sıkılırım diye karar verdin de konuşmuyon yani çok pis kırıldım

boz bozz :94: :94: :94: küsüyomm (Barnak barnak üstüne yapan smile yok idare ediverin )

ne biliyim canlarım ya. öyle daralıyorum ki bazen. boguluyorum sanıyorum.
şunuda biliyorum dünyanın bi yerlerinde öyle büyük sorunlar var ki ,insanlar o kadar büyük acılarla bogusuyorlar ki .. ama işte taş yerinde ağır. özel hayat umrumda değil açıkçası , artık altı üstü aşk diyorum. olursa olur, olmazsada canım sağolsun. ama iş ve ailede ki sıkıntılar boguyor beni. hayatımın neresine elimi atsam elimde kalıyor. belki ben cok büyütüyorum belki gerçekten büyük. üzgün insan olmaktan sıkıldım. gülücükler saçmak istiyorum. ama biraz güçlenmem içinde hayatımın en az bi alanı düzene girmeli. biraz mutluluk vermeli.
işyerinde huzurlu değilim,evde değilim,sevgilimle öyle,arkadaşlarımdan kacıyorum,kendimden kaçıyorum.
13 yıldan sonra böyle poktan bi yerde gereksiz insanalrdan emir almaktan, ukalalık taslamarından, ayak işleriyle boğuşmaktan yoruldum. Çekip gidememek daha cok geriyor tabi ki.
Evde desen annem zaten sağolsun hayatı zehir etmeye devam etmeye devam ediyor.
evde de huzurum yok
maddi sorunlar var.
aşk desen allak bullak.
her gece yatarken söz veriyorum kendime, takma düzelicek diye, ama gözüme gözüme sokuyorlar.
Bugün Allahım ne olur canımı al diye yalvarmaya başladım.
kulların cehenneminde yşacağıma, beni yaradanın cehenneminde yanarım.

baktım şimdi canm yorum yaptım..çok saol kırmadın için..şuanki halinmi en sonki 2 resmin..
buarada her halinlede güzelsin maşallah

açık olan resim şubat ayından
kapalılar geçtiğimiz pazar günü çekindim canım

sağol bebikim bakan gözler güzel

acıkcak zaman dilimi yok kuzum
7,30 mahalledeyim.
8,30-9 a kadar yürüsem
salatamı yedim mi 21,30
eee ayakta durcam 1-2 saat :)
sonra uykuya dalış:78:
daha ii ozaman canm

anam 3.olmuşm..kilo veren ark.tebrik ederimhaftaya listemiz daha güzel vede çekişmeli olcak inş

Minik hanım yarın 09:30 da seni terapiye alıcam msn gel tamam mı bebik konuşalım dertleşelim

insanlara hiç düzelmez gibi gelen sorunları bi süre sonra yoluna giriyo ve aman boşuna üzülmüşüm diyosun.herşeyde vardır bi hayır aşktom.allahü teala sevdiği kullarına acı ve sıkıntı çektirirmişki şükürlerinden eksilme oluyo mu diye.dua et hayırlısını iste.sabreden derviş muradına ermiş.
ve son olarakda hiç bişey seni yıldırmasın başarılı bi kadınsın.bi çok kadının olmak istediği statün ve kariyerin var.yakın zamanda bunların artısını göreceğine eminim

azimle mıçan taşı deler bebek

canım inan sadece senin hayatın böyle değil dışardan bakılınca çoğu insan neşeli hiç derdi tasası yok gibi gözüküyo hepimizin içinde büyük dertleri var..hayat bu acısıyla tatlısıyla..evet bazen herşey üst üste geliyo ama her inişin çıkışıda var unutma
tanımıyorum ama güçlü biri olduğunu düşünüyorum..inan ne yapıyosak kendimize yapıyoruz evlendiğimden beri bende çok büyü sorunlar atlattım eşimden yana değildi ama ailevi sorunlar sonra bebeğimizin normal yolla olmayacağını öğrendik tüp dediler direk yıkıldık ama pes etmedik..
annem çok büyük bi hastalık atlattı 3 ay boyunca psikolojik hastalık çok şkr geçti ama bende sinir bırakmadı stresten ayaklarımın her yerinde egzama çıktı ve şimdi geçmiyo

bende doluymuşum galiba

ama yinede hayat mücadele etmeye değer
hepimizin imtihanları farklı farklı rabbim sağlık versin gerisi hal olur inşlh

gülmeyin ulen
ben çok kullanırım nafcım bu lafı o yüzdende hiç aklıma noktalı yazmak gelmedi

sağol mervecim benimde kanım ısındı sana

canm öyle düşünme..aksine daha güçlü olman lazım dediğin gibi daha neler var hayatta..biz herşeye el atıp düzeltmek istiyoruz ama biyerde kalıyoruz işte..hepimizin imtihanı farklı..kaıyosan eğerki bişeylerden başka biuğraş bul kendine nebilim farklı şeyler dene gör..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…