- 21 Nisan 2009
- 10.705
- 0
- 206
- 41
- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #46.561
kilo verenleri tebrik ediyorum kızlar
naf eline sağlık balım
nihan senin çalışma masanda bi resmin vardı onu görmüştüm ben.orda kaç kloydun bilmiyorum ama bi hayli fark var sendede çok belli oluyo ya.
kevserr bak bacım
selam hatunlar :92:
kalktığımdan beri temizlik yapıyorum cams il tül yıkat mutfak dolaplarını sil evi süpür sil gebermiş moddayım :86::86:
liste açıklandımı nafcım
geçmişe dönem/COLOR]
anlatsana bitanemm
dur bende bakcam
Benim adıma sıkılırım diye karar verdin de konuşmuyon yaniçok pis kırıldım
boz bozz :94: :94: :94: küsüyomm (Barnak barnak üstüne yapan smile yok idare ediverin)
Aysencim açıklandı listeseni ayrıca tebrik ediyorum harikasın inşallah hep böyle gider
baktım şimdi canm yorum yaptım..çok saol kırmadın için..şuanki halinmi en sonki 2 resmin..
buarada her halinlede güzelsin maşallah
daha ii ozaman canmacıkcak zaman dilimi yok kuzum
7,30 mahalledeyim.
8,30-9 a kadar yürüsem
salatamı yedim mi 21,30
eee ayakta durcam 1-2 saat :)
sonra uykuya dalış:78:
|
İSİM|BAŞLANGIÇ KİLO|ŞİMDİKİ KİLO|HEDEF KİLO|VERİLEN KİLO
1|NaF|73|65.6|63| 300 gr verdi
2|oyelken|79.7|72|65|Kilosunu korumuş
3|melisdeniz|66|60|59| 1 kilo verdi
4|merve52|110|83|65| 1 Kilo aldı
5|love_my|66|61.5|55| 400 gr verdi
6|olala|55.7|52,2|51.2| 100 gr verdi
7|aygün2008|76|67|65| 1 kilo verdi
8|SaHmErAn|59.7|55|52|Kilosunu korumuş
9|minikdepresif|61|58.2|54| 400 gr verdi
10|neşeli45|85.9|78,8|68|Kilosunu korumuş
11|yengec123|58|58|55| 200 gr aldı
12|julia|62.7|57.4|55| 600 gr verdi ( 2 Haftalık bildirim 600/2 = 300 gr )
13|asya27|61.5|58.1|48| 200 gr verdi
14|irras|93.5|92.5|85| İZİNLİ (1 hafta)
15|aysen_34|83.6|80.5|60| 3.100 gr verdi
16|BeyazBulut|69|69|60| Bildirime gelmedi geri alınmamak üzere listeden çıkartıldı
ONUR KONUĞUMUZ
tinkerbell2
Evet arkadaşlar 25.03.2011 CUMA günü saat 16:00 itibari ile kilo bildirimi yapan arkadaşlarımızın sonuçlarını değerlendirirsek eğer ;
Günün Birincisi : aysen_34 ( 3.100 gr ile )
Günün İkincileri: melisdeniz & aygün2008( 1 kilo ile )
Günün Üçüncüleri: love_my & minikdepresif( 400 gr ile )
Kilosunu koruyan arkadaşlar eminim haftaya kupalar sizlere gelecek
Kilo alan arkadaşlar eminim haftaya en azından eski kilolarınıza geri dönmüş olacaksınız
Beraber nice kupalaranice sevgi,saygı dolu paylaşımlara
NOT : Arkadaşlar 1 hafta mazeretsiz kilo bildirimi yapmayan arkadaşlar listeden çıkartılacaktır... Bilgilerinize sunarım.
ne biliyim canlarım ya. öyle daralıyorum ki bazen. boguluyorum sanıyorum.
şunuda biliyorum dünyanın bi yerlerinde öyle büyük sorunlar var ki ,insanlar o kadar büyük acılarla bogusuyorlar ki .. ama işte taş yerinde ağır. özel hayat umrumda değil açıkçası , artık altı üstü aşk diyorum. olursa olur, olmazsada canım sağolsun. ama iş ve ailede ki sıkıntılar boguyor beni. hayatımın neresine elimi atsam elimde kalıyor. belki ben cok büyütüyorum belki gerçekten büyük. üzgün insan olmaktan sıkıldım. gülücükler saçmak istiyorum. ama biraz güçlenmem içinde hayatımın en az bi alanı düzene girmeli. biraz mutluluk vermeli.
işyerinde huzurlu değilim,evde değilim,sevgilimle öyle,arkadaşlarımdan kacıyorum,kendimden kaçıyorum.
13 yıldan sonra böyle poktan bi yerde gereksiz insanalrdan emir almaktan, ukalalık taslamarından, ayak işleriyle boğuşmaktan yoruldum. Çekip gidememek daha cok geriyor tabi ki.
Evde desen annem zaten sağolsun hayatı zehir etmeye devam etmeye devam ediyor.
evde de huzurum yok
maddi sorunlar var.
aşk desen allak bullak.
her gece yatarken söz veriyorum kendime, takma düzelicek diye, ama gözüme gözüme sokuyorlar.
Bugün Allahım ne olur canımı al diye yalvarmaya başladım.
kulların cehenneminde yşacağıma, beni yaradanın cehenneminde yanarım.
eline sağlık hayatım gördüm şimci
çokkk teşekkürler tatlım inşlhh azimle s.... taşı delermiş
daha ii ozaman canm
anam 3.olmuşm..kilo veren ark.tebrik ederimhaftaya listemiz daha güzel vede çekişmeli olcak inş
şunuda biliyorum dünyanın bi yerlerinde öyle büyük sorunlar var ki ,insanlar o kadar büyük acılarla bogusuyorlar ki .. ama işte taş yerinde ağır. özel hayat umrumda değil açıkçası , artık altı üstü aşk diyorum. olursa olur, olmazsada canım sağolsun. ama iş ve ailede ki sıkıntılar boguyor beni. hayatımın neresine elimi atsam elimde kalıyor. belki ben cok büyütüyorum belki gerçekten büyük. üzgün insan olmaktan sıkıldım. gülücükler saçmak istiyorum. ama biraz güçlenmem içinde hayatımın en az bi alanı düzene girmeli. biraz mutluluk vermeli.
işyerinde huzurlu değilim,evde değilim,sevgilimle öyle,arkadaşlarımdan kacıyorum,kendimden kaçıyorum.
13 yıldan sonra böyle poktan bi yerde gereksiz insanalrdan emir almaktan, ukalalık taslamarından, ayak işleriyle boğuşmaktan yoruldum. Çekip gidememek daha cok geriyor tabi ki.
evde de huzurum yok
maddi sorunlar var.
aşk desen allak bullak.
her gece yatarken söz veriyorum kendime, takma düzelicek diye, ama gözüme gözüme sokuyorlar.
açık olan resim şubat ayından
kapalılar geçtiğimiz pazar günü çekindim canım
sağol bebikim bakan gözler güzel
evde de huzurum yok
maddi sorunlar var.
aşk desen allak bullak.
boyun kaçtı senn canm..est olurmu..neyse onu görür gözler
gülmeyin ulen
ben çok kullanırım nafcım bu lafı o yüzdende hiç aklıma noktalı yazmak gelmedi
sağol mervecim benimde kanım ısındı sana
evde de huzurum yok
maddi sorunlar var.
aşk desen allak bullak.
neyse kızlar muhabbete doyum olmaz kalkayım masayı hazırlayım tosun paşam göreve gidecek gitmezseniz yakalarım sizi bi yerinizden
biz seni bu azimle haziranda mezun ederiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?