Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

Destekleriniz için sağolun kızlar. her inişin bir çıkışı vardır derlerde ben 31 yıldır hep inişi gördüm çıkışa denk gelemedim daha.
eğer hayatta kalmam için elimde tek sebep olsa sarılıcam.
yok işte.
siz ne kadar olumlu cümle ben onları görmicem duymıcam. o yüzden susıyım demiştimm.
en dibe battım ya vurgun yiycem ya da su yüzüne çıkıcam.
ama artık ortası beni mutlu etmeyecek.
ya hep ya hiç.
eğer bir insana ölüm bile güzel gelmeye başladıysa bu sonun baslangıcı demektir!

kızlar ben çıkıyorum iyi akşamlar

İyi akşamlar aşkitom iyi eğlenceler

banada öyle geldi bizden sonra başlayıp bizden önce mezun olursan kara toprağa girsende bulurum seni leeyynnn

Minikkkkkkkk noliiiyii

banada öyle geldi bizden sonra başlayıp bizden önce mezun olursan kara toprağa girsende bulurum seni leeyynnn
kızım nerden buluyosun şu lafları yavalla çok koptum bugün
kızlar ben çıkıyorum iyi akşamlar
ii akşamlar canm

hep inişi gördün ama illaki bu inişler sana bişyler öğretmiştr..zorluklar güçlendirrmiş insanı..hayatımız 4.4 lk olsada anlamı olmaz hiçbişeyn..Rabbim hiçbişeyi karşılıksız bırakmaz..sadece inan canm inanmk başarmann yarısı..

nafiş de gelememişş dün

gündüzleri nuğramam nimkansızz

ama yapcek bişi yokk
olişimm iyiymm ama biraz başgrısı çekiyorummm

ay

melisim iyi anlarsın sen beni bi nöbet geçirdim bugün. çok ani oluyor. toparlamakta zorlanıyorum.
nihanla konuştuk epey bi iyi geldi.
anlatınca rahatlıyor insan.
tek vücudum değil ruhumada iyi geliyor bu topiç.
nafım bişi olmuyo bebikim. klasik tülay depresifliği.
iyiyim şimdi.

[ı]bende şincik çayla ve 2 tane çikolatra kaplı form püskütlen ara yapem [/ı]

Afiyet olsun canım bende yarım elma yedim :97:

Peki... Konuşmak istediğinde haber verirsin

Benimde canım sıkıldı :97: eve gideyim bian önce :97: daha yemek yapıcam :97: hafta sonuna iş bırakmamam lazım :97: halıları toparlamam lazım yıkamaya vericez :97: pöffff :97:

bizim halıların yarısı daha yıkamacının paketiyle duruyo etrafını deldim hava aldın diye öyle dediler.onları da nişan zamanımda sereriz.nişandan sonra komple veririz yıkamaya bizde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…