Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

gğnaydın kızlar.olişim dualarım seninle canım.
aygün eğer kendini rahat hissettiğin kilo 67yse 67 ol.he yok 80 se 80 ol kimsenin lafına aldırma.

füçutum çok şiş ya.ellerim şiş yüzüklerim sıkıyo.karnım şiş.adetim yaklaştı ama felaket şişim.nolursa olsun bu hafta sonu snamekili çay içcem ya çok kötüyüm.

Bolero yemedim hiç afiyet olsun cnm

Yorumların için teşekkürler kuzum

İnşallah haftaya hiç kasa tutmaması yaşamazsın öğle tatilinden sonra bi kontrol yapsan akşama daha rahat olur belki canım :44:

Aygüncümm sen kendini hangi kiloda iyi hissedeceksen o kiloya in boşver kimseyi memnun edemezsin o yüzden en güzeli kendini memnun et bebişim

gğnaydın kızlar.olişim dualarım seninle canım.
aygün eğer kendini rahat hissettiğin kilo 67yse 67 ol.he yok 80 se 80 ol kimsenin lafına aldırma.

Aynen

füçutum çok şiş ya.ellerim şiş yüzüklerim sıkıyo.karnım şiş.adetim yaklaştı ama felaket şişim.nolursa olsun bu hafta sonu snamekili çay içcem ya çok kötüyüm.

Mervişşş benimde ellerim şişş yüzük sıkıyo vallahi :97:

Günaydın yafrular

Akşam menüm

1 tane bimde satılan waffledan
yarım bardak boza

Spor: 30 dk yürüyüş (Topuklularla canım çıktı )

temizlikten yemeğe fırsat kalmadı :97: 3 saat ev temizledim halıları kaldırdım canım çıktı vallahi :97: yıkamacıya götürdük halıları sabah :97: haftaya gelir bende perdeleri filan yıkamaya başlarım yaşasın bahar temizliği

Sabah
1 dilim kepek ekmeği
2 yk kadar biberli çökelek
çay

afiyet olsun canım.ben hiç bmde waffle a denk gelmedim hangi reyonda satılıyo merak ettim.

Bende kayınvalidemden aldım geldim paketi waffle dediklerine bakma kuşum incecikkk bisküvi gibi bişe arasında da şekerli ballı gibi bişey var tarife bak be

Tahminimce şeker ve çikolataların oldu reyonda canım

heeee tmm tmm neyi anlttıgını anladım canım giderken alim kendime barim kız naaff jülyanın yemek topiği varmış gördünmü

Anlayışlı yafrum benim

Yok kız görmedim dur bi araştırayım

Son düzenleme:
nafım baksana bi topikte fırında kabak mücver buldum.daha hafifi dimi kızartmadan.kızartmanın tadının yerini tutarmı acaba

fırında kabak mücver

malzemeler
5 - 6 adet orta boy kabak
4 yumurta
6-7 adet taze soğan
yarım demet dereotu
yarım demet maydanoz
zeytinyağı
1 su bardağı kadar un
1 paket kabartma tozu
100 gr kadar beyaz peynir
1 tutam tuz
1 tutam pul biber
isteğe bağlı üstü için bir tutam çörek otu

yapılışı

kabakları soyup rendeleyelim. çok fazla zedelemeden hafifçe suyunu sıkıp
karıştırma kabına alalım.
taze soğanları küçük küçük doğrayıp kaba ekleyelim.
maydanoz ve dereotunu doğrayıp kaba ekleyelim.
beyaz peyniri ufalayarak ekleyelim
yumurtaları çırpıp kaba ekleyelim
yağ, tuz, pul biberi ilave edelim.
un ve kabartma tozunuda ekledikten sonra hafifçe elimizle
malzemeyi birbiriyle karıştıralım
fırın kabına alıp üzerine çörek otu serperek (benim yoktu evde kullanmadım)
180 derece fırında üzeri kızarana kadar pişirelim

benim yoktu deneyemedim.
küçük kek kalıplarındada pişirebilirsiniz
değişik ve hoş birgörüntü oluşacaktır.

ben mayonez ve ketçapla servis ettim
limon sıkarakta yiyebilirsiniz
veya sarımsaklı yoğurtla
yada sade
tercih sizin
afiyet olsun arkadaşlar

Benim büyük görümcemde fırında yapıyomuş ama kek gibi oluyo sanırım kızartmanın yerini tutacağını sanmıyorum canım ben :97: öteki yağlı ya ondan güzel geliyi

evet kek gibi olur.aynen kuzu yaaa yasaklar çekci gelirya insana.kızartmanın yerini tutmaz

ayhhh bak canım yine çekti.bu hafta sonu yiyimde pazartesinden itibaren avcumu yalarım

nafım bu arada annem babama biraz biraz dokundurmaya başlamış.dün konuşuyolarmış.annem demişki mervenin kntrü yok sendende isteyemiyo gayrimeşru yollarla harcıyo tabi demiş adamlar isteyelim diyolarmış al kızını karşına sor demiş
babam ne demiş
deli misin sorulur mu öyle bişey demiş
o sormicak ben sölemicem nası oclak bilmiyom

ben tarif aldım bile 2 tane ama yapmicam kocikime yapcam ilerde

kuzu mecbur sen söliceksin o zaman geç karşısına söyle böyleyken böyle babacım diye bana pek olumsuz yaklaştı gibi gelmiyo çünküm

yok kız olumsuz değil ama ben söyleyemem.annem azcık daha söylesinde o zaman açılır zaten konu zamanla sevgilim oldgunu orda oldugunu ne iş yaptıgını hangi köylü olduklarını herşeyi biliyo ve sesini çıkarmıyo evde bana karşı minnacık bi değişme olmadı davranışlarında.olumsuz düşünüyo olsa tepki koyardı.
anneme dedimki bu hafta sonu söyle güzelce.haftaya sen gececisin.biz evde akşamları babamla baş başa kalcaz konuşuruz dedim.tmm sölicem işte yavaş yavaş amma sıkıştırdın dedi

yaaa merviş msn senn neden bende hiç açıkdeelll be bana özelden bi msnini at eklicem tekrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…