- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #46.641
kız yok ne çekiştirmesi kötü bişi demedikmerviş nafff beni mi çekiştiriosunuz
yaaa merviş msn senn neden bende hiç açıkdeelll be bana özelden bi msnini ateklicem tekrr
merviş nafff beni mi çekiştiriosunuz
yok kız olumsuz değil ama ben söyleyemem.annem azcık daha söylesinde o zaman açılır zaten konu zamanlasevgilim oldgunu orda oldugunu ne iş yaptıgını hangi köylü olduklarını herşeyi biliyo ve sesini çıkarmıyo evde bana karşı minnacık bi değişme olmadı davranışlarında.olumsuz düşünüyo olsa tepki koyardı.
anneme dedimki bu hafta sonu söyle güzelce.haftaya sen gececisin.biz evde akşamları babamla baş başa kalcaz konuşuruz dedim.tmm sölicem işte yavaş yavaş amma sıkıştırdın dedi
hani kız yoksunnn.sen yolla adresini en iyisi bana
sorma yaa söylesede o da kurtulsa bende kurtulsam
dün akşam diyoki aslında bizim söylememiz saçma.onların bizim bi tanıdıgımızı bulup haber göndermeleri lazım diyo
anne yeme beni yeme sıyrılmaya çalışıyon çakmadım sanma dedim kaçarı yok sen söliceksin dedim o adetler milattan önceymiş dedimtmm be sölerim dedi
ekledim tatlımtmm mervişim
Çakallık konusunda kime çektiğin belli oldu merveama boynuz kulağı geçmiş annen seni kandıramıyo artık
naffff lennn bnm verdiğim tariflerriiii dene bak süper oluo
ekledim tatlım
evet ona çekmişim.hiç çaktırmaz durumu valla
ama ben onu geötim
naf sende gel msnDenememdenersem yerimmm yersemde kilo alırım
naf sende gel msn
naf kız sen mücver tarifi arıodun geçen gün demiii bnm topiğe senn için enfes mücver tarifimi ekledim
kızlar ben yavaştan kaçarherkese iyi haftasonları pazartes görüşürüz sizi seviyore hadi gittim
sennki de bende yok
Sağol canım
cnm sen 172 falan değil misin boy var niye çöksün ki yüzünolişcim slm canım..:79::79:
neler karıitırıyorum bi bilsen..
canım bu aralar bizim buralarda sabah 8 akşam 5 arası elektirik kesintileri oluyo ondan giremiyorum artık..direkler değişiyo falan..
yaa oliş herkes bana yüzün küçücük olmuş solmuş falan yakışmamış zayıflık falan diyolar sinirlerim bozulmaya başladı yaa..
bende hedefi 67 yapmayı düşünüyom ne dersin zaten korumaya aldımmıda az az veririm kilo diye düşünüyorum..
bundan sonrası daha zor geliyo bana yani koruma nasıl yapmalıyım araştırmadayım sen ne dersin ? cnm..:78::78:
boyutlar önemli cnmslm
menümü yazayım
sabah
1.5 dilim ekmek
yarım kk peynir
2 zeytin
az şekerli çay
ara
2 adet zencefilli şeker
öğlen
1 tabak tavuklu bulgur pilavı
2 adet kemalpaşa tatlısı
1 bardak ayran
ara
1 kuru incir
akşam
1 dilim ekmek
1 kase çorba
3 kaşık bulgur pilavı
2 parça tavuk
yoğurt
ara
2 kuru incir
2 kuru kayısı
1 peynir şekeri
koruma amaçlı yaptım ama böyle böyle 65 olmayı düşüünyom..çokmukii?
saol tatlımmgğnaydın kızlar.olişim dualarım seninle canım.
aygün eğer kendini rahat hissettiğin kilo 67yse 67 ol.he yok 80 se 80 ol kimsenin lafına aldırma.
ohhh eline sağlık misler gibi otur cnmGünaydın yafrular
Akşam menüm
1 tane bimde satılan waffledan
yarım bardak boza
Spor: 30 dk yürüyüş (Topuklularla canım çıktı)
temizlikten yemeğe fırsat kalmadı :97: 3 saat ev temizledim halıları kaldırdım canım çıktı vallahi :97: yıkamacıya götürdük halıları sabah :97: haftaya gelir bende perdeleri filan yıkamaya başlarım yaşasın bahar temizliği
Sabah
1 dilim kepek ekmeği
2 yk kadar biberli çökelek
çay
hiç de söz etmiyo çakal culiiiiiiheeee tmm tmm neyi anlttıgını anladım canımgiderken alim kendime barim kız naaff jülyanın yemek topiği varmış gördünmü
zeytinyağını bol tutup dene bence cnmnafım baksana bi topikte fırında kabak mücver buldum.daha hafifi dimi kızartmadan.kızartmanın tadının yerini tutarmı acaba
fırında kabak mücver
malzemeler
5 - 6 adet orta boy kabak
4 yumurta
6-7 adet taze soğan
yarım demet dereotu
yarım demet maydanoz
zeytinyağı
1 su bardağı kadar un
1 paket kabartma tozu
100 gr kadar beyaz peynir
1 tutam tuz
1 tutam pul biber
isteğe bağlı üstü için bir tutam çörek otu
yapılışı
kabakları soyup rendeleyelim. çok fazla zedelemeden hafifçe suyunu sıkıp
karıştırma kabına alalım.
taze soğanları küçük küçük doğrayıp kaba ekleyelim.
maydanoz ve dereotunu doğrayıp kaba ekleyelim.
beyaz peyniri ufalayarak ekleyelim
yumurtaları çırpıp kaba ekleyelim
yağ, tuz, pul biberi ilave edelim.
un ve kabartma tozunuda ekledikten sonra hafifçe elimizle
malzemeyi birbiriyle karıştıralım
fırın kabına alıp üzerine çörek otu serperek (benim yoktu evde kullanmadım)
180 derece fırında üzeri kızarana kadar pişirelim
benim yoktu deneyemedim.
küçük kek kalıplarındada pişirebilirsiniz
değişik ve hoş birgörüntü oluşacaktır.
ben mayonez ve ketçapla servis ettim
limon sıkarakta yiyebilirsiniz
veya sarımsaklı yoğurtla
yada sade
tercih sizin
afiyet olsun arkadaşlar
merve baban her şeyi çözmüştür benceyok kız olumsuz değil ama ben söyleyemem.annem azcık daha söylesinde o zaman açılır zaten konu zamanlasevgilim oldgunu orda oldugunu ne iş yaptıgını hangi köylü olduklarını herşeyi biliyo ve sesini çıkarmıyo evde bana karşı minnacık bi değişme olmadı davranışlarında.olumsuz düşünüyo olsa tepki koyardı.
anneme dedimki bu hafta sonu söyle güzelce.haftaya sen gececisin.biz evde akşamları babamla baş başa kalcaz konuşuruz dedim.tmm sölicem işte yavaş yavaş amma sıkıştırdın dedi
sorma yaa söylesede o da kurtulsa bende kurtulsam
dün akşam diyoki aslında bizim söylememiz saçma.onların bizim bi tanıdıgımızı bulup haber göndermeleri lazım diyo
anne yeme beni yeme sıyrılmaya çalışıyon çakmadım sanma dedim kaçarı yok sen söliceksin dedim o adetler milattan önceymiş dedimtmm be sölerim dedi
he vallaÇakallık konusunda kime çektiğin belli oldu merveama boynuz kulağı geçmiş annen seni kandıramıyo artık
kız culi sen ne çakalsınnnnnaffff lennn bnm verdiğim tariflerriiii dene bak süper oluo
afiyet olsunn nafişş
Ekledim merveden alıp
Ben yemeğe gidiyorum kızlar
kız culi sen ne çakalsınnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?