Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

cuma günü aydın pttyle konuşmuştum bi işlem için

allah bizi böyle insanlardan uzak tutsun

yazık kız ptt ismine güvenip binmiştir araca

kayserideki çocukların olayı da çözülmüş

umarım böyle caniler için cehennem
böyle melekler için de cennet vardır
tüm kalbimle bunu dileyebiliyorum sadece

cuma günü aydın pttyle konuşmuştum bi işlem için

allah bizi böyle insanlardan uzak tutsun

yazık kız ptt ismine güvenip binmiştir araca
evet canım kesin öyle olmuştur..
amin canım..

kayserideki çocukların olayı da çözülmüş

umarım böyle caniler için cehennem
böyle melekler için de cennet vardır
tüm kalbimle bunu dileyebiliyorum sadece

onlara hem cehennemde hem dünyada rahat yok artık Allah ın adeletine sorgu olmaz emin ol..

günaydınlar iyii hafta sonları herkese tabi bizim hafta sonu diye bir kavramamız yok ama neyse
bende dünkü menümü yazayım

sabah

bir dlim çavdar ekmek üstü krem peynir

ara 5 1 yerde çay

öğle

yoğurtlu karnıbahar haşlama yarım tabak

ara

yeşil çay

akşam
1,5 dilim tam light ekmek
fırında hamsi
salata

ara
1 elma

5 1 yerde

40 dk koşu bandı

afiyet olsun.. bence çok sağlıksız bi diyet bu..

kızlar slm napıyorsunuz iyisinizdir umarım Ne zamandır giremiyorum bir haftadırda yurtdışından misafirlerimiz var. Bir bölümü diyim :) bizde kalıyorlar haliyle gezip tozup yemek hazırlığı işti derken nsl geçiyor zaman anlamıyorum. Öpüyorum hepinizi

Olişcim selam cnm iyi gidiyordur işin inş. yukarda yazdım şu sıralar biraz doluyum misafirlerimiz var bir hafta daha burdalar galiba. Teşekkür ederim cnm beni sormuşsun melisde sağolsun selamımı iletmiş sende yoğunsun tabi eskisi gibi giremiyorsundur işden Kolay gelsin

aygüncüm hedefe geldin sayılır zaten çok az kalmış millete bakma nsl sağlıklı iyi güzel hissediyorsan kendini öyle yap Ama bence 65e düş neden diyorum Koruma çok kolay değil daha rahat olursun sınırda olunca çünkü bazı günler biraz çok yediğim zaman pişmanlık oluyor hemen kilo alıcakmışım gibi geliyor ki yansıyor da tartıya Biraz alma payı olsun. Ben çok yediğimi hissettiğim öğün akşamı yada ertesi günü daha dikkatli yemeye çalışıyorum .Ara öğünlerimi çoğu zaman atladım bu iyi olmuyor Hamurşlerinde hala dikkatliyim diyebilirim . Sadece kahvaltıda sınır tanımıyorum en lüks menüm (yani arttırdığım en belirgin olan öğünüm ) Pilav yada makarna varsa menümde zaten ekmek yoktu olmuyoda . Şu anda 53le 54 arası gidip geliyorum ama bu günlerde biraz yoruluyorum eski düzenime dönünce ne olur bilemem :) İyi bak cnm kendine

slm canım geldinmi canım seenn.kolay gelsin diyim sana..

evet canım bende hedefe gelmeden bırakmıcam kendimi 65 olayıöm öle mezun olucam canım..
dediğin gibi biraz alma payı olsun artık.
bende senin gibi yapıcam korumayı yani bi öğün yada bi gün kaçırdıysam ertesi gün salata çorba geçiştirme yapacağım..
azar azar uzun uzun çiğneyerek yeyeceğim..ayy inşallah iş zamanı gelince kendimi salıpta saldırmam yemeklere..
bizim çilek toplama işleri yaklaştı fazlaca yorulup kontrolümü kaybetmekten korkuyorum..:18::18:
öpüyorum canım arda uğra özletme..bu arda sigara yok dimi..benddee yok..6 ay oldu

bugün ekmeği fazla kaçırdım yarın orantılamam lazım :97:

sabah 2 dilim tam liht ekmek
1 yumurta
1 domates
yarım kk peynir
5 zeytin

ara 5 1 yerde

öğle

bir dilim çavdar ekmeği
3 kaşık kabak yemeği

ara

bir avuç leblebi

yeşil çay

akşam

2 dilim tam light ekmek
1 tabak kuru fasulye
2 kaşık yoğurt

yatana kadar bişey yememem lazım

65 dk koşu bandı
2,5 lt su

Son düzenleme:
Yapmadım alabilirim bebiş

İyi tatiller canım benimde küçük patron yanımda yazamıyorum pek
görüşürüz nafımm

keyifsizdim dedin ondan olabilir belki
merak etme ister tez zamanda

tmm cnm
sağol tatlımm

ayyyy canımı çektiriyonuss neyyynnn
biğün yapalım toplanıp

kızı mı

yaaa

kuşum kolya gellsin sandaa

kızlarrrr nabersiniz buğün püzel bi hafta sopnu geçridik kociçleeesabah dışarda kahvaltı yaptık sonra sinmaya gitik ya sonrayaaardından avm gezindik akşam da eve geldik yorgunluktan ayagım şişmiş of ama güzeldii....

menümü yazıyım hemencik

sabah kahvaşltı tabagı sosis su böregi.çayla

öglen kumpir cola

akşlam balık ızgara saltaa evde kocişim yaptıı....ğörüşürüzz kızlarr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…