Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

Bende nisan sonu 62 olursam acayip tavan yapıcak motivasyonum :81: :81: zaten bu ay spor salonuna yazılabilirim :97: mayıs başı direksiyon kursu haziranda da yüzme kursuna gidicem amma yoğun geçecek

bende mayıs sonu 75 olursam süper olcak haziran sonuna kadar vermeye dewam ederim heralde stresten haziranın sonundada nişan ayyy midemde kepelenkler uçuşiyi nişan diyinçii çok özledim

osteoporozmuş kızım bizim dilde söyle.şimdi bunu okuyanlar google amcaya yazcaklar kemik erimesi arkidişler

ben yoğurdu çok sevmem ama ilginçtirk ayranı severim. ne manyagım dimi
akşama yımırtalı melemen var
amma çok daldan dala atladım yazarken bi baktımda şöyle
daldan dala daldan dala dal dal daaldan dalaaa

Ne bileyim yaa delüü bilmeyen yoktur diye düşünmüştüm

Kimiside et yemez köfte yer

Semra hanım modauna geçmişsin bakıyom çatlak kadın yeni oğlunun başını

Akşama bende barbunya var dünden yanına bi salata yapim diyorum eşim için makarna da ekleyebilirim :97: bizde pek pilav pişmez sevmediğim için

bu hafta sonu annem yine konuşmazsa artık ben bişeyler söylemeye çalışcam

Söyle artık mervee ben çatladım

topik komple beni bekliyo

babamın karşı çıkca fikri aklımın ucundan bile geçmiyo
ama söylemesi çok zor.çok düşkün bize.
kardeşimde bizim memlekette okuyo.dayımlarda kalıyo.çok huysuz pislik bi yengem var.kardeşim her hafta sonu köye gidiyo kalmaya.niye gidiyosun gez toz çarşıda diyorum abla kafa dinlemeye ihtiyacım var diyo.şikayet etmiyo garibim babamda bunun farkında.beni verirse 2.sınıftada onun yanında olur 3te 4 te benim yanımda olur.en fazla 5 sene soonra bizimkilerde memlekete gitmeyi düşünüyo.onun için bana herşey olumlu geliyo şimdilik.annemede tabi.ama söylemekk çok zor çokk

topik komple beni bekliyo

Yok kız laf sokmadım yazdıktan sonra aklıma geldi seninde yemediğin geri dönemedim yazdığımdan

Vayy anneye bak sen benimkide habire ağzıma bişeyler kakışlıyo ye yavrum ye çocuğum diye kaynanamda her gittiğimizde acıkmadan yemek yediriyo bize kendimi hansel ile gretel (masal kahramanı oluyo kendileri bilmeyen olursa diye söyledim google' a yazmakla uğraştırmayayım ) gibi hissediyom

Anladım canım :97: ya bana göre her genç kız babası ile konuşabilmeli bu tür şeyleri :97: eskidenmiş öyle başkasının söylemesi felan :97: bence sen konuşursan baban çok memnun olur :97: yani benim fikrim budur. babana sen söyledin mi adam bak bak benim kızda ne koca meraklısıymış demezki canım aksine kızım senden duyduğuma mutlu oldum der :97:

evet haklısın babam ben kırcak bişey söylemez zaten.bakalım eğer bu hafta sonu annem konuşmazsa ben söylemeye çalışcam napim

Kızlar yarın bir nisan farklı bir diyete başlamayı düşünenlere sesleniyorum.Ben yarın diyetistyenimden haftalık menümü alıcam ve bu listeyi diyet günlüğümde (diyet başarı öyküleri forumu) yayınlıycam.Özellikle 75-80 arası bayanlar aynen, 75 ve altı bayanlar kendilerine adapte ederek kullanabilirler.Benim malım sizin malınız kilo vermek isteyen herkese hep destek tam destek.Sevgiler kolay gelsin hepinize

kız naff şimdiden söylüyüm yarın unuturum belkim.ben cumartesi yokum nen cumartesi pazar sınavım var nen öff işinyoksa kalk sabahın köründe düş yollara

Biliyorum canım :92: :92: hayırlısı inşallah :97: bunlarda notlarını yüksek tutarsan ikincide işin daha rahat olur :97: takıları bile topluyolarmış kapıda ona göre git canım :97:

O bahsetiğiniz diyet size özel hazırlanmış değil mi ? herkese uyacağını düşünmüyorum :97: iyilik yapayım derken o listeyle biri kilo alırda size laf söylerse durduk yere üzülürsünüz :97:

Biliyorum canım :92: :92: hayırlısı inşallah :97: bunlarda notlarını yüksek tutarsan ikincide işin daha rahat olur :97: takıları bile topluyolarmış kapıda ona göre git canım :97:

nafım o kpss ve ygs-lys deydi.
bu aöf oldugu için o kadar büyük teferruata girmiyolar.

O bahsetiğiniz diyet size özel hazırlanmış değil mi ? herkese uyacağını düşünmüyorum :97: iyilik yapayım derken o listeyle biri kilo alırda size laf söylerse durduk yere üzülürsünüz :97:

Benim kan degerlerim normal,metabolizmamda normal benim kilomdakilere özellikle önerdim.Bir hastalıgı olan zaten kendine uygun olmayacagını bilir heralde.Uyardıgınız için teşekkürler

Fenayım ama şirinimde ben uslu çocuklara görünürüm

(Minikk nerdesin len )
Yettim gari
öğlenden beri sapıklık peşindeyim

aynen tatlım.
kişiye özel diyetler başkalarında farklı etki yaratabilir.
kan degerleri ,vücud yapısına göre hazırlanıyor.

merviş ben girem mi senin yerine hebicinden 100 alaram ben

nafım o kpss ve ygs-lys deydi.
bu aöf oldugu için o kadar büyük teferruata girmiyolar.

Ayyy ne bileyim sapıttılar son dönemlerde ondan dedim bebişim

Benim kan degerlerim normal,metabolizmamda normal benim kilomdakilere özellikle önerdim.Bir hastalıgı olan zaten kendine uygun olmayacagını bilir heralde.Uyardıgınız için teşekkürler

Rica ederim

Senin içindeki nuri ve coşkun hep faaliyette zaten bebik

çalışkan hatun

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…