- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #47.241
Bende nisan sonu 62 olursam acayip tavan yapıcak motivasyonum :81: :81: zaten bu ay spor salonuna yazılabilirim :97: mayıs başı direksiyon kursu haziranda da yüzme kursuna gidicemamma yoğun geçecek
bende mayıs sonu 75 olursam süper olcakhaziran sonuna kadar vermeye dewam ederim heralde stresten haziranın sonundada nişan ayyy midemde kepelenkler uçuşiyi nişan diyinçii çok özledim
Ben hergün en az 200 gr yoğurt yiyorum canımAllahtan seviyorum hem çok yararlı peynir,yoğurt,süt bol bol tüketmek lazım :97: ileride osteoporoz olma riskimizde düşer :97:
Ben patates püresi var diye ekmek yemedim vallahi yoksa yiyorum öğlenleri :76: :76:
Konuştunmu babanla
osteoporozmuşkızım bizim dilde söyle.şimdi bunu okuyanlar google amcaya yazcaklar kemik erimesi arkidişler
ben yoğurdu çok sevmem ama ilginçtirk ayranı severim.ne manyagım dimi
akşama yımırtalı melemen var
amma çok daldan dala atladım yazarken bi baktımda şöyle
daldan dala daldan dala dal dal daaldan dalaaa
bu hafta sonu annem yine konuşmazsa artık ben bişeyler söylemeye çalışcam
Ne bileyim yaa delüü bilmeyen yoktur diye düşünmüştüm
Kimiside et yemez köfte yer
Semra hanım modauna geçmişsin bakıyomçatlak kadın yeni oğlunun başını
Akşama bende barbunya var dünden yanına bi salata yapim diyorumeşim için makarna da ekleyebilirim :97: bizde pek pilav pişmez sevmediğim için
bana laf mı soktun bana mı öyle geldi nen
bende et yemem köfte yerimde
yok yok kesin sen bana laf soktun
kafam yarıldı hain domdom :83::83::83:
bizde pilav makarna hiç pşmez.sadece haftasonları 1 gün pşerannemde formuna çok dikkat eder.2-3 günde bir tartıya çıkar.otları benden çok içer fırınlarda kepek,tam buğday,çavdar ne kadar diyette yenen ekmek varsa değişik değişik alır mesela poğaça mı yedi akşam yemeği yemez bizden iyi valla
Söyle artık mervee ben çatladım
topik komple beni bekliyo
babamın karşı çıkca fikri aklımın ucundan bile geçmiyo
ama söylemesi çok zor.çok düşkün bize.
kardeşimde bizim memlekette okuyo.dayımlarda kalıyo.çok huysuz pislik bi yengem var.kardeşim her hafta sonu köye gidiyo kalmaya.niye gidiyosun gez toz çarşıda diyorum abla kafa dinlemeye ihtiyacım var diyo.şikayet etmiyo garibimbabamda bunun farkında.beni verirse 2.sınıftada onun yanında olur 3te 4 te benim yanımda olur.en fazla 5 sene soonra bizimkilerde memlekete gitmeyi düşünüyo.onun için bana herşey olumlu geliyo şimdilik.annemede tabi.ama söylemekk çok zor çokk
Yok kız laf sokmadımyazdıktan sonra aklıma geldi seninde yemediğin geri dönemedim yazdığımdan
Vayy anneye bak senbenimkide habire ağzıma bişeyler kakışlıyo ye yavrum ye çocuğum diye kaynanamda her gittiğimizde acıkmadan yemek yediriyo bize kendimi hansel ile gretel (masal kahramanı oluyo kendileri bilmeyen olursa diye söyledim google' a yazmakla uğraştırmayayım ) gibi hissediyom
naf çok fenasın he
Anladım canım :97: ya bana göre her genç kız babası ile konuşabilmeli bu tür şeyleri :97: eskidenmiş öyle başkasının söylemesi felan :97: bence sen konuşursan baban çok memnun olur :97: yani benim fikrim budur.babana sen söyledin mi adam bak bak benim kızda ne koca meraklısıymış demezki canım aksine kızım senden duyduğuma mutlu oldum der :97:
evet haklısın babam ben kırcak bişey söylemez zaten.bakalım eğer bu hafta sonu annem konuşmazsa ben söylemeye çalışcam napim
Fenayım ama şirinimde benuslu çocuklara görünürüm
(Minikk nerdesin len)
kız naff şimdiden söylüyüm yarın unuturum belkim.ben cumartesi yokum nencumartesi pazar sınavım var nen öff işinyoksa kalk sabahın köründe düş yollara
Kızlar yarın bir nisan farklı bir diyete başlamayı düşünenlere sesleniyorum.Ben yarın diyetistyenimden haftalık menümü alıcam ve bu listeyi diyet günlüğümde (diyet başarı öyküleri forumu) yayınlıycam.Özellikle 75-80 arası bayanlar aynen, 75 ve altı bayanlar kendilerine adapte ederek kullanabilirler.Benim malım sizin malınız kilo vermek isteyen herkese hep destek tam destek.Sevgiler kolay gelsin hepinize
Biliyorum canım :92: :92: hayırlısı inşallah :97: bunlarda notlarını yüksek tutarsan ikincide işin daha rahat olur :97: takıları bile topluyolarmış kapıda ona göre git canım :97:
O bahsetiğiniz diyet size özel hazırlanmış değil mi ? herkese uyacağını düşünmüyorum :97: iyilik yapayım derken o listeyle biri kilo alırda size laf söylerse durduk yere üzülürsünüz :97:
Yettim gariFenayım ama şirinimde benuslu çocuklara görünürüm
(Minikk nerdesin len)
O bahsetiğiniz diyet size özel hazırlanmış değil mi ? herkese uyacağını düşünmüyorum :97: iyilik yapayım derken o listeyle biri kilo alırda size laf söylerse durduk yere üzülürsünüz :97:
Yettim gari
öğlenden beri sapıklık peşindeyim
aynen tatlım.
kişiye özel diyetler başkalarında farklı etki yaratabilir.
kan degerleri ,vücud yapısına göre hazırlanıyor.
merviş ben girem mi senin yerine hebicinden 100 alaram ben
nafım o kpss ve ygs-lys deydi.
bu aöf oldugu için o kadar büyük teferruata girmiyolar.
Benim kan degerlerim normal,metabolizmamda normal benim kilomdakilere özellikle önerdim.Bir hastalıgı olan zaten kendine uygun olmayacagını bilir heralde.Uyardıgınız için teşekkürler
Yettim gari
öğlenden beri sapıklık peşindeyim
aynen tatlım.
kişiye özel diyetler başkalarında farklı etki yaratabilir.
kan degerleri ,vücud yapısına göre hazırlanıyor.
merviş ben girem mi senin yerine hebicinden 100 alaram ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?