Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

naf minik merve bugün sizi çok dinamik gördüm

Öğleden sonra pilim biter diyodum ama hala enerjik bir şekilde dolaşıyorum kuşum akşama kalan perdeleri yıkıcam halıları sericem ütüye devam amann sabahlar olmasın

esselam canlar
nasılsınız bakalım ben bugün geç kalktım sonra temizlik yemek çamaşır ütü derken bu saat oldu :97:
menümüde yazayım barim :)
sabah
1 dilim ligh ekmek
1 zeytin
yarım domates
yarım kk peynir

öğle bi kase mercimek çorbası

başka bişi yiyemedim vakit olmadı henüz

Öğleden sonra pilim biter diyodum ama hala enerjik bir şekilde dolaşıyorum kuşum akşama kalan perdeleri yıkıcam halıları sericem ütüye devam amann sabahlar olmasın

annemde perdeleri yıkamış naf haftasonu yavaş yavaş camları siler tülleri ütüler asarız heralde.ama halıları sermicez biz.kenarda her oda için yeden temiz halı var.hatta bikere daha sölemiştim sanırım dimi.işte onları nişana yakın serer nişandan sonra komplesini yıkamaya veririz

hoşgeldin canım özledik seni

anammm kıza bak yaa iş yapıcak morali tavan olmuş
bense yerlerdeyim

selam ayşen hoşgeldin

hoşgeldin canım özledik seni
hoşbulduk kuşum ayy bende özledim
nediyiii bunlar acep bi bakam sonra gidem devam edem didim

bense yerlerdeyim

selam ayşen hoşgeldin
hoşbulduk canım
oğlun nasıl oldu daha iyicedir inşlh
geçmişe dönemedim yazmışsındır ama :)
kaynatmış durmuşunuz ben yokken

iyi yapmışsın canımm.yarın sporlarını toplu yazmayı unutma tamam mı yavruşkam

ahh minikimmm girseneeee süper olur valla.
tamam annaştık
ama bende kıllık var sölim herkesin döküldüğü dersten 100 alırım
en safın bile geçtiği dersten çakarım
Ayyy ne bileyim sapıttılar son dönemlerde ondan dedim bebişim

Rica ederim

Senin içindeki nuri ve coşkun hep faaliyette zaten bebik

çalışkan hatun
o faaliyete geçiriyo.
az önce aradım şarap gibisin allama diyorum
beraber bakkala gittik ben karşıya geçtim mannak beni arıyo
bagırıyo bide sevgilim ne zaman geçtin ya
bime geçtik bi alışveriş yapışımız var bide suların oldugu bölümde kimse yoktu
şap diye öptüm
tacizden dava accak bana
totosunu saklıyo benden
naf minik merve bugün sizi çok dinamik gördüm
uykusuzluktan oldu hep
minik naptın kız adama çabuk anlat

ah kuzum ne yapmıyom ki :81:
gerçi oda cok menun hayatından.
bişi veriyo bana alırken elini tutuyom ay pardon değdim size diyorum

aradım yüz vermiyon bana deidm
vermem mi ölürüm o zaman didi :86:
dur ölme daha bebek yapcaz didim boy boy

Hoşgeldin canım afiyet olsun

Ben camları daha doğrusu kapıları (4 tane büyük camlı sürgülü kapım bir tane pencerem var ) pazar günü silicem son bi temizlik yapar ondan sonra rahattt rahatt otururum :81: :81: senin dediğinde mantıklı tabi canım nişansan sonra çok dağınıklık olur :97:

ben geldim:81:

Öğle menüm
1 kase mercimek çorbası
1 tane orta boy biber dolması:86:
salata

ama şuan yine acıktım

Hoşgeldin yafru afiyet olsun

bense yerlerdeyim

selam ayşen hoşgeldin

Aşkitom senin çocuk var + hasta adayısın sen şuan bence çok normal :97: ben hazır kendimi iyi hissediyoken tamamlayayım bahar temizliğimi :97: nisan , mayıs , haziran çok hareketli geçecek bir daha böyle dip temel temizliğe fırsat bulamayabilirim :97:

amaninn hatuna bak hele
ütüyü çok seviyon herhal az önce ben bi ütü yaptım dillere destan

ben 3 hafta bir tül yıkatıyorum her gün muhakkak bazen günde 2 defa toz alıyorum mobilyaları aklıma tükürim siyah almıştım
her gün yer siliyorum
ama bunları kirli olduğu için değil alerjim olduğu için mecburi yapıyorum:97::97::97::95::95:

aman amann allah mhabbetinizi arttırsın

evet ev savaş alanına döneceği için ve akrabalardaki çoğu bayanın ayakkabıyla geleceği için temizleri sermicem

minik harbi sapıksın sen heee

evde oldugum zamanlar açıkçası her gün olmasada 2 günde bir bende dip köşe temizlik yapardım.ama şimdi annemde bende çalıştıgımız içn.evi hafta içi yatakhane olarak kullanıyoruz ben siyah almicam moblyalarımı

ama amaaaa ben onları yazmadım bi kenara
buraya yazıyorum öğünlerin altına ama..gerçi aklımda zaten anca koşu bandı tepesine çıkıyom salıdan beri yazarım aklımda hayret ama

pazartesi yaptıysan onuda yaz unutmadan kuzu.sen yürüyüş olarak bizi geçersin büyük ihtmalle ama biz egzersize bastırdık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…