Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

ahhh ahh bekarken anacım erkek gibi işten gelince yemeğimi bile önüme koyardı :98:
ben sadece hafta sonu büyük temilzik yapardım annemle..bende opsesif kompulsif bozuluk vardı temizlik hastalığı bi ara atlattım çok şkr o yüzden mutfaga hiç girmezdim annem sokmazdı

benimkilerde siyah krem canım ama tozu belli eden yerler siyah

pazartesi yaptıysan onuda yaz unutmadan kuzu.sen yürüyüş olarak bizi geçersin büyük ihtmalle ama biz egzersize bastırdık

bende başlıyım egzersize diyom bakayım yarın kaç çıkıcam tartıda

benim annemde çalıştıgı için beraber yapıyoruz herşeyi aysencim
bu hafta çok veremezsen motiven düşmesin.ilk haftanın performansını bekleme canımm

kaçıyorum ben yemek yiyelim herüfü işe gönderip gelüyüm tabi o zamana gidersiniz herhal

öpüyorumm

biz çıkmış olursak yarın görüşürüz kuzum öptümm

ateşi düştü şükür ama yine iyi değil

delisin sen yaaa :2:

kaçıyorum ben yemek yiyelim herüfü işe gönderip gelüyüm tabi o zamana gidersiniz herhal

öpüyorumm

görüşrüüz canım

kızlar acayip başım dönüyor bi lavaboya gitmem lazım nasıl gitçem onu da bilmiyomm

naf bu arada telleşelim bi ara sana söliceklerim var

duyanda çok eğlenceli bişi yapıyon sancak hee

Koptum yaaa

Yok canım yaa hiç sevmiyorum aslında :97: ama napimm eşim takım elbiseli sürekli gömlek pantolon :97: sevsemde sevmesemde yapıyorum mecburen

Benim televizyon ünitem siyah camlı eşim yaptırtmıştı bana işkence olsun diye sanırım siliyorum arkamı dönüyorum tozlanıyo lanet şey

Anammmm ben o kadar yapamam herhalde ama seninkide mecburiyettenmiş

aman amann allah mhabbetinizi arttırsın

evet ev savaş alanına döneceği için ve akrabalardaki çoğu bayanın ayakkabıyla geleceği için temizleri sermicem

Ev ayakkabısı denen bişey var canım dışarı ayakkabısıyla girmezler harhalde
bu arada birazdan ara öğünümü yicem.
-10 finduk
-çay

amin balım amin

ölemiyim evet evet öleyim

aylardan mart, yaş 31
normaldir bacım.
ben bi para çekip gelcem

Ayyyy iyi atlatmışsın canım ahh ahh anamın evindeyken bende öyleydimm :97:

öpüyorumm

Gülegüle canım çok öptüm

kızlar acayip başım dönüyor bi lavaboya gitmem lazım nasıl gitçem onu da bilmiyomm

naf bu arada telleşelim bi ara sana söliceklerim var

Müsaitsen hemen arayayım bebişim ceyar yan tarafta o gelmeden konuşalım

önceden söylerim ya ayakkabıyla gircekseniz ev ayakkabısı olsun diye.benm bile öyle asortik bi akrabaya konu komşuya gderken giymeye ev ayakkabım var babet var duruyo kutuda.ev nişanlarında sözlerinde falan giyyorum.ama bizde öyle düşünceli yok yaa

bütün anneler aynı sanırım:86:

Ben spora gidiyorummmm
Karnımda baya acıktı spordan öncemi yesim sonramı yesem ecep:44:

Aç karnına spor yapmamak lazımmış canım :97:

istersen bende seni arayabilirim farketmez msn den de konuşabiliriz açıksa

Aradım bile

Bencede söyle canım :97:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…