- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #47.321
Bende maalesef kilolariyla basi dertte olan ve bunu icin herseyi denemesine ragmen normal kilosuna donemeyen arkadaslardanim son olarak(xenical)orlistat ilacini deniyorum iki hafta oldu ve ben 1 kilo veremedim ilac bir cok insanda olumlu etkiler yapmis bana oldugunun tam tersi yani 110 kiloyum nisanin ortasinda tup bebek denemem var en az 25 kilo vermem istendi fakat maalesef 1 kilo veremedim(ingilterede bmi'i 30 uzerinde olanlar maalesef tup bebek deneyemiyor) asiri stress altindayim 33 yasindayim endometriosis hastasiyim bebek istiyorum ama hayal gibi birsey artik...
Bende maalesef kilolariyla basi dertte olan ve bunu icin herseyi denemesine ragmen normal kilosuna donemeyen arkadaslardanim son olarak(xenical)orlistat ilacini deniyorum iki hafta oldu ve ben 1 kilo veremedim ilac bir cok insanda olumlu etkiler yapmis bana oldugunun tam tersi yani 110 kiloyum nisanin ortasinda tup bebek denemem var en az 25 kilo vermem istendi fakat maalesef 1 kilo veremedim(ingilterede bmi'i 30 uzerinde olanlar maalesef tup bebek deneyemiyor) asiri stress altindayim 33 yasindayim endometriosis hastasiyim bebek istiyorum ama hayal gibi birsey artik...
evet valla çok halsizim canım yaa
naafffffff
Sen ALSANCAK kadar tehlikeli,KEMERALTI kadar hareketli KORDON kadar sevdali KONAK Kadar egzotik,KARŞIYAKA kadar ihtişamlı BOSTANLI kadar karışık,ŞİRİNYER kadar değerli,HEYKEL kadar çekici SEVGİYOLU Kadar Özelsin.Çünkü İZMİRLİSİN...Seni Seviyorum..İzmirli kız....
naafffffff
Sen ALSANCAK kadar tehlikeli,KEMERALTI kadar hareketli KORDON kadar sevdali KONAK Kadar egzotik,KARŞIYAKA kadar ihtişamlı BOSTANLI kadar karışık,ŞİRİNYER kadar değerli,HEYKEL kadar çekici SEVGİYOLU Kadar Özelsin.Çünkü İZMİRLİSİN...Seni Seviyorum..İzmirli kız....
gene uyku bastırmaya başladı
ve ben gene hiç iş yapmadım
Ayhhhhbütün fücudum heyecan yaptı şuan bende bendee seniiiiiiii seviyommmmmmmm
Bu ne güzel söz yaa
Ayhhhhbütün fücudum heyecan yaptı şuan bende bendee seniiiiiiii seviyommmmmmmm
Bu ne güzel söz yaa
bende manisa lıyımkii..
izmir e çok yakın..
yirim seni kızzz
Allah arttırsınn..noliyii..
ilani aşk.hee..
Yiii beni kazımımmmm yiii
Kıskanma nenn senide seviyoz
hahahaaaao bkm dekiler aklıma gelince şey gelyo gözümün önüne.kazımın karısına sevgililer gününde traş makinası almıştı
benim kıskancak halim bile yok
Ayyy koptummmm
Sen benim ilk gözağrımsın kıskanma zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?