- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #47.341
Ayy kızlar saat kaç olmuş ben çıkıyorum dolmuşa geç kalmayayım yarın görüşürüz iyi akşamlar canlarım kendinize dikkat edin çok öptümmm
Yarın bildirim günü akşam çok yemeyinbildirime gelin gelmeyeni fururumm
Hadi NaF kaçar
Ayy kızlar saat kaç olmuş ben çıkıyorum dolmuşa geç kalmayayım yarın görüşürüz iyi akşamlar canlarım kendinize dikkat edin çok öptümmm
Yarın bildirim günü akşam çok yemeyinbildirime gelin gelmeyeni fururumm
Hadi NaF kaçar
güle gülee..neyse bende yavaştan kaçıyorum kızlar.yarın görüşürüz inşallah.öpüldünüz kocaman
iyi akşamlarrrrrrr :79:
bye byee..:79:hadi bende kaçtım bye bye
Amin hepimizin yardimcisi olsun. sagol canim.allah yardımcın olsun
Selam verip kaçmayacaksan gel bizimle zayıflahayırlısı ile bebeğine de kavuşursun inşallah :97:
Guzel dilegin icin tesekkur ederim canim ,burdayim umarim bir sekilde kilo verbiliriz , bir gun olur umuduyla herkese iyi sanslar.
meraba ayşen..:80:herkescikler gitmiş
akşam yemeğim
7 kaşık mantar sote
1 dilim tam light ekmek
3 kaşık makarna
saat 4,30 da yedim acayipp açım yaaa ne oldu bana bugün bilmiyorum
elma yedim şimdide banamısın demedi
senin orta kulak itlihabın tam anlamıyla geçti mi kevsercimkulak iltihabı çek zor bişey ya ağrısı bitiriyo insanı
mervee akşam yemeği yok sana bugünleblebileri indirdn mideye ..hereşyin çoğu zarar
cvbımı aldım hemen bakıyorum
aa canm h.geldn denk geldik bugünnasılsın..buarada afiyet olsun..yürüyüşleri nezamanda yapıyosun
çok anlamm canm ama onun bunn için hareket etmek doğru değl bence..herkes kendini rahat hissedebildiği yada taşıyabileceğini düşündüğü kıyafeti giymeli
tmm mervişşşgünaydın kızlar
.oliş okudum yazdıklarını canım.kendini nası iyi ve rahat hissetceksen öyle giyin.kimse için zevkinden rahatından ödün verme.tabiki eğer ordaki ortamında sorun teşkil etmicekse.
karalahanayı nası yapıyo ki annen cnmAfiyet olsun canımbende leblebi yiyorum mesela akşam yemeğinden önceki ara öğünümde :97:
Bana biri yap dedi mi inadına yapasım gelmiyo :97: herkes pantolon giyerse sen çok göze batarsın :97: orta yol dersen senin dediğin mantıklı kuzum ilk iki gün pantolon giyip üçüngü gün elbiseyi giydinmi adamın yüz şeklini merak ediyorum
öyle yapıcamm
Not: Öyle erkeklerden nefret ediyorum. O badem bıyıklarını yolasım geliyo :76:
benim de...
Kızz o göğüs egzersizi nası bişe oliyi
Günaydın tatlım
Günaydın hayatım
hayırdır inş balımmmGünaydın kızlargünaydın mervecimm
Bugün moralim bozuk biraz :2: gece çok kötü rüyalar gördümuyandım sabah sabah ağladım yarım saat eşimde ben burdayım korkma uyu didi :97: ama uyuyamadım :97: Allah hayırlara çıkartsın inşallah :97:
nerdesin neyynngünaydın çifte kavrulmuş lokumlarım,tontişlerim.
özgişten haber var mı ?
bebiki nasıl olmuş ?
benimkiler çatlama döneminde girdi bi de habire klavyeyle uğraşınca hepten kısacık kestimmHımmm :97: napsak acebaaabenimde sabah iki tane tırnağım kırılmış saçıma takılınca farkettim ona canım sıkıldı :95: tam uzadı diyom nazarmı değiyo nedir kırılıyo uyus :95:
Vallahi bulduğumu yazdım canımolişşş duy sesimizi bi el at bize yavrum
fındığım hareket sürelerinizi yazın cnm ve naptığınızı
ama mekik vs gibi hareketlerde aradaki durmaları dinlenmeleri saymamanız lazım cnm
insan çok yaptım sanıyo ama sadece hareket süreleri çok az tutuyo geneldel
bi de karın hareketlerini düzgün yapmazsanız sadece belinizi yıpratırsınız
200 mekik falan imkansız yani ben 6 ay karın çalışmıştım yağların altında baklalarım çıkmaya başlamıştı
en zor şeylerden biridir karın hareketleri
Yok canım
Bende istemiyorum çok sıkıldım çünkü artık :97: biz bize yetiyoruz :76: kaçmak için geleni istemiyoruz :76: :76:
Düzenli beslenmeye geçince o kilolar hızla geri gelecek diye düşünüyorum ben :97: yani bence diyetiniz ! çok sağlıksız :97: size başarılar dilerim
naber nihancım arıcam seni bi araslm kızlar özledim sizleri
geçmiş olsun özgecimgünaydın kızlarrrrrrrrrrrrrr
boğazlarım çok ağrıyor yutkunamıyorum
hayrdır inş kuzuu ilginçmiş rüyann :44:he ya o ya o diyosun yani.bendemi yapsam öyle acaba..çok seviyorum bende çünkü o peynirlileri..
buarada naf oliş ve merviş rüyamda görmüşüm bugün sizi..kötü gördüm ama çok çok etkilendim 2gündr noluyo anlamadm..olşin evindeymişiz naf merve ben..oturuyoruz falan o arada adamın biri gelio yalnızz evde herkesin evine girip sırayla öldürüyomuş sıra bize gelio sklanıyoru,naf ağlıyo sürekli merve onu sakinleştirmeye çalışıyo oliş rahat bişeklde adamı takip ediyo napıyo die..ben ortlıktazay aayip birüyaydıya sbah gözümü açamadım korkudan adam beni bulcak die
kızlar bu aralara işlerim çok bundan sonra hep öyle zaten..
pek giremem artık ..
menümü yazayım bari
sabah
2 dilim ekmek
yerım kk peynir
3 zeytin
1 haşlama yımırta
ara
incir
öğlenede mantar sote pişiriyorum onu yicem..
naf kız basenlerin rüyalarımıza giyooh.geldin aygüncm hayırdır ne işi
h.geldn özgecm
gülme nen..çok korktum ama çokherkes panik halinde sıra bizde die..naf ağlıyo bende nafa bakıyorum yanımdaya şimdi iyce süzüyorum zayıflmışsın die.basenlerin hiç kalmamış diyorum salakça birüyaydı ya
çok bilmiş oliş işteeederdim kilo anam
olişte adamın arkasından gidiyo..önce apartmann birine giriyo adam.olişte iniyo aşşaya adamın arkasından öldürdümü fln die sıra bizde haberi yok
Allah hayra çıkarsın :78:
iyi sınavlar tatlişkomkız naff şimdiden söylüyüm yarın unuturum belkim.ben cumartesi yokum nencumartesi pazar sınavım var nen öff işinyoksa kalk sabahın köründe düş yollara
40 sf oku oku bitmedi yaaa
senin orta kulak itlihabın tam anlamıyla geçti mi kevsercim
sağol cnm ben de senin gibi düşünüyorum.. haftasonu bi pantalon bulurum artık, zaten ihtiyacım var..değiştire değiştire giyerim..
tmm mervişşş
karalahanayı nası yapıyo ki annen cnm
kaloriler konusunda tabi ki yardımcı olurum
hayırdır inş balımmm
nerdesin neyynn
benimkiler çatlama döneminde girdi bi de habire klavyeyle uğraşınca hepten kısacık kestimm
naber nihancım arıcam seni bi ara
geçmiş olsun özgecim
hayrdır inş kuzuu ilginçmiş rüyann :44:
ayyy kısmet olsa da buluşsakk yaaaaama sapık mapık olmadannn
hayırdır kız niye küstünkineeee...
naf kız basenlerin rüyalarımıza giyoo
çok bilmiş oliş işteee
bu arada ne zaman yürüyosun demiştinn
sabah otobüse binmek için aşağı iniyorum başka şansım yok 15 dk o sürüyo
akşam da yokuş çıkıyorum sonra da otobüse binmeden dönüyorum o da 45 dk sürüyo işte..
iyi sınavlar tatlişkom
kızlar bi haftadır hasta oldum olucam sabah tiril tiril çıkmaktan sokağa
bu yüzden bisiklete binemedim daha hiç bu hafta :26:
akşamları 10da bayılıp uyuyorum 5de de uyanıyorum kendi kendime ev işlerimi sabahın köründe hallediyorum...
bi de bu arada sizler gibi ben de habire değişik değişik rüyalar görüyorumtedirgin de oluyorum çok kez hayırdır inş...
merhabalar
sabah yürüyüşlerime çıkıyorum 20 dk yürüyüp 10 dk aletlerde egzersiz yapıyorum parkta sonra yeşilçaylı kahvaltım var ekmek yiyorum 1 dilim bolca elmalı zayıflama çayını içiyorum gün içinde suyuda çok içiyorum yeşilçayda tabiison olarak hanımlar lokaline kaydımı yaptırdım bugun haftada 4 gün günde 1 saat spora gideceğim lokalda. haftada 2 gün pilates 1 gün step aerobik 1 günde kondüsyon yazalım dedi bende kabul ettim. esasen pilates yapmadım hiç inşallah faydasını görürüm. şimdi sizce ben yinede sabahları yürüyüş yapsam mı? bıraksam mı yada? birde şu termal şort etkiliymiş almak gerek galiba neyse. bu kadar sıkı programa daha evvel girmemiştim hiç inanıyorum inşallah zayıflayacağım hayırlı akşamlar herkese
iyyim meliscim teşekkür ederim.nası gidiyo işler kız alışabildnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?