Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

Günaydın fıstıklar
benimde regl olmam lazım.
bi kutu ilacı bitirdim 7 günlüük ara bakalım nolcak
kasıklar hafif hafif sızlıyo
ama asabiyet had safhada

Kızlar eğer suyu zayıflamak için içiosak ph derecesinin en az 8 olması gerekiomuş ciddi anlamda yağları kırıomuş

Günaydın fıstıklar
benimde regl olmam lazım.
bi kutu ilacı bitirdim 7 günlüük ara bakalım nolcak
kasıklar hafif hafif sızlıyo
ama asabiyet had safhada

benimde öyle oluyor

BU ay benimde adetim geckti yaa üff

ben su içmeyi seviyorum ama burda temiz su yok içemiyorum culyaa

kız sizin orası da çok ilginç bir yer hiç bir şey yok su bile çöl gibi

Günaydınnnn :82:

dün akşamki menüm
1 tabak kabaklı bulgurlu bi yemek
1 kase yoğurt

yeşil çay
küçük parça kek:78:
Spor: 20dk koşubandı - 10 dk bisiklet- 1 saate yakın karın,bacak,basen,kol egzersizleri

2 litre su

Sabah
kaşarlı tost

slm bugün adetimin ilk günü müthiş sancım var ... kavitasyon vardı onada gidemedim misafir var akşama(((((((( bu arada sabak yagsız tost yaptım salcayla yanına meyve suyu....öğlen akşama karar veremedim henüz ne yapsam acaba :44: dün akşam eşimle cıktık baya yürüdük koştuk bundan sonra böleeeeeeee:))))))

gelemedim kızlar kaç gündür kızım çok hasta. pazar akşamı kusmayla başladı sabahı ishale çevirdi. hemen doktora gittik parazit çıktı. şimdi kusması kesildi çok şükür ama ishal devam ediyor ve hiçbirşey yediremiyoruz. nasıl süzüldü anlatamam kuzum üç günde. çok moralim bozuk. sinir sistemim öyle harap oldu ki bağırarak konuşmaya başladım artık. ben ilaç içiriyorum o kusuyor ben içiriyorum o kusuyor.Rabbim tez zamanda şifa versin bebeğime. dua edin olur mu. öptüm herkesi..

neşecim çok geçmiş olsun yaa çok üzüldüm.allah tez zamanda verir şifasını inşallah.

sağolasın canım inşallah. az önce konuştum annemle öğlen üç beş kaşık muhallebi yedirmiştim onuda kusmuş. nasıl toparlıcam ben bu çocuğu bilmiyorum. biride bana kalk git evine çocuğun hasta desin yaa. dün yarım gün izinliydim bugünde almak istemiyorum. senelik iznimden kullansam zaten kuş kadar sonra lazım olunca ne yapıcam. oof yaa.

çok geçmiş olsun neşecim ya bir an önce iyileşir inşallah
sende 1-2 gün izin kullan bariii böyle zamanlarda kullanmıcan da ne zaman kullancan ki
kaç gün iznin ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…