- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #48.181
özgecim öğün atlamak iyyi deeil fıstığım yaaa az da olsa yeseydin
melisim bana arkd isteği gelmedi kız :44::44:özelden at bende ekliyim seninihoşummm mnsden gelmedimii sen bana mns yazdın yaa bende ekledimm akşam bidaha denizemm
kızlarrbu yazdıklarımı sabah okucanız hepinize günaydınlarrr
allah kabul etsin özgecimkızlar bu pazar günü mevlüt okutçam evde 30 kişi oluyor yaaa
dünkü menüme geçeyim.
05.04.2011-salı
kahvaltı:
1 kk beyaz peynir
-1 domates
-çay
ara:
-eti petito ayıcık çikolata (14 gr. 90-100 kalori)
öğlen:
-1 kase mercimek çorbası
-3 tane küçük küçük mücver
-1 kaşık bulgur pilavı
ara:
-2 galeta
-çay
akşam:
-1 tabak karalahana çorbası
-yarım galeta
-ot çayı
sadece yARIM litre su
spor:
-40 dk yürüyüş
-100 mekik (50 tam mekik + 50 yarım mekik)
-200 bacak egzersizi (100 sağ bacak + 100 sol bacak )
-100 bisiklet
-100 bel bölgesi egzersizi (oklavayla yapılan)
mrb canım.sen bacak egzersizini ve bel bölgesi egzersizini nasıl yapıyosun.aslında en etkılı mekık ama benım için erken henüz.3,5 ay önce sezaryan oldum.yarım saat yuruyorum.eger yapabılırsem sen nasıl yapıyosan onlarıda yapmayı denıcem.bacak ve bel sıkıntı olmaz heralde mekık gıbı değil onlar.
canım bacak egzersizi: yere yan yatıyorum.sol yanıma yatıp sağ bacagımı açabildiğim kadar açıp yukarı kaldırıp indriyorum.aynı şekilde sağa yatıp sol bacağımı yatıyoum.
bel bölgesi egzersizi sana iyi gelmez sanırım yeni sezeryan olmuşsun.oturuyorun.oklavayı ensene koyup 2 elinlede tutup sağa sola döbildiğin kadar çok ve hızlı dönüyosun.
canım bacak egzersizi: yere yan yatıyorum.sol yanıma yatıp sağ bacagımı açabildiğim kadar açıp yukarı kaldırıp indriyorum.aynı şekilde sağa yatıp sol bacağımı yatıyoum.
bel bölgesi egzersizi sana iyi gelmez sanırım yeni sezeryan olmuşsun.oturuyorun.oklavayı ensene koyup 2 elinlede tutup sağa sola döbildiğin kadar çok ve hızlı dönüyosun.
pnrgl yeni doğum yapmışsın kendini çok fazla zorlama.yavaştan başla vücudun alışsın.
tamam tatlım bacak egzersızı yaparım.bacak egzersızı ne kadar kalori yakar acaba.30 dk yürüyüş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?