Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

geçmiş olsun neşeli....insanın bebeği olunca akan sular duruluyor....inş tez zamanda iyileşir:97: öglen sütlü gevrek yedim (kellogs) kızlar bana akıl verin akşam kayınvalideler gelicek annemler falnda olcak ne yapsammmm ne yapmayı düşünmekten nefret ediyorum zaten diyet var misafirlik olunca zor oluyiiiii:95:

kızlar bu pazar günü mevlüt okutçam evde 30 kişi oluyor yaaa
allah kabul etsin özgecim

kevseri aradımm nafiyemden cep numarasını aldım ankrya gelmişş sesi heycanlı çok şirin bi sesdii

müsait olup işlerini bitirdiginde inş buluşluruzz o benii arıcak randevu için.....

nafımm tşkler

mrb canım.sen bacak egzersizini ve bel bölgesi egzersizini nasıl yapıyosun.aslında en etkılı mekık ama benım için erken henüz.3,5 ay önce sezaryan oldum.yarım saat yuruyorum.eger yapabılırsem sen nasıl yapıyosan onlarıda yapmayı denıcem.bacak ve bel sıkıntı olmaz heralde mekık gıbı değil onlar.

canım bacak egzersizi: yere yan yatıyorum.sol yanıma yatıp sağ bacagımı açabildiğim kadar açıp yukarı kaldırıp indriyorum.aynı şekilde sağa yatıp sol bacağımı yatıyoum.
bel bölgesi egzersizi sana iyi gelmez sanırım yeni sezeryan olmuşsun.oturuyorun.oklavayı ensene koyup 2 elinlede tutup sağa sola döbildiğin kadar çok ve hızlı dönüyosun.

merve o sopayla dönme egzersini o kadar hızlı yapma. Allah korusun bi sakatlık felan olur. Spor salonunda bende yapıyom hoca gösterdi yavaş ve her döneşte nefes vererek

saolasın canım.bacak en uygunu olcak sanırım.güzelmiş ama.yapacam bende.

yengeç ben hızlı yapıyorum ama nefesimi doğru kullanıyorum.yavaş yaparsam yağların ısınma parçalanma süreci uzar.ben o kadar çok zaman ayıramıyorum kuzum ama uyardıgın için teşekkür ederim.

slm ceee diyip kaçcam
buünkü yediklerim
sabah
1 yumurta azcık peynir 2 dilim ekmek domates salatalık 3ü1 arada
ara 1 elma
öğle
4 dolu yk nohut 2 kasık pilav 1 kase yoğurt salata
ara 1 portakal 1 kepekli bisküvi 1 3ü1 arada
akşamda kabak yiyecem
spor olarak
1 saat yürüyüş
30 dk plates
100 sopalı hareket
80 mekik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…