Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

Hu huu :94: :94:

modemi geri taktılar sökcekler birazdan inernet gelince bende damladım napıyonuz nen

Ben regl oldum fena ağrı çekiyorum menüler sporlar hak getire :97:

modemi geri taktılar sökcekler birazdan inernet gelince bende damladım napıyonuz nen

gene m, gidicen len zaten uykum var

Merveeeeeeee o adama deki evindede bardağın içinemi atıyosun küllerini de :95: terbiyesiz nolcak

Ben ortalığı ayağa kaldırırdım öyle bişey olsaydı :94:

hoşgeldin nafımmmmm ne zaman gelcen yaa özledik
ya kızım benim sabahları çok işim oluyor sizin yazdıklarınızı zor okuyorum
akşam 2 tane but yedim
sabah poğaça yedim

olsun sen fırsat bulunca yaz kız

Merveeeeeeee o adama deki evindede bardağın içinemi atıyosun küllerini de :95: terbiyesiz nolcak

Ben ortalığı ayağa kaldırırdım öyle bişey olsaydı :94:

dedimki bardagımın içine kül atan mal kim dedim.ona sordum ama.onun oldgunu biliyorum bakim tepkisi nolcak diye.ne bu dengesizlik ya dedim.dediki patronun arkadaşı geldi senden sonra o yapmıştır dedi.

hoşgeldin nafımmmmm ne zaman gelcen yaa özledik

olsun sen fırsat bulunca yaz kız

Bende özledim bebişim dün patrona çemkirdim internet alalım kendimize böyle olmuyo diye :97: sanırım başardım şu kablo işleri bitsin alalım didi

dedimki bardagımın içine kül atan mal kim dedim.ona sordum ama.onun oldgunu biliyorum bakim tepkisi nolcak diye.ne bu dengesizlik ya dedim.dediki patronun arkadaşı geldi senden sonra o yapmıştır dedi.

Ayy bide yalancı yani patrona sorcam deseydin yusuf yusuff üçbuçuk üçbuçuk

sizin internet sizin değilmiydi soruya bak annadın sen onu

Anladım yok kuşumm biz iki fabrikayız diğer fabrikamızın ağ bağlantısından alıyoruz interneti :97: onların modem arızalanınca bizimde internet hoşçakala bağlıyo :97:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…