- 3 Haziran 2010
- 12.166
- 6
- 408
- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #48.121
melisim bana arkd isteği gelmedi kız :44::44:özelden at bende ekliyim senicanım arkdaşım niahnaım yaa akşamalrı yada anenedeyken gelceksin neysekii özleden mns nini kaydetimm geldimiii özleriz seni
kevser kankaacımm naber ankryamı geliyon sennözleden yaz bana cep teliniiii buluşalımmm
günaydın kızlar nasılsınız
iyi değilim özge.canım çok sıkkın snirlerim bozukben iyiyim cnm sen nasılsın
günaydın kızlar
kızlar bu pazar günü mevlüt okutçam evde 30 kişi oluyor yaaa
günaydın kızlar
canım çok sıkkın çok sinirliyim ya.
buraya ilk başladıgım zamanlar kendime bardak getirmiştm çay için.bikaç gün sonra yok oldu.aşşadakiler halletmiş.
neyse daha dün getirdim yeni bitane.kullanmasınlar diyede masamda bıraktım dibindede çay bıraktımki temiz görürlerse kullanırlar diye.
öküzün hayvanın biri gelmiş oturmuş internete girmiş 4-5 sigara içmiş izmaritler bardağımız içindeydi.o kadar çok snirlendmki bi fırlattım bardağı parçaları nerde bilmiyorum
kız celallenme direk söle ordakilere eşyalarımın kullanılmasından rahatsız oluyorum diyecanım çok sıkkın çok sinirliyim ya.
buraya ilk başladıgım zamanlar kendime bardak getirmiştm çay için.bikaç gün sonra yok oldu.aşşadakiler halletmiş.
neyse daha dün getirdim yeni bitane.kullanmasınlar diyede masamda bıraktım dibindede çay bıraktımki temiz görürlerse kullanırlar diye.
öküzün hayvanın biri gelmiş oturmuş internete girmiş 4-5 sigara içmiş izmaritler bardağımız içindeydi.o kadar çok snirlendmki bi fırlattım bardağı parçaları nerde bilmiyorum
allah kabul etsin özgecimkızlar bu pazar günü mevlüt okutçam evde 30 kişi oluyor yaaa
günaydın cnmgünaydın komşum
Vallahi benimde 5 kilo vermem lazım ama diyet yapamıyorum malesef artık biber hapı alıp zayıflamaya başlıcam sanırım
özge akşam ne yedin sabah ne yedn yazsana len
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?