Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

melisim bana arkd isteği gelmedi kız :44::44:özelden at bende ekliyim seni

kızlarr bu yazdıklarımı sabah okucanız hepinize günaydınlarrr

canım çok sıkkın çok sinirliyim ya.
buraya ilk başladıgım zamanlar kendime bardak getirmiştm çay için.bikaç gün sonra yok oldu.aşşadakiler halletmiş.
neyse daha dün getirdim yeni bitane.kullanmasınlar diyede masamda bıraktım dibindede çay bıraktımki temiz görürlerse kullanırlar diye.
öküzün hayvanın biri gelmiş oturmuş internete girmiş 4-5 sigara içmiş izmaritler bardağımız içindeydi.o kadar çok snirlendmki bi fırlattım bardağı parçaları nerde bilmiyorum

günaydın kızlar

günaydın canım

ohaaa ne saygıız ve gerizekalı insanlar var ben senin yerinde olsam inerdim aşağı hepsine laf çarpıtırdım kim yaptıysa utanırdı belki

Vallahi benimde 5 kilo vermem lazım ama diyet yapamıyorum malesef artık biber hapı alıp zayıflamaya başlıcam sanırım

kız celallenme direk söle ordakilere eşyalarımın kullanılmasından rahatsız oluyorum diye
kızlar bu pazar günü mevlüt okutçam evde 30 kişi oluyor yaaa
allah kabul etsin özgecim

günaydın komşum
günaydın cnm

dünkü menüme geçeyim.
05.04.2011-salı
kahvaltı:

1 kk beyaz peynir
-1 domates
-çay

ara:
-eti petito ayıcık çikolata (14 gr. 90-100 kalori)

öğlen:
-1 kase mercimek çorbası
-3 tane küçük küçük mücver
-1 kaşık bulgur pilavı

ara:
-2 galeta
-çay

akşam:
-1 tabak karalahana çorbası
-yarım galeta
-ot çayı

sadece yARIM litre su

spor:
-40 dk yürüyüş
-100 mekik (50 tam mekik + 50 yarım mekik)
-200 bacak egzersizi (100 sağ bacak + 100 sol bacak )
-100 bisiklet
-100 bel bölgesi egzersizi (oklavayla yapılan)

sabah kahvaltım ; 2 ufak dilim ekmekle (avuç içimden ufak bnm ellerim küçüktür ) 1çatal krem peyniri tost yaptım ve götürdüm 2 bardakta açık şekersiz çay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…