Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

hangi hapı canım

Aynen mervecim hayırlısı. Biz çok uzun süredir birlikteyiz Gönül isterki hemen evlenelim ama olmuyo işte

Biber hapı
olsun herşey kısmet bi bakmışın hemen işe yerleşivermiş.hiç belli olmaz bu işler
ivet biber hapı suan bi etki görmedim görürsem canımdan önemli değğil ya bırakırım hemen

tok tutma oranı ne canım.biraz anlatırmısın ne sıklıkta kullanıyosun.ne yiyip ne içiyosun.kalp çarpıntısı yaptıgını duymuştum.ölümcül bi hap sonuçta aman dikkat :18:

nşallah olur ya hayırlısı olsun hakkında.daha doğrusu allah gönlündekini hakkında hayırlı eylesin.hz.Ali (r.a) öyle dua edermiş
tamam bende artık bu şekilde edicem duamı çok hoşuma gitti çok
bizde mi şans yok bilemiyorum
galiba bizde şans yok özge.
ama dönicek o şans biliyorum.
Evet canım bundan sonraki planlarımızda var evlilik, ama ilk önce bi gelsin işini felan ayarlasında ondansonra inşallah. Şartlar ne zaman el verirse yani

hayırlısı olsunda kuzum geç olsun temiz olsun.

yengec arkadaslık teklifimi kabul et seni görcem :84:

bugün siyahlara büründüm. pantolonum çok rahat oldu. ne kadar hosuma gidiyo ya
arkadasla konustum gecen yılla bu yıl aramda diyorum oooooo dağ kadar fark var diyo

ben biber hapınla 1 ayda 8 kg verdim çok memnundum
ama sonra ölümleri duyunca şimdi cesaret edemiyorum içmeye

ben acaba saderce 1 aylıgına bi hap kullanmak istiyorum.evet biliyorum geri alcam o kloları ama olsun en azından nişanımda 75 bari olabilmek istiyorum kızlar.biber hapından korkuyorum.ama bi akrabamız altın çilek hapı kullanıyomuş.1 ayda 5 kilo vermiş.hiçbir zararını görmemiş ve kimsedende şikayet gelmiyo altın çilek haıyla ilgili.napsam ki :2:

tok tutma oranı ne canım.biraz anlatırmısın ne sıklıkta kullanıyosun.ne yiyip ne içiyosun.kalp çarpıntısı yaptıgını duymuştum.ölümcül bi hap sonuçta aman dikkat :18:[/QUOTE]

canım bende korkum eşimin en yakın arkadsı kullandı gecen anlattı vermiş baya kilo etkisi kötü olmadı cok dedi olsaydım bırakırdım dedi cünkü internettekilere güvenemedim reklam cogu ...ilk gün kullandım uykusuzluk yaptı ama canım pek bişi istemio bugünde bakıcam eger etki yapmassa biras daha kullanabilirim cünkü kişiden kişiye değişiyomus inanın ilk kez böle bişey kullanıorum normalde karsıydım ama bu kilo herseyi yaptırıor adama eşime sordum sen bilirsin dedi ama hafif bişey hiisettin sölüosun bana bırakıosun dedi ki gercekten de öle yapıcam k.k üyelerine sözzz veriorummmmmm

çok sıkıştım wc ye gidiyom çıkanı vururum :88: hiçbiyeere ayrılmayın
Tehtitt varr :92:

Bende öyle düşünoyur geç olsun güç olmasın

Ettim kii

minikcim bende dualarımı artık böyle ediyorum .
tok tutma oranı ne canım.biraz anlatırmısın ne sıklıkta kullanıyosun.ne yiyip ne içiyosun.kalp çarpıntısı yaptıgını duymuştum.ölümcül bi hap sonuçta aman dikkat :18:

canım bende korkum eşimin en yakın arkadsı kullandı gecen anlattı vermiş baya kilo etkisi kötü olmadı cok dedi olsaydım bırakırdım dedi cünkü internettekilere güvenemedim reklam cogu ...ilk gün kullandım uykusuzluk yaptı ama canım pek bişi istemio bugünde bakıcam eger etki yapmassa biras daha kullanabilirim cünkü kişiden kişiye değişiyomus inanın ilk kez böle bişey kullanıorum normalde karsıydım ama bu kilo herseyi yaptırıor adama eşime sordum sen bilirsin dedi ama hafif bişey hiisettin sölüosun bana bırakıosun dedi ki gercekten de öle yapıcam k.k üyelerine sözzz veriorummmmmm[/QUOTE]
aman çok dikkat et canım.mide yanması bulantı kusma ateş baş dönmesi kalp çarpınsı herhangi bişeyde anında bırak.
merve korse kullan tatlım. hiç hapla uğraşma. korsede en az 4 kg farkettiriyor.

korse kullancam zaten.zıbın gibi bütün korseler varmış araştırdım.onlardan alcam.ama en azında 6-7 kiloda versem süper olurdu korseyde giyince

kızlar yarım korselerden kimse memnun değil.ya sıyrılıyomuş yada alttan üstten taşmalara yol açıyomuş.en güzeli bütün korseymiş.zıbın gibi aynı.internette gördüm daha önce ama piyasada nerelerde vardır bilmem.büyük iç çamaşırı mağazalarında vardır heralde

aman çok dikkat et canım.mide yanması bulantı kusma ateş baş dönmesi kalp çarpınsı herhangi bişeyde anında bırak.

merak etyme canım bende öle yapıcam hiisettiğim an bırakırım )))

mervecim hadi dısarda hallettik eşimize nasıl korseyi yutturcazzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…