- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #48.741
yeni gitrebildim netekızlar biliorum tehlikeli hatta rüyama girdi ...bu ikinci günüm dün bişey olmadı bende öle etki tek uykusuzluk cektim biras biras kötü olursam hemen bırakıcam söz veriyorum bu hapı diyetim ii gidio bakalım kaç gündür temizlik temizlik öldüm bittim valla suan aldım laptopu elime dinleniorum bogazlarım agrıo izmirde havalar bi sıcak bi yagmurlu üşüttük gene
hımm kafanızda belli b tarih yok yan.ne zaman düene girerse işi gücü.hayıslısı tatlım.
biber hapı mı
olsun herşey kısmet bi bakmışın hemen işe yerleşivermiş.hiç belli olmaz bu işlerAynen mervecim hayırlısı. Biz çok uzun süredir birlikteyiz Gönül isterki hemen evlenelim ama olmuyo işte
Biber hapı
ivetbiber hapı suan bi etki görmedim görürsem canımdan önemli değğil ya bırakırım hemen
ivetbiber hapı suan bi etki görmedim görürsem canımdan önemli değğil ya bırakırım hemen
tamam bende artık bu şekilde edicem duamınşallah olur ya hayırlısı olsun hakkında.daha doğrusu allah gönlündekini hakkında hayırlı eylesin.hz.Ali (r.a) öyle dua edermiş
galiba bizde şans yok özge.bizde mi şans yok bilemiyorum
Evet canım bundan sonraki planlarımızda var evlilik, ama ilk önce bi gelsin işini felan ayarlasında ondansonra inşallah. Şartlar ne zaman el verirse yani
ben biber hapınla 1 ayda 8 kg verdim çok memnundum
ama sonra ölümleri duyunca şimdi cesaret edemiyorum içmeye
merve korse kullan tatlım. hiç hapla uğraşma. korsede en az 4 kg farkettiriyor.
Tehtitt varr :92:çok sıkıştım wc ye gidiyomçıkanı vururum :88: hiçbiyeere ayrılmayın
tamam bende artık bu şekilde edicem duamıçok hoşuma gitti çok
galiba bizde şans yok özge.
ama dönicek o şans biliyorum.
hayırlısı olsunda kuzum geç olsun temiz olsun.
yengec arkadaslık teklifimi kabul et seni görcem :84:
bugün siyahlara büründüm. pantolonum çok rahat oldu. ne kadar hosuma gidiyo ya
arkadasla konustum gecen yılla bu yıl aramda diyorum oooooo dağ kadar fark var diyo
o nasıl korse kız öyleeeee
minikcim bende dualarımı artık böyle ediyorum .tamam bende artık bu şekilde edicem duamıçok hoşuma gitti çok
galiba bizde şans yok özge.
ama dönicek o şans biliyorum.
hayırlısı olsunda kuzum geç olsun temiz olsun.
yengec arkadaslık teklifimi kabul et seni görcem :84:
bugün siyahlara büründüm. pantolonum çok rahat oldu. ne kadar hosuma gidiyo ya
arkadasla konustum gecen yılla bu yıl aramda diyorum oooooo dağ kadar fark var diyo
tok tutma oranı ne canım.biraz anlatırmısın ne sıklıkta kullanıyosun.ne yiyip ne içiyosun.kalp çarpıntısı yaptıgını duymuştum.ölümcül bi hap sonuçta aman dikkat :18:
merve korse kullan tatlım. hiç hapla uğraşma. korsede en az 4 kg farkettiriyor.
kızlar yarım korselerden kimse memnun değil.ya sıyrılıyomuş yada alttan üstten taşmalara yol açıyomuş.en güzeli bütün korseymiş.zıbın gibi aynı.internette gördüm daha önce ama piyasada nerelerde vardır bilmem.büyük iç çamaşırı mağazalarında vardır heralde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?