- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #49.561
noluo burda kızlar yaa bi bankaya gittim geldim bizim takım dağılmışolmaz böle yaaa hepimiz toparlanmalıyız bi sorun varsa oturup konuşup karar alırız yanlışlar her zaman düzeltilebilir kızlar nafım nereye gidion sen yaaa kaptansız mı bırakcan bizi hepten şişelim o zaman demi kimse bir yere gitmesin oturup konuşalım nerde hatamız varsa buılalım lütfen
noluo burda kızlar yaa bi bankaya gittim geldim bizim takım dağılmışolmaz böle yaaa hepimiz toparlanmalıyız bi sorun varsa oturup konuşup karar alırız yanlışlar her zaman düzeltilebilir kızlar nafım nereye gidion sen yaaa kaptansız mı bırakcan bizi hepten şişelim o zaman demi kimse bir yere gitmesin oturup konuşalım nerde hatamız varsa buılalım lütfen
şaşırdım bende cnm bişi denilmesi gerekiosa bana denilmeli bu sıralar işlerimden dolayı pek paylaşımda bulunamadım cnm ama napim çalışıorum iş bitmeden gelemiorum ki işte yoksa bende isterim gelip sohbet etmekbizde öyle diyoruz julia ama gereksiz alınganlıklar yapıldı
herkes gereksiz alınganlık yaptı.bak topik kimin için değerliyse herşeye ragmen burda zaten..fazla söze gerek yok.özellikle nafın gidişini aklım almıyo.ona kimse bişey demediki
Neolmuş burda yaaaaama büle olmas kii
regl dönemimdeyim bildirim yapmıycam.
işim var diyip açıklamayapıp gidin canımızı yyin ya.bizimde olunca bizde girmiyoruz.şaşırdım bende cnm bişi denilmesi gerekiosa bana denilmeli bu sıralar işlerimden dolayı pek paylaşımda bulunamadım cnm ama napim çalışıorum iş bitmeden gelemiorum ki işte yoksa bende isterim gelip sohbet etmek
bende naf'a şaşırdım kaldım zaten ama yanlış anlamıştır belki cnm yaaa bi gelse düzeltiriz ama
Neolmuş burda yaaaaama büle olmas kii
regl dönemimdeyim bildirim yapmıycam.
çarşamba gün benimkinin doğum günü
siyah,dışı kadife,çikolata kutusu kadar içi,kareli olan bi kutu aldım.
akşamda kırmızı karton aldım.
bi tane kutunun içini kaplicak büyüklükte kalp kesip üstüne doğum günüyle ilgili bişeyler yazdım
sonra küçük küçük birsürü kalp kestim 25-30 tane vardır.onların üstüne tek tek güzel sözler yazdım
sonra minicik micik kalpler kestim 50 krş kadar ancak varlar.onlara bişi yazmadım çok tatlı oldu
sonra çikolata alcam üstüne bi kalp yapıştırıp hayatıma tat kattıgın için yazcam
asprin alıp,ömür boyu başını ağrıtacagım için yazcam
haftasonuda lakos,gömlek,mevsimlik gibi giyimle alakalı bi hediye alcampazarteside kargo edicem
ne güzel canımiyi uğraşmışsın valla
evet yaa 12 de yattım ensem agrıyo
herşey zamanında güzel işte
ben yaşlandım tabii artık
sen mi yaşlandın
kızım manyak mısın
taş gibi hatunsun.
genceciksin dahafıstık gibisin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?