Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

noluo burda kızlar yaa bi bankaya gittim geldim bizim takım dağılmış olmaz böle yaaa hepimiz toparlanmalıyız bi sorun varsa oturup konuşup karar alırız yanlışlar her zaman düzeltilebilir kızlar nafım nereye gidion sen yaaa kaptansız mı bırakcan bizi hepten şişelim o zaman demi kimse bir yere gitmesin oturup konuşalım nerde hatamız varsa buılalım lütfen

bizde öyle diyoruz julia ama gereksiz alınganlıklar yapıldı

herkes gereksiz alınganlık yaptı.bak topik kimin için değerliyse herşeye ragmen burda zaten..fazla söze gerek yok.özellikle nafın gidişini aklım almıyo.ona kimse bişey demediki

bizde öyle diyoruz julia ama gereksiz alınganlıklar yapıldı
şaşırdım bende cnm bişi denilmesi gerekiosa bana denilmeli bu sıralar işlerimden dolayı pek paylaşımda bulunamadım cnm ama napim çalışıorum iş bitmeden gelemiorum ki işte yoksa bende isterim gelip sohbet etmek
herkes gereksiz alınganlık yaptı.bak topik kimin için değerliyse herşeye ragmen burda zaten..fazla söze gerek yok.özellikle nafın gidişini aklım almıyo.ona kimse bişey demediki

bende naf'a şaşırdım kaldım zaten ama yanlış anlamıştır belki cnm yaaa bi gelse düzeltiriz ama

belki nafın başka sorunu vardır bunlarda üstüne gelince sinirlenmiştir
nasıl olsa gelicek son listeyi yapıcam demiş ya
gerçekleri okuyunca anlar belki ne demek istediğimizi

işim var diyip açıklamayapıp gidin canımızı yyin ya.bizimde olunca bizde girmiyoruz.
ben nafa üzüldüm şaşşırdım kızdım herşey oldum yani.çünkü en gereksiz alınganlıgı o yaptı hiç beklemezdim.resmen mnik için çıkmış gibi oldu.gelse konşuruz tabiki

Neolmuş burda yaaaa ama büle olmas kii

regl dönemimdeyim bildirim yapmıycam.

hoşgeldin canım.hakkımızı savunalım didik karıştı ortalık

çarşamba gün benimkinin doğum günü
siyah,dışı kadife,çikolata kutusu kadar içi,kareli olan bi kutu aldım.
akşamda kırmızı karton aldım.
bi tane kutunun içini kaplicak büyüklükte kalp kesip üstüne doğum günüyle ilgili bişeyler yazdım
sonra küçük küçük birsürü kalp kestim 25-30 tane vardır.onların üstüne tek tek güzel sözler yazdım
sonra minicik micik kalpler kestim 50 krş kadar ancak varlar.onlara bişi yazmadım çok tatlı oldu

sonra çikolata alcam üstüne bi kalp yapıştırıp hayatıma tat kattıgın için yazcam
asprin alıp,ömür boyu başını ağrıtacagım için yazcam

haftasonuda lakos,gömlek,mevsimlik gibi giyimle alakalı bi hediye alcam pazarteside kargo edicem

ne güzel canım iyi uğraşmışsın valla

aygüncümmm yemeğe gidiyorum şimdi geçmişi okuyosun sanırım.
ama iyi düşün.kimsenn sennle bi zoru yok.gerçekten seviyoruz seni.lafımız sana değildi.sen alınganlık yaptın kuşum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…