Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

anlamadığım sübhaneke dinimiz aminde ne demek.?canım benim benimde etrefımda sözde dindar çok sen bakma onlara bizim dinimiz kolaylık dinidir vede çok hoşgörülü bir dindir.kimse kimseyi dinsizlikle suçlayamaz..bu çok sorumluluk isteyen bişeydir..
evet cnm çok doğru tespit ettin ben demokratik çağdaş,laik vede dininide kendine göre yaşayan aydın bir türk kadınıyım..teşşekkür ederim cnm beni onure ettin demekki doğru mesajlar vermişim..

nafcım canım benim sen nereye yaa..[COLOR="deepskyblue"cnm ben gerçekten mezun olmak istediğim için listeden çıkmak istedim sorun özge veya başkası değilki,ben artık kilomu korumaya alıp bu sıradad belki 1 2 kilo veririm diye düşündüm.
beni mezun et naff onur konuğunuz olmak istiyorum tinkerbelin yanında..
hem ben topikten değil sacede listeden çıkıcma.
arad gene koruma menülerimide yazarım..naf senin burdaki emeğin gözardı edşilemez cnm.evet bazıları senin için gierebilir bunda nevar anlamadım bunu sorun niye ediyolarki. [/COLOR]

kızzz pudra şekeri yada tozşeker dökseydin
pudra şekerli yedik küçük yeğenim var o da bizdeydi o akşam.aradan bir iki gün geçmiş annesi çilek vermiş.annesinden tuz istemiş yengemde tuz vermiş çocuk bi ısırmış kalmış tabagın başından
iyi valla ne olsun yoğun bi şekilde çalışıyorum şu sıralar:97:

aynen bugün bende yoğunum.
3 topik+işler+face

arkadaslar yeni girebildim sağlık ocagından geldim .... kilo bildirimimi yapayım 80 .5 cıktım 500 gr gitmiş bu hafta ama haftaya hırslıyımmmmöptm hepinizi

ayy komediler valla annesine sen pis annesin bana tuz verdin demiş.oğlum tuz istedin diyomuş yengem.ı ıı ben bu tuzdan diill tatlı tuzdan istedim diyomuş
kürt böreğine tuzlu börek diyo

arkadaslar yeni girebildim sağlık ocagından geldim .... kilo bildirimimi yapayım 80 .5 cıktım 500 gr gitmiş bu hafta ama haftaya hırslıyımmmmöptm hepinizi

hoşgeldin canım hayırdır neyin var.nasıl oldun haptan sonra.

iyileştim çok sağolun arkadaşlar... sağlık ocagına bogazım için gittim iltihap olmuş baya ilerlemiş doktor iğne paklar anca seni dedi 10 tane verdi sabah akşam :))))delik deşik yapcaklar....bu aralar tatlı krizim tutuo yawwww 500 gr gitmiş oyüzden 8mysta ,ilk evlilik yıldönünümüz olacak dahada incelmem lazımmmm ciciler giyicemmmmm:))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…