- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #50.421
ben böyle toplu yazınca daha çok motive oluyorum bütün gün ne yemişim nerde hata yapmışım görebiliyorum canım.her gün sab ah bi önceki günün menüsünü toplu yazmak güzel..
bi şey yememişsin ki
ona şaşırdım ben:90:
az sonra ben kendi listemi yazayım da gör hele:84:
heeeecanım benim az zamanım kaldı böyle yapmak zorundayım sakın örnek alma
yok istesem de alamam zaten :86: hem kendim dayanamam hem de annem beni gebertir:18:
günaydııınlaar herkese. dün benim için zor bi gündü arada atıştırmaya alışmışım ya bu diyet beni epey sarstı.. adetiminde ikinci günüydü sanırım onunda etkisi vardı baş ağırısından kırılmak üzereydim. birazda istifra ettim çünkü başım ağırıyınca mideme vurur benim böyle çıkarırım hep. umarım bugün daha güzel bi gün olur... ama bugün arada biraz atıştırmayı düşünüyorum..
işin zor valla.temizlikte çok ayrıntılara girme canımya ben hem temizliği hem mutfak işlerini nasıl yetiştircem
günaydııınlaar herkese. dün benim için zor bi gündü arada atıştırmaya alışmışım ya bu diyet beni epey sarstı.. adetiminde ikinci günüydü sanırım onunda etkisi vardı baş ağırısından kırılmak üzereydim. birazda istifra ettim çünkü başım ağırıyınca mideme vurur benim böyle çıkarırım hep. umarım bugün daha güzel bi gün olur... ama bugün arada biraz atıştırmayı düşünüyorum..
neşe başın ağrıdığı zaman miden bulanıyorsa migrenin var demektir hayırlu uğurlu olsun
kııız Allah seni insan Allah korusun falan der. sağol teşhhisin içiiin :)).. ya benim hep öyledir hala emzirdiğim için ilaçta içemem. bir tek uyursam geçer birde kusarsam iştee..
bende de var ordan biliyorum
kızın kaç aylıktı kız maaşallah hala emziriyon
annelerrrr
ah sorma :26:
her şeyden yemek lazım ama az yemek lazım* felsefesindeki annem yine donatmış masayı
1 dilim kepek ekmek
1 fincan şekersiz yeşil çay
1 tane ceviz/azcık bala bandırılarak...
3-4 dilim karpuz
1 çorba kaşığı kadar kıymalı yumurta
4-5 çorba kaşığı kadar az yağda öldürülmüş domates,biber karmaşası
çok yemişim di mi:18:
bence çok yememişsin
ay gerçekten miiiine kadar sevindim anlatamammmm
sizlerin menüleri okuyunca bana çok geliyor kendi yediklerimm
17 aylıık oldu kuzum nasıl bıraktırcam bilmiyorum. bazen eziyete dönüyor bu emzirme işi ama henüz cesaretim yok kesmeye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?