Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

bencede bir sütlaç ara öğünde iyi gider.. hastalanmadan daha sağlıklıolur.. bu arada okadar mekiği nasıl çekiyorsun? anam ben pekcoküşeniyorum çekemiyorum..
evet eşimde kzııyo şekerli bişiler ye diye ama ben bu diyet psikolojisine fena kapıldım herhal
bugün sütlaç yapıcam ödül vereyim kendime

cnm migren beyindeki bazı damarların şişmesi ve arada kalan beyin dokusunu sıkıştırması sebeiyle olur.klasik,auralı gibi çeşitleri vardır. avmigran diye ilaç var kullanıyormusun bilmiyorum ..Çikolata, beyaz peynir, kırmızı et, stres ve açlık migreni tetikleyen faktörler özellikle stres ve açlık.. çok sıcak ortamlardan kaçınman lazım.. ve en önemlisi gün içerisinde bl bol su içmen lazım özellikle başının ağrıyacagını hissettiğin zamanlar.. ağrın başladığı anda sışıktan olabildiğince uzak dur.. kafanıyorganın içine sok ve yat gündüz :) biliyorsundur belki bunları ama ben gene söylemek istedim.. geçmiş olsunn..,

oyelken Düz yapraklı arslanpençesi ve biberiye çayı migrene çok iyi geldiğini duymuştum ahmet marankiydi sanırım o da diyor.. 10dk kaynat günde 3 kere içç
sinüzüt içinde tuzlu özellikledeniz suyu burnuna çek tamamen temizliyor.. geçmişolsunn

canım verdiğin bilgiler için çok sağol da şu damarlar neden habire şişer anlamış değilim yaaa
nerdeyse hemen hemen her gün başım ağrıyor benim bıktım baş ağrısından
birde saçlarım ıslak yattım oda tetikledi galiba zonkluyo resmen
dr gitmiştim migren dedi migrex vermişti onun da içince 2 tane var çok ilaç içiyorum ben artık azaltmak istiyorum yaa

çok sağol canım bunların sallama çayı yoktur herhalde dimi
ikisini ayrı ayrı mı kaynatıcam birlikte mi

sters açlık sigara sıcaklık vs den şişyor damarlar genellikle.. baş agrıdıgında eskiiler tülbentle sararlardı başlarını damarların sıkılaşmasını sağlar dışardan agrını azda olsa hafifletir..arslanpençesini ayrı biberiyeyi ayrı kaynatabilirsin ikisini aynı anda içmek zorunda değilsin içsende olor tabiki.. aktara sor anlarda varmıdır hazır hali bilmiyorum ma bildiğim senin kaynatman daha iyi.. ilaççk içme ama su iç bol bol özellikle başın ağrıdıgında suya yönel hemen hücrelerin yenilenmesini sağlar su ki vücudumuzun %70 su biliyorsun.. saçlarını aslaıslak yatma saç diplerini özellikle kurut yatma ne olursa olsun.. o da tetikliyor..

çok sağol canım bunların sallama çayı yoktur herhalde dimi
ikisini ayrı ayrı mı kaynatıcam birlikte mi

allahtan sigara içmiyorum evet başörtüyle sıkmayı biliyorum hatta eve gidince bende sıkıyım bir de patates bağlıyorlar
her zaman saçım ıslak yatıyorum hiç kurutmam çok sakıncalı biliyorum bide bende boyun bel düzleşmesi de var benim için çok tehlikeli ama yinede nefret ediyorum saç kurutmaktan

selam kizlar nasilsiniz bugun??

sabah 3 tane tuzlu kurabiye yedim ve cay ictim sadece birazdanda hahvalti yapicam...

1 dilim ekmek , 4-5 zeytin , 1 haslanmis yumurta, 1 dilim peynir ve 1 tatli kasigi recel yiycem....

oglene ve aksama kararsizim cunku aksam arkadasimin dogumgunu pasta yiyebilirim muhtemelen oglenede turlu yerim 4-5 kasik 1 dilim ekmekle ....

Arslanpençesini kaynamakta olan bir su bardağı suyun içerisine at, kısık ateşte 10 dakika kadar kaynatmaya devam et.sonra süz ılımaya bırak.Akşam yemeklerinden sonra veya yatmaya yakın ılık olarak iç.İlk iki hafta hergün ,üçüncü haftadan itibaren gün aşırı olacak şekilde uygulamaya 2 ay boyunca devam edilir. öğle vakitleride biberiye çayını içebilirsin.. 2 aydan sonra ara vermelisin bitkisel şeyler 2 aydan sonra 15 gün falan ara verilmesi gerekiiyor ..
hiçbir zaman saçısı ıslak yatmamalısın ne olusa olsun.. en azından saç diplerini kurut ve yat.. boyun düzleşmesinin sebebide saçını ıslak yatman olabilir.. çalışıyorsun sanırım devamlı oturarak mı işin? bel düzleşmesi boyun düşleşmesi genelde meslek hastalıkalrı grubundadır..

eğer yeşilçay içiyorsan akşam pastadan sonra 3 bardak fazladan içersin.. ve pastayı olabildiğikadar az yemeye çalışabilirsin... birşeycik olmaz ozaman :)

hım anladım :) ne bileyim çok bilmişlik yapmak istemem öyle bir izlenimde vermek istemem ondan..
yok canım burda bildiklerimizi birbirimizle paylaşmak için varız zaten

benimde canım uzun zamandır elmalı kurabiye çeki ama yemicem

süpersin ozaman birşey olmaz :)
evet canim birazini ogluma yedirip birazinida ben yerim diye dusunmustum zaten....

aktardan alıpdemleyi tercihediyorum diğerlerinin içinde kimyasallarda var çünkü..
Yeşil çay aktardan yaprak olarak mı alıyorsunuz yoksa poşet çay mı kızlar? poşet yeşil çay bana çok tatsız geliyor

tamam ozaman
yok canım burda bildiklerimizi birbirimizle paylaşmak için varız zaten

benimde canım uzun zamandır elmalı kurabiye çeki ama yemicem

deneyeceğim bu aslanpençesini herhangi bir şeye zararı flan varmıdır ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…