- Konu Sahibi lightcola fun
-
canim ya boyun kac senin
diyetisyene gidecek kadar cokmu kilolusunki ,
sanirim sende benim gibisindir
neresine bakipda anliyacaksin ki bununaniknanik
aslında çok kilolu boyum 1.65 ama diyetisyene gitmeden kendim motive olamıyorum bi gidip görünmem lazım:dance: ayrıca iki senedir 60lardayım erkek arkadaşıom askere gitti giderkende bana seni bi şöyle incecik göremedim dedi ona inat incecik olucam
sen simdi kilolumu oluyosun beeee
boy 1,65 mis neymis kilosuda 60 mismirmirmirmir
benimki ne biliyomusun
boy 1,57 cik kilo 60 senin yaninda ben yumurta gibiyim ozaman Çok üzgünüm çoook
bende senin inadina :Saruboceq:zayiflicam:roflol:
mehaycım ilaç almama rağmen çok feci ağrıyor karnıma battaniye sardım bana mısın demedi senağlama
kilolu değilim ama zayıfta değilim sende zayıfla ince hatunlar olalım:içelim:
bende yazın güzel kilo vermiştim.şimdi 2 kilo geri aldım.boğazımı tutamıyorum.sürekli midem kazınıyor.ne yapacağımı bilemedim ya.sabah rejime başlıyorum,öğleyin bozuluyor.şimdi keten tohumlu yeşilçay tablet siparişi verdim.iştahımı kessin diye.inşallah faydası olur.aranızda kullanan oldumu hiç kızlar?
canim ben keten tohumu kullandim ozel turkiyeden getirttim hic bi faydasi yok ben goremedim ,yesim caya gelince halaaa kullaniyorum insani zayiflatmiyo ama rahatlatiyo ,kilo vermesemde menunum
tableti bilmiyorum ,ne tableti
bence psikolojiyle alakalı gerçekten isteyince insan boğazına dur demeyi biliyor bi de uğraşcak bişeyler olması lazım tablet falan bunlar yapay şeyler kilo vercem derken sağlık gidebilir dikkatli olmak lazım
canım bu tamamen bitkisel bir tablet.içinde keten tohumu,yeşilçay,tarçın ve krom var.benim arkadaşım kullandı ve faydasını gördü.ben kadınlar kulubündeki arkadaşların yorumlarına güveniyorum.onun için sizlerden bilgi almak istedim.
KETEN TOHUMU & YEŞİL ÇAY TABLET
Kilo vermeye ve formunuzu korumaya yardımcı olur…
Keten Tohumu günümüzde sayısız faydalarının yanı sıra tok tutma özelliği özelliği için zayıflamak isteyen bayanlar tarafından da kullanılmaktadır. Yeşil Çay, yağ yakıcı özelliği sayesinde aynı keten tohumu gibi kilo vermeye yardımcı olur. Bunun yanında içerdiği krom ve tarçın sayesinde yağ dokularının kas dokularına dönüşmesinde yardımcı olur.
BÖYLE BİR TABLET CANIM.BENDE DAHA ÖNCE KETEN TOHUMUNU KULLANDIM,YEŞİLÇAYIDA İÇTİM.ÇOK FAYDASINI GÖRDÜM.AMA ARTIK TİSKİNTİ GELDİ İÇMEKTEN.TABLETİNİ ALMAK İSTEDİM BENDE.
[ı]ben goremedim faydasini belki sen gorebilirsin dene zarari falan yoksa ama tekcozum saglikli beslenmek[/ı]
ben adamin gozlerinden anlarim:1shok:
ama benim herifin gozleri kucuk oldugundan pek anlayamadim:roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?