Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

canim ya boyun kac senin
diyetisyene gidecek kadar cokmu kilolusunki ,
sanirim sende benim gibisindir

aslında çok kilolu boyum 1.65 ama diyetisyene gitmeden kendim motive olamıyorum bi gidip görünmem lazım:dance: ayrıca iki senedir 60lardayım erkek arkadaşıom askere gitti giderkende bana seni bi şöyle incecik göremedim dedi ona inat incecik olucam

sen simdi kilolumu oluyosun beeee
boy 1,65 mis neymis kilosuda 60 mismirmirmirmir
benimki ne biliyomusun
boy 1,57 cik kilo 60 senin yaninda ben yumurta gibiyim ozaman Çok üzgünüm çoook
bende senin inadina :Saruboceq:zayiflicam:roflol
:

kilolu değilim ama zayıfta değilim sende zayıfla ince hatunlar olalım:içelim:

mehaycım ilaç almama rağmen çok feci ağrıyor karnıma battaniye sardım bana mısın demedi senağlama

canim ya papatya cayinin cok faydasi oluyomus adet gunlerin oncesinde ve sonrasinda kullan ben kac gundur iciyorum yeni basladim ,hemde yesil cay diye iciorum
bak bu linkden faydasi varmis sende kullan bence
belki simdi zamani gecmistirde bikac gun oncesinde ic
bakalim ben iciyorum bikac gundur ,faydasi olcakmi
http://www.kadinlarkulubu.com/bitki-sozlugu/128763-papatya-cayinin-faydalari.html

bende yazın güzel kilo vermiştim.şimdi 2 kilo geri aldım.boğazımı tutamıyorum.sürekli midem kazınıyor.ne yapacağımı bilemedim ya.sabah rejime başlıyorum,öğleyin bozuluyor.şimdi keten tohumlu yeşilçay tablet siparişi verdim.iştahımı kessin diye.inşallah faydası olur.aranızda kullanan oldumu hiç kızlar?

canim ben keten tohumu kullandim ozel turkiyeden getirttim hic bi faydasi yok ben goremedim ,yesim caya gelince halaaa kullaniyorum insani zayiflatmiyo ama rahatlatiyo ,kilo vermesemde menunum
tableti bilmiyorum ,ne tableti

bence psikolojiyle alakalı gerçekten isteyince insan boğazına dur demeyi biliyor bi de uğraşcak bişeyler olması lazım tablet falan bunlar yapay şeyler kilo vercem derken sağlık gidebilir dikkatli olmak lazım

canim ben keten tohumu kullandim ozel turkiyeden getirttim hic bi faydasi yok ben goremedim ,yesim caya gelince halaaa kullaniyorum insani zayiflatmiyo ama rahatlatiyo ,kilo vermesemde menunum
tableti bilmiyorum ,ne tableti

KETEN TOHUMU & YEŞİL ÇAY TABLET
Kilo vermeye ve formunuzu korumaya yardımcı olur…

Keten Tohumu günümüzde sayısız faydalarının yanı sıra tok tutma özelliği özelliği için zayıflamak isteyen bayanlar tarafından da kullanılmaktadır. Yeşil Çay, yağ yakıcı özelliği sayesinde aynı keten tohumu gibi kilo vermeye yardımcı olur. Bunun yanında içerdiği krom ve tarçın sayesinde yağ dokularının kas dokularına dönüşmesinde yardımcı olur.

BÖYLE BİR TABLET CANIM.BENDE DAHA ÖNCE KETEN TOHUMUNU KULLANDIM,YEŞİLÇAYIDA İÇTİM.ÇOK FAYDASINI GÖRDÜM.AMA ARTIK TİSKİNTİ GELDİ İÇMEKTEN.TABLETİNİ ALMAK İSTEDİM BENDE.

evet ancak bozazimizi tutmamiz lazim ,ben cok sey kullandim hic birinden kilo vereemdim
ncak saglikli yiyerek , ve spor yaparak spor yapmaya vaktim yok ama yediklerime cok dikkat ediyorum degilse hic verilmiyo ,en iyi ben bilirim kilo vermemek ne demek

bence psikolojiyle alakalı gerçekten isteyince insan boğazına dur demeyi biliyor bi de uğraşcak bişeyler olması lazım tablet falan bunlar yapay şeyler kilo vercem derken sağlık gidebilir dikkatli olmak lazım

canım bu tamamen bitkisel bir tablet.içinde keten tohumu,yeşilçay,tarçın ve krom var.benim arkadaşım kullandı ve faydasını gördü.ben kadınlar kulubündeki arkadaşların yorumlarına güveniyorum.onun için sizlerden bilgi almak istedim.

iyi gibi duruyo ama yinede ben iyice araştır derim
ayrıca İstanbulda oturanlar için gaziosmanpaşa kızılayda ismail bey var kesinlikle tavsiye ediyorum verdiği diyetle süper yanımda kimi götürdüysem herkes memnun kaldı bende 4 kilo verdim 1ayda tavsiye ediyorum

ben goremedim faydasini belki sen gorebilirsin dene zarari falan yoksa ama tekcozum saglikli beslenmek

[ı]ben goremedim faydasini belki sen gorebilirsin dene zarari falan yoksa ama tekcozum saglikli beslenmek[/ı]

tabiki canım,herkesin bünyesi farlıdır.dediğin gibi en güzeli dengeli beslenmek.bende çok dikkat ediyordum,fakat bu ara kendime hakim olamıyorum.belki iştahımı köreltir diye sipariş verdim bende.yinde bunun yanında dikkat edeceğim ,bundan sonra yediklerime.

ayyyyy gözleri küçükmüş de anlamamış Allah seni bildiği gibi yapsın kaydirigubbakcemile3

ayyy kızlar karnım coştu yine çok feci ağrıyoooooooooooooooooooooo senağlama

kjızlar ne çok kaynatmişsınız ben bgn sadece iki dlm paçanga böreği sucuklu ve kaşarlıydı 1 dlm de kek yedim o kadr onlarıda gezmedeyim diye yedim akşamada ya brokoli yada karnıbahar haşlaması yiycem bu hafta hep sebze yiycem ekmeğimide değiştrdim beyaz ekmk yok lıght etimek aldım döndüğümde form çayımı içtim şimdide relax çayından içiyım
çok mu yemişim sizce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…