- 13 Şubat 2008
- 3.492
- 21
- 358
- Konu Sahibi lightcola fun
-
Bende kilo vermek istiyorum. Emziriyorum bebeğim 6.5 aylık emzirdikçe iştahım açılıyor. Bebeğimi sütten kesmek istemiyorum ama bu şekilde de kendime hakim olamıyorum. Emzirme döneminde benim gibi 9 kilo alan var mıdır? Ben ne olacağım ya doğumdan 65 kiloyla çıktım şu anda 74 kiloyum çok mutsuzum nerden başlayacağımı bilmiyorum.
Ben bu sabah tartıldığımda 69 kilo idim şimdi tartıldım 68 olmuşum muhtemel sudur bu ama olsun buda güzel acayip gaza geldim bütüngün 2 yumurta 10 zeytin 2 bardak büyük çay ve iki kahve içtim bu kadar yediğimiz yeter şimdide vdepodan yakma zamanı kahve iştahınızı kesiyor bende öyle oldu inanın tok hissediyorum kendimi yarın ne olur bilemem kahve kahve
kizlar selam simdi size bu sabah yediklerimi yazacagim sizde cokmu olmus soyleyin ..dun aksam az yemistim sabah midem agriyordu sunlari yedim ama biraz fazla gibi geldi sonra...cevap bekliyorum:
ceyrek ekmekcok oldu biliyorum
4 zeytin ,bir tatli kasigi bal
1 yumurta ve bir domatesten yapilmis az yagli menemen ve bir dilimde salam:çok üzgünüm:
mesela dünki yediklerimi yazıyım:
sabah 1 elma
öğlen:1 tbk patates kızartması,1 tbk kapuska yemeği ve yarım somun ekmek
ikindi:lahana doğranmış ve çiğ
akşam:1 tane karnıyarık ve 10 kaşık pilav, yarım kase mercimek çorbası
gece 1 kase antep fıstığı
bugün yediklerim:
sabah:40 gr fıstıklı çikolata
öğlen: yarım paket biskrem, avuç içi kadr ekmekle kaşarlı tost
ikindi lahana ve şimdide form çayımı içiyom
dünki abartılı yemekten sonra hala aynı kilodayım çünki bol bol bitki çayı içiyom önceki gün kaçırdım diye diğer günleri salmıyom bol bol bitki çayı içiyom elime ne geçerse artık dengeliyom yani sbh yeşilçayımı gecede sirkeli suyumu içiyom
bu şekilde az kilo veriyorum belki ama müthiş inceliyom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?