Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

Bende kilo vermek istiyorum. Emziriyorum bebeğim 6.5 aylık emzirdikçe iştahım açılıyor. Bebeğimi sütten kesmek istemiyorum ama bu şekilde de kendime hakim olamıyorum. Emzirme döneminde benim gibi 9 kilo alan var mıdır? Ben ne olacağım ya doğumdan 65 kiloyla çıktım şu anda 74 kiloyum çok mutsuzum nerden başlayacağımı bilmiyorum.

merhaba kuzuzuzubambino.ay ne zor nick bu yaaa:roflol:bende aynen senin gibi emzirirken kilo aldım doğumdan sonra 79 çıktım ,sonra bir baktım 2 ayda 84 olmuşum ve kilo almaya devam ediyordum(oğlum şuan 4 aylık),kendime bir dur dedim,birazda mecburiyetten yakında çalışmaya başlayacağım,ve 1 ayda 2,5 kilo verdim,ağır bir diyet yapmadan ,öncelikle günde 3 lt su içiyorum sütümün azalmaması için,bu çok önemli ,çünkü içtiğim su mesela 1,5 lt ye düşmüştü bir ara ,süt de bayağı azaldı,korktum diyeti bırakıyordum nerdeyse,sonra bir diyetisyen arkadaşımla konuştum ve bol su içmeye başladım.onun dışında 3 öğün yemeğimi yiyorum ,günde en az 4-5 dilim ekmek,sebze yemeye çalışıyorum ama araya kurban girdiği için et de çok yedim bu aralar,öğünlerle beraber günde 500 gr kadar yoğurt tüketiyorum(süt içemediğim için)a.s.,ara öğün olarak da genelde meyve yiyorum mesela bir oturuşta 1muz,2 kivi,1 elma gibi,tatlı yapmıyorum ve yemiyorum,eve çikolata almıyorum,ama haftada 1 gibi misafirlikte falan ikram edilen tatlılardan çok beğendiklerimi yiyorum.,kuru siyah üzüm incir atıştırıyorum aralarda.yani bu şekilde kendimi çok fazla zorlamadan ,sadece dikkat ederek,birde defter aldım ve her yediğimi yazıyorum,buda kendime dürüst olmamı sağlıyor,sonradan bakınca nerde hata yaptığımı da görebiliyorum
işte böyle arkadaşım,benim yaptıklarım bunlar,umarım yardımcı olabilmişimdir

Yemeklerini yap eşine :) Kendine de sebze haşla.. Güzelce süsle tabağınıııı :) güzel sofranda eşinle mutlu mesut ye yemeğini :) bende 6 aylık evliyim :) 91,5 kilo olmuşum.. 3 gündür böyle yapıyorum :) Dün akşam elma rendeledim kaseye mandalina attım içine tamamdır :) Karnıbahar haşla yoğurtlu.. Ye :) Ben öyle yapmaya çalışıyorum :) Pozitif ol bu arada.. Ayy offf rejimdeyim mutsuzum olma :)

ya biz bu rejim isini niye basramiyoruz
bu araklar yine kilodabn dolayi okadar mutsuzumki, ama yemek gorunce dayanamiyorum ,yemekten once yemicem diyorum yemek gorunce hemen daliyorum fazla yemiyorum en fazla bi kepce ama oda fazla
ufff ya devamli buraya girebilsem motive oluyorumda giremiyorumki

kızllaaarrr nasılsınız?ben sukur ıyıyım artık sanırım duzelıyorum ...........yani moda gırıyorum artık
63750ıle baslamıstım 3,ayımı bıtırdım 13,haftamdayım 63100olmusum dr.um bu aydan sonra asrtık bır bır baslarsın almaya dedı cok gzl dedı begendı yani
sızlerde bırakmayın heeee temmuzda aranızdayım hemen bu arada dun ablamın mevlutu vardı orda butun mıllet benı soruyordu desem yerıdır walla bu bayan kım?gorennnn aaa ne gzl olmussun massallahhhhh dıyen dıyene bır de kayınvaldemın yanında ayyy nasıl gururlandım anlatamam sıze bebiş doğar doğmaz baslayacağım hemen bu sefer hedefım 55 olcak ınsallah zaten artık 4,ayımın sonundada kepek ekmek yemeye baslıyacagım gecelere ve hamur işlerıne dıkat etmeye baslıcam
yani kararlıyım bende sızı bırakmıycam
opuyorum ıkınızıde mehaycım sempatım

ya arkadaşlar bende 9 aylık ewliyim ve bende ewleneli kilo almaya başladım.evlenince salıyo muyuz kendimizi ne :S abur cubur çok yemeye başladım.evlenmeden iradeliydim.yemicem dedim mi yemezdim asla .şimdi onu yapamıyorum.boyum 1.65 kilom 58 .evlenmeden 54 tüm. çok değil diceksiniz ama giderek artmaktan korkuyorum.daha bunun hamileliği var.göbek oldu bende de .nasıl tutucaz biz kendimizi yaaa

Akşam 18.00 'dan sonra birşey yememeye çalış. Ve kendini bu şekilde alıştır kontrol et.
Faydasını göreceksin..
Bol bol su içmeye unutma! Su aynı zamanda bir yağ yakıcıdır bunu unutma canım =)

slmm kızlarr nasılsınızz?

ben bgn tartıldımmm veee 67.3 cıktımm çok mutlu oldum yaa..bundan 12 gün önce evden geldiğimde 70.5 cıkıyodum..cok kalıcı olmadıgı için cabuk gtti galiba kilolar.hep böle gtsee keşkeee:sm_cool: 65 oldugumda deiştirmek istiyorum çizelgemidesırnaşık şey
hepinizz kocccman öpüyorumma.s.

ya istedikten sonra gercekten veriliyo..ben su 12 gündür gercekten dikat ediyorumm..en önemlisi brz fazla kaçırsam hemen dengeliyorum..gerci artık fazlada kaçıramıyorum cnk içimden bişey yemek gelmioo..ama tabi açta kalmıyorum yemeye calışıyorum

ARANIZA YENİ KATILDIM BİR SÜREDİR BU SİTEYİ TAKİP EDİYORDUM SONUNDA ÜYE OLMAYA KARAR VERDİM BENİMDE KİLOLARIMLA BAŞIM DERTTE İKİ SENE ÖNCE DOĞUM YAPTIM BEN DOĞUMDAN SONRA KİLO ALANLARDANIM BU GÖRÜNTÜMDEN NEFRET EDİYORUM REJİME BAŞLADIM BECERE BİLİRSEM ŞUAN 69 KİLOYUM HEDEFİM 60-58 DAHA ÖNCE 74 KİLOYDUM İNCE BELLİ BARDAK GİBİ OLMAK İSTİYORUM EŞİMİN YANINDA KENDİMİ 2 YILDA ÇOK SALDIM HADİ ARKADAŞLAR BİZ YAPABİLİRİZ KİLO VEREBİLİRİZ BU OKADAR ZOR OLMAMALI KARARLI VE İSTİKRARLI OLMALIYIZ :Saruboceq::enbuyukkk:

Selam Arkadaşlar 1,60 boy ve 65 kiloyum 50 kiloya inmem lazım yardım lütfen . Ekmeği kestim ve akşamları sadece haşlama ve salata yiyeceğim bol su ve az önce okudum yemeklerden önce 1 su bardağı suya 1 tatlı kaşığı karbonat ödemi atıyomuş umarım işe yarar.

slm kızlar nasıl gidiyo diyetler iki gündür çok yoğundum bol bol yürüyüş yapmış oldum artık her gören nasıl zayıflamışsın böyle diyo eeeeeeeee bende çok mutlu oluyom
gardolabı yeniledim sayılır o küçük bedenlerin içine girmek aynada kendini göbeksiz ve ince görmek
satış elemanlarının fiziğiniz harika ne giyseniz yakışıyo demesi fln fln
bunlar tarif adilemez mutltuluklar hepiniz yaşarınız umarım
hadi boğazları tutmaya devam

Ben bu sabah tartıldığımda 69 kilo idim şimdi tartıldım 68 olmuşum muhtemel sudur bu ama olsun buda güzel acayip gaza geldim bütüngün 2 yumurta 10 zeytin 2 bardak büyük çay ve iki kahve içtim bu kadar yediğimiz yeter şimdide vdepodan yakma zamanı kahve iştahınızı kesiyor bende öyle oldu inanın tok hissediyorum kendimi yarın ne olur bilemem kahve kahve

canım benim zayıflamak güzelde sağlıklı olsun bari bütün gün 2 yumurta + 10 zeytin ikisi birarada kolesterol fırlar gider sen bilirsin yine ama

günaydın kızlar,yaa bende zayıflamak istiyorum diyetteyim ama olmuyor.şimdi spor salonu araştırıyorum.kendi kendime spor yapmak işe yaramadı hoca eşliğinde deneyeyim birde.inşallah bende kilo veririm

benim yediklerimin yanında seninki devede kulak ama verdiği kiloları geri alan biri için fazla ama akşamı salatayla geçirirsen bişi olmaz
kızlar şunu keşfettim hergün mulaka çiğ veye pişmiş lahana tüketin kaç öğün olduğu önemli değil gündüz istedeiğinizi yiyin akşam salatayla idare edin ve akşam yemeğini en geç 6 da yiyin ondan sonra acıkırsanız kalorisiz şeyler yiyin
sabah uyandığınızda aç karnına yeşil çay için gece yatmadan önce ılık sirkeli su için
bir günü fazla kaçırdığınızda bidaha ki gün sadece meyva ve salata yiyin ben bu şekilde hala kilo veriyorum

mesela dünki yediklerimi yazıyım:
sabah 1 elma
öğlen:1 tbk patates kızartması,1 tbk kapuska yemeği ve yarım somun ekmek
ikindi:lahana doğranmış ve çiğ
akşam:1 tane karnıyarık ve 10 kaşık pilav, yarım kase mercimek çorbası
gece 1 kase antep fıstığı
bugün yediklerim:
sabah:40 gr fıstıklı çikolata
öğlen: yarım paket biskrem, avuç içi kadr ekmekle kaşarlı tost
ikindi lahana ve şimdide form çayımı içiyom
dünki abartılı yemekten sonra hala aynı kilodayım çünki bol bol bitki çayı içiyom önceki gün kaçırdım diye diğer günleri salmıyom bol bol bitki çayı içiyom elime ne geçerse artık dengeliyom yani sbh yeşilçayımı gecede sirkeli suyumu içiyom
bu şekilde az kilo veriyorum belki ama müthiş inceliyom

canim masallah..sen diyette olduguna eminmisin:uhm:CADIARZU

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…