- 28 Kasım 2008
- 4.461
- 755
- 398
- Konu Sahibi lightcola fun
-
Bende su an aynı durumdayım.Yurt dısına cıktım ve yemekleri hiç bana uygun degildi.Bende surekli fast food yedim.8 kilo kadar aldım.Gittigimdede zaten ideal kilomda degildim.döneli 3 gün oldu.3 gündür lahana suyu içiyorum,spor yapmaya basladım,bogazımıda kısmaya calısıyorum ama bildiginiz gibi vok kolay degilAma yinede basaracagıma inanıyorum.
kuzuzu bende aynı durumdayım ya,hep su için bol bol su süt yapar diyolar ,3 lt su içiyom,süt de var,:çok üzgünüm:ama 2 gündür oğlum emdikçe ağlıyor ,doymuyor sanki,bugün baktım tadı değişmiş sütümün eskiden tatlıydı şekerli şekerli,şimdi tadı tuzu kalmamış.çikolata yesemmi diye düşündüm,ne faydası olacakki deyip vazgeçtim 1tabak üzüm yedim,ama gene askıya alıcamgaliba diyeti,oğlumun hakkına girmek istemiyorum.çalışmaya da başlıyacağım zayıflamam lazım.napcam ben offf offf
Canım birbirimize destek olarak vercez bu kiloları merak etme :enbuyukkk:
yok sakinevlenme bak basini yakarsin:roflol::roflol::roflol:
sakasi bi yana evlenincede gecmiyo ,bak ben evlendim ne oldu ayni
sanirim dogumdan sonra geciyomus bende onu bekliyorum :roflol::roflol::roflol:
tabi kalabilirsem :çok üzgünüm:
anamm bütün hayallerim suya düştüü senağlama
tamam artık evlenmekten de vazgeçtim, ağrı geçmeyecekse ne yapayım ben kaydirigubbakcemile3
sympathiguecim merhaba.evlenincede geçmiyor o ağrı,doğum yapıncada.ben doğum yapalı 11 sene oluyor hala geçecek.hepsi laf yani.inşallah allah sanada verir.üzülme canım.:Saruboceq:
ay bakma maymunluk yapıyorumm evlilikten umduğum en büyük şey ağrıdan kurtulmak tabi çaktırmayın kaydirigubbakcemile3
Hahahahah kociş ararken ilk bakacağım özellik ağrı kesici özelliği olup olmadığı bundan sonra kaydirigubbakcemile3
Mehay çalışmadığım yerden sordun, ben çalışıp geleyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?