Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

günaydın kızlar,ben zaten kendimi bildim bileli diyetteyim.dün mesela sabah kahvaltıda 1 dilim kepek ekmeği,küçük bir dilim beyaz peynir ve kaşar ,4 adet zeytin yedim.öğlen lahana yemeği,akşamda fırında tavuk ve çorba içtim. 8-9 arasıda mandalina ve elma yedim.sadece sabah kahvaltılarında ekmek yerim zaten.günde en az 2,5 lt de su içerim ama zayıflayamıyorum.siz nasıl beceriyorsunuz (

kızlar ben de 66 dan 62ye düştüm sonunda bu aralar cok iştahsızım özel bi diyet yapmıyorum zayıflamaya başladım basen bölgem daraldı kursta da kızlar farketti hemen özlem çok zayıflamışsın diyorlar halbuki sadece 4kilo bu kadar fark eder mi yahuukaydirigubbakcemile3ama çok memnunum süper gdiyorum valla kızlar popuşunuzu kaşıyınsırnaşık şeynazar değmesin fallaaaasositososito

aynen benim durumum! bir sene yurtdisinda kaldim yazin dondum ve 10 kilo almistim geldigimde tabi bir gunde almadim bu kilolari ama gerkcekten oranin yiyecekleri cok farkli orda kaldiginiz surece onune gecemiorsunuz kilolarin. bir de kendi mutfagin fln olmayinca hep biyerde karnini doyurup eve geliordum. mcdonalds ya da durumcu kardeslerimdecokacimcoookcokacimcoook geleli 5 ay oldu ramazandan once biraz vermistim ama ramazda hooop geri aldim. sonra da kisin hicbirsey yapamadim. simdi calismaya basladim kosusturmaca icinde biraz verdim ama hala 8 kilo fln fazlam var:çok üzgünüm:

konuyu acan arkadasim, bel bolgesindeki yaglar vucut icin cok zararli siki bir programla kurtul onlardan bir an evvel. mekik cek yuruyus yap. umarim diledigin olcuye inersina.s.

sevgiler..

Kızlar nasıl gidiyor diyet...
Ben 3 gündür diyetteyim. 1 kilo gitti tabi su olduğunu biliyorum.
Emzirdiğim için fazla kasmıyorum.
Ekmeği akşamları kestim.
Sabah normal kahvaltımı yapıyorum abartmadan.. Ekmekte yiyorum
Öğlende yine normal yiyorum ekmek ya bir iki dilim yada yok..
Akşam ekmek yok sadece ne yemek varsa azar azar.....
Sonra meyve
Sonra yoğurt
Bu şekilde devam ediyor

Canım memede süt beklerse ekşiyor. Memende ki süt oğlun emmediği için ekşimiş olabilir iki memendeki sütü de sağ tadına bak tuzluysa dök yerine gelen süt normal süt olacaktır. Dediğin gibi biraz diyeti askıya al tabi abartma yinede. Aman dikkat etde canım sütün çekilmesin.. a.s.

slm kızlar uzun süredir takip ediyorum sizi ama katılamıyodum bir ara diyetsiz zayıflamaya karar verdim ve 4 kilom öyle gitti hatta 5 halada koruyorum 82le başlamıştım şuan ve 1 aydır 77 de takıldım kaldım aslında cok azimliydim kızımı emzirdigim icin süttüm etkilenmeye başlamıştı bende devam ettiremedim neyse kızım 6 aylık ek gıda da alıyor tekrardan başlamaya karar verdim
hayırlısıyla inş. sizlerin katkılarıda cok önemli zayıflamk istiyorum yaza fit girmek istiyorum kızım beni zayıf güzel bir anne olarak hafızasında hep olmak istiyorum desteklerinize cok ihtiyacım var destek olmayınca yarı yolda bırakıyorum malesef

Canım birbirimize destek olarak vercez bu kiloları merak etme :enbuyukkk:

sagol canım yaa destegin için a.s.ben normalde 2 veya 3 ögün beslendigimden zayıflayamıyorum 6 ögün yapınca kilolar gidiyo sabah kahvaltımı yaptım şimdi ara ögün koydum meyve yiyorum az öncede 40 sag yan 40 sol yan mekik cektim bide normal 40 tane daha otururkende ayaklarımı karnıma cekme hareketleri yapıyorum akşamda mekik cekerim 100 yaparım diye düşünüyorum:Saruboceq: ilk günden heryerimi agrıtmıyımda

bende adet olsam keşke cok rahatlıycam valla yaa dogumdan beri hala adet olmadım malesef:1no2:

ya kızlar kafayı yicem bir haftadır nardeyse aç geziyorum genede 2 kilocuk verdim bu diyete en az 4 vermem gerekti pes etmek yok devam ama bazen başım dönüyor gibi oluyor metabolizmam durdu galiba ne yapmam lazım bu arada aranızda yeşil çay kullanan varmı işe yarıyormu

sympathiguecim merhaba.evlenincede geçmiyor o ağrı,doğum yapıncada.ben doğum yapalı 11 sene oluyor hala geçecek.hepsi laf yani.inşallah allah sanada verir.üzülme canım.:Saruboceq:

anamm bütün hayallerim suya düştüü senağlama

tamam artık evlenmekten de vazgeçtim, ağrı geçmeyecekse ne yapayım ben kaydirigubbakcemile3

hcr cim sen ağrı geçsin diyemi evlenecektin kız.evlen yinede sen. ağrı kesici alırsın geçer.evlilik güzel birşey,mutlu olduktan sonra tabi.

sympathiguecim merhaba.evlenincede geçmiyor o ağrı,doğum yapıncada.ben doğum yapalı 11 sene oluyor hala geçecek.hepsi laf yani.inşallah allah sanada verir.üzülme canım.:Saruboceq:

canim ya laf oldugunu bende biliyorum , cok tanidigim var dogumdan sonra gecmemis, ama kimi tanidiklarimnkide dogumdan sonra gecmis belki bunyeden bunyeye degisiyodur
ben evlendikten sonra 3 sene agrimadi cunku dogum kontrol hapi kullandim o agriyi kesiyodu , yani hic bilmiyodum ollup olmadigimi ,ama ilaci birakali 2 seneyi gecti birakir birakmaz basladi, biz kadinlarin sorunu hep bu her ay cekicez, malesefkiii

ay bakma maymunluk yapıyorumm evlilikten umduğum en büyük şey ağrıdan kurtulmak tabi çaktırmayın kaydirigubbakcemile3

allah seni emiiiiiiikaydirigubbakcemile3
senin evlenicegin kocis demekki agri kesici gibi bi adam olmasi gerekli:roflol: , degilse evlenme
bak iyi arastir haaaa benden soylemesiiisengözlerimebaksanab

bak vallahi bayanlar icin superrr bi fikirr:lepi:
bundan sonra evleneceklere dicem
tuh ya keske evlenmeseydim ,bende ardim yerimseniben
benim kocanin agri kesici ozelligi yok ,hala heryerim agriyooooooo:roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…