Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

arkadaşLar önceden burada böyle bir yer vardı silindi mi ne oldu bilmiyorum ama ben tekrar oLmasından yana oLduğum için yaptım buna hakkım var mı biLmiyorum eğer varsa tekrar eski sohbetLerin başLamasını isterim iLk defa düzenLi oLarak spora başLadım ve 2 gündür yapıyorum ve yoruLmuyorum yediklerime de dikkat etmeye çalışcam şimdi yeşilçayımı yapmaya gidiyorum kaydirigubbakcemile5

ya sabahtan beri model ariyorum , yaza dogru dugunumuz var yani komsumuzun kizi arkadasim
elbiseye bakiyorum benim istedigim hani altinda renkli saten uzerinde sitah dantelli tuller oluyoya oyle
sitede varmi abiye resimleri falan

mehay noruyon giiii
oglen ne yedin bakem
ben bi tane meyvali yogurt yiyodum ,meyva sosunu yedim sanki kremasi yagli gibiydi yemedim
karnim agriyo canim istemiyo

mehay noruyon giiii
oglen ne yedin bakem
ben bi tane meyvali yogurt yiyodum ,meyva sosunu yedim sanki kremasi yagli gibiydi yemedim
karnim agriyo canim istemiyo

yeme canim karnin agriyorsa gecer insallah ben sabah 3 biskot uzerine az yag ve bal surerek yedim ve cay...baskada bisey yemedim...

bende ogleni artik geciyorum bilmem aksam ne bisecekte yiceksek
ama yine fazla yemem
cunku diger bolumde soz verdim bu hafta bir kilo vercem diye cumaya kadar 59 veya alti olmam gerek

oooooooooooooleyyy çok mutluyum kızlarrrrrrrrrrrr :dance:

az önce duş aldım, karnım da açtı, iç çamaşırlarımla tartıldımmm veeee 63 sınırını gördümmmmmm :dance:

çok mutlu oldum çokkk :dance:

ne guzeeelll cok sevindim senin adina:dance:...yakinda diyet bitiyor kilo korumaya geciyorsun o halde oylemi???

ay canim benim ya cok sevindim sein ardina demek mutlu sona geldin
insallah darisi bize
seni sayende bizde gaza geliriz
bundan sonrada kacira sakin haaa dikat et

ay canım benim çok teşekkürler 1 kilo kaldı çok şükür, bugün banyoda da dikkat ettim baya incelmişim

çok sevindim hemen sizinle paylaşmak istedim canım bacularım benim Şeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…