Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

masallah canim ya
cok azimliymisin masallah insallah hep dedigim gibi darisi bize
sen bak zayifledin istedigin forma geldin hala rejimi birakmiyosun
gercekten tebrikler
seni ornek alman gerek
daha senin kadar benimde vercegim kilolarim var
sen ne kadar zamanda verdin kilolari

Kızz senin gibi şekerleri nasıl bırakayım ben Şeniz

Ama senin pasta tariflerini gördükçe deneyesim geliyor, kilo alırsam sebebi senin o güzel simli pastaların olacak cokacimcoook

demek sende gordun ha tariflerimi
olsun canim sen tadimlik yersin fazla kacirmazsin artik iyice alistin saglikli yemege , neyde ne kadar kalori var hep biliyosun
tya ben fazla bilmiyorum
aslinda bende kagit cikarsam sebze meyva ,su bu iste ne kadar kalori varmis
madem bu yola basvurduk dimi

evet canım haklısın, yediklerinin kalorilerini bildikten sonra yediğin her şeyin kalorisini hesaplar oluyorsun.

ben çok bilirim abur cubur bile alacakken kalorisine baktığımı, yedikten sonra kalori hesaplayıp akşam yemeği yemediğimi kaydirigubbakcemile3

Yedim canım, 1 kase tarhana çorbası, 2 kaşık yoğurtlu haşlanmış turp otu, 2 kaşık pilav ve biraz haşlanmış tavuk göğsü yedim. Sen yedin mi ?

link icin tesekkur edrim canim tek tek incelicem onlari
bide sey sorcam
mesela gunluk ne kadar kalori almiz gerekli ,nekadri asarsak zarli biliyomuusn

Yedim canım, 1 kase tarhana çorbası, 2 kaşık yoğurtlu haşlanmış turp otu, 2 kaşık pilav ve biraz haşlanmış tavuk göğsü yedim. Sen yedin mi ?

yok ben daha yemedim ama
menude tavuk kanat ,bulgur pilav ,ve yogurt corba var
simdi soyle bakim nekadr yesem hepsinden ,daha oglen yemdim ,zaten canim fazla bisey istemiyo karnimin agrisindan

en cok tavugun kanadini seviyorum oda cok yagli ,bakim bi 2 tane yerim heralde :)
verdigin linkten hesapladim korumak icin 1966 yaziyo ,ama ben korumadan cok vremk isiyorum
belki 1500 olabilir
tabi tek tek hesaplamak gerek
peki seninki kac cikiyo

canim ya bi daha bisey sorum cok soru sordum hadi bu son olsun )
suan kac bedensin ,ve ilk basladiginda kactin tabiki cok fark vardir arada
yoksa simdi 36 falanmisin

fistikkkkkkk gibisin kiz , daha oncede gordumya resmini ,cok iyi oldu tekrar gormem ne guzel inceciksin
oncekindede cok kilo gibi durmuyosun ama gobus baya var hehe
bende simdi 40 beden giyiyorum zaten hep bedenim boyleydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…