Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

supersin super..measallaaahhhhhhhh:jeyyar:
hosgeldin gizzzzzzz
yedinmi aksam yemegini

yemedim 4 adet tost yedim sadece senağlama7 dede aksam yemegi yiycez:çok üzgünüm:

aslinda diyet yapiyorum ama birturlu fazla yemektende alikoyamiyorum kendimi ve her seferinde ayni pismanlik...yani pismanlik baskule ciktigim noktada basliyor aslinda bu sacmaliga bir son vermeye karar verdim artik ya vazgecmeden hedefime ulasana kadar yapicam ya birakicam diyeti..ben ilk sik ki seciyorum..varmi benim gibi bu sacmaliga son vermek isteyen bakim???yarindan itibaren siki diyete kim var???

arkidislerrrrr hadi ben kactim
guzel guzel gonusun tamammi
ne aciktimi biliyom ne acikmadigimi, karnimin agrisindan varim gidip biseyler atistirim
en sonunda bitirdim utuyo bittim valla ,siz otururken ben hem yazip hemde utu yapiyodum
hadi bye bye hepicinizi opdummmmmmmmmm

amannn bosver anlama daha iyisırnaşık şey
bende ne oldunu unuttum bileeeeeeedelikafadulden
yani yarisma hakkinda de dicektim ,yarinmi baslicaz bir haftalikmi

evet arkadaşım böylede devam edebiliriz herhalde bende beşi biryerdemi içiyorum üç kilo verdim lahana suyunuda uyguluyorum yeşil çayda var idealim dört kilo vermek hadi hayırlısı

merhabalar arkadaşlar. bir hafta önce kk üye oldum. acı cehre linkinde yazıyoruz. sizlerden acı cehre kullanarak zayıflayan varmı aranızda yazarmısınız

kaç kilosunuz bende zayıflamak istiyorum ama nafile bi heveslenip rejim yapıyorum 1 ay sonrabitiriyorum devamı gelmiyor bitürlü hayırlısı bakalım.
.

ben varım tabi ama yarın buraya hiç yazamayabilirim kardeşimin d. günü okuldan oraya geçcem direk ve orda pc yok ehh yarında azcık pasta yerim ama bu hafta aldığım kiloyla braber iki kilo vermem lazım 58im ekle beni dea.s.

Ay ben bunu döverim :roflol:

Benim boyum 172, kilom 64, kalçam 100 :roflol:

Bak ben yeter diyordum, seni okuduktan sonra ellili kilolara düşmek için diyete başlarım haa :roflol:

Şaka maka hoş geldin aramıza canım a.s.

Arkadaşlar benimde acilen kilo vermem lazım. Ben 1.74 boyundayım, 57-58 kilo olduğumda çok iyi hissediyorum kendimi ama şuan 64-65 kiloya çıktım, kalçamda 95-96'dan tam 102'ye çıkmış. Pantalonlarım olmuyo, 40 beden almaya başladım ama onlarada zorlanarak giriyorum böyle giderse nolucam bilemiyorum Motivasyona ihtiyacım var. Cuma gruplarına baktım ama kapalı olanlara yada dolu olanlara denk geldim sanırım. Napıcam ben kafamçokkarıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…