Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

Arkadaşım banamı dedin, benim internet gitti geldi bende tekrar tekrar yazdım anlayamadım cevabın banamı diye... Eğer banaysa şöyle söyleyim benim omuzlarım dar ve gögüslerim ufak olduğundan ve aldığım kiloda direk kalçama yerleştiğinden dolayı bu kilo ve kalça ölçüsü bana çok fazla. Belki senin omuzların geniştir. O zaman normal durabilir yani

Şaka yaptım canım benim, evet benim kemiklerim omuzlarım her bir yerim iri yarı olduğu için kilom anormal durmuyor. Merak etme sen de güzel güzel verirsin kilolarını burada. Destek motivasyon çok güzel burada :1hug:

Peki napıcam şimdi nerden başlıycam kime söz vercem nasıl olcak çok heyecanlıyım. Yarın pazartesi ve yarın başlasammı.. O kadar kararsızımki gece karar verip öğlen bozuyorum senağlama

merhaba arkadaşlar.....yeni üyeyim ben ilk mesaj buraya denk geldi neden çünkü takkk etti canıma bu kilo....benim midemde rahatsızlık olduğu için ilaç kullanıyorum ve doktorumda kesinlikle aç kalmıycaksın diyo malesef....sürekli acıkıyorum rejim falan yapabilmem imkansız yanisenağlama ne yapıcam hiç bilmiyorum böyle yemeye devam edersem sonum nolur onu da bilmiyorum:sm_confused: çok kilolu değilim boy:168 kilo:58 ama ben 50 olmak istiyorum napsam bana bi akıl verinsenağlama

günaydın güzel bayanlar,tam bugün başlayacaktım diyete,şimdi de grip oldum...sanki elim yüzüm şiş,yeşil çay içeyim,sonra da işe gideyim,sizlere de güzel bir gün olsun,tartılar dostunuz olsun,inş.

Son düzenleme:

İnanamıyorum 2 kilo kolay gitti tabi 2 kilodan sonrası zorlar...
Ben fazla kasmadan devam edeceğim kızlar..
Yarışma listesine beni de ekleyin. :CüvCüv:
Herkese iyi haftalar.. :1hug:
Hepinizi kocaman öpüyorum. Şeniz
İnşallah hep bereber zayıflayacağız... :enbuyukkk:

ben varım.dün başladım diyete ama devam eder mi bilmiyorum.vazgeçmeyelim birbirimizi motive edip hedefe ulaşalım.hergün paylaşımda bulunursak daha istikrarlı olur.artık gitsin kilolar...

bugün tartıldım 91 kiloyum.boyum 1.63.olmak istediğim kilo 65. inşaallah başarırız.bugün sadece 1dilim kepek ekmek ve yumurta yedim.öğlende yoğurtlu karnabahar yerim.ara öğünlerde meyve.akşam için henüz düşünmedim.sizlerde neler yediğinizi paylaşırsanız sevinirim.sağlıklı kilo vermeler...

kusura bakmayın arkadaşlar pazar günü fırsatım olmadı
sana söyledikten sonra 1 ocakta tekrar tartılmıştım 63,4 tü ama 63,6 diyelim biz boşver :jeyyar:
dün tartıldım 62,9 :teytey: buna şükür dimi
hepinizi öpüyorum

1-4 ocak zayiflama yarismasi sonuclari

myocean76 -----------------57-----------58 (1 kilo almis):tomato::mymeka:
mehay-------------------------62.5--------61.9 (600 gr vermis)
kuzuzuzumbambino------74-----------71.8 (2.2 kilo vermis):lepi:
dimplehawk------------------63.6--------62,9 (700 gr vermis) kaydirigubbakcemile2
sympathique-----------------60.5--------59.8 (700 gr vermis) :dance:

kuzuzuzumbambino tebriklerr hihoyyyt
kazanamasakta hepimiz nasiplendik şükür ki a.s

kızlar benide ekleyin yaa yarışma olmadan veremiycem sanırım yarışırsam dahada azimleniyorum ne zaman başlıycaz kac kişi başlıyoruz??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…