- Konu Sahibi lightcola fun
-
arkadaslar bana cvp verecek yokmu(( reglimin ikinci gunu ve 64 kilo ciktim ne kadar kilo fazlaligi cikio regl iken?
basenlerim ve bacalarim incelsin istiorum malesef yuruyus yapamiorum sporla hic aram yok anca evde bisiklet ceviriorum bi saat yerine iki saate cikarsam yuruyusun yerine gecermi canim?
bide diyet baslamak icin beyinde bitio diolar ya kafama yerlestirip bi baslasam senelerdir 55 kiloydum sonra birden 64 oldum antidepresan sayesinde simdi icmiorum ama kilo vermek icin bi turlu diyete baslayamiorum buda beni cok ama cok gerioooo
basenlerim ve bacalarim incelsin istiorum malesef yuruyus yapamiorum sporla hic aram yok anca evde bisiklet ceviriorum bi saat yerine iki saate cikarsam yuruyusun yerine gecermi canim?
bide diyet baslamak icin beyinde bitio diolar ya kafama yerlestirip bi baslasam senelerdir 55 kiloydum sonra birden 64 oldum antidepresan sayesinde simdi icmiorum ama kilo vermek icin bi turlu diyete baslayamiorum buda beni cok ama cok gerioooo
tsk ederim aciklamalarin icin canim benim normal bisiklet eliptik deil yinede faydasi olurmu gunde bisaaat ceviriorum iki saatemi cikarsam cunku baska spor yapmiorumda bide kilo cizegesini yapistirdim ama cikmiooosenağlama
arkadaslar bırsey anlatmak ıstıyorum bugun yasadıgımız annem ben ablamm carsıda tum magzaları gezdık ablam cok sısman olmamasına ragmen ona uygun takım bulamadık hatta satıs elemanlarından bırı ablamı suzerek sıze gore yok sanırım tum bedenler cıtırrrr...sonra karar verdık terzıyee gıttıkkkk...terzıde dort yaslarındaa bır cocuk malum terzıdekı herkesss sısmannnayyy bunların hepsııı sısmısssssss.... baksanaaaa dıyee herkesın ıcınde bagırdıı....bu da yetmezmıs gıbı nıye boylee sısmıs karınları dedı....olaya bakınn cok ıgrenc bır durumduu.... ya sısman olunca sosyal hayatımdada bır cokus yasadıgımı hıssedıyorumm....ama hala nereden baslıyacagımı bılmıorummmm...
olsun canim yinede bozma aksam lapana devam et...su kaynana corbasi ise yariyormu gercekten yaa???
kizlar gözüme bi kaç diet kestirdim.
size sorayim dedim hangisini önerirsiniz. Biri amerikan dieti, biri lapadieti, biri de ekonomik diet.
hangisini öneriyorsunuz ona göre yarin başlicam.
arkadaslar en fazla dort cay bardagi yencektu ben sabah bir ogle iki caybardagi yedim simdi bi haakkim kaldi acaba yeticekmi yetmezse ne yesem acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?