- Konu Sahibi lightcola fun
-
slm sel persembeden beri nasil 5 kilo verdin !!! neler yaptin aciklayabilirmisin sevgiler...
cnm ya bısıkletını ne zaman ne kadara aldın?
Laperlacım sakın yılma ne olur yazdıkların bizim içinde geçerli şurda hazır başlayabilmişken biliyorsunki başlamak çok zor sen arkadaşları diyosun beni görsen çocuklara çeşitler pişiriyorum misafirlerim öyle karşılarında kendimi tutmak çok zor hele tıkınıp tıkınıp kilo almayanlar varya sinir geliyor onlardan üstelik kendi marifetleriymiş gibi zayıf kalmak hava atarlar özürlüymüşsün gibi kilo almışsın derlerya Tartıyıda kafana takma çok sık tartılma
selam ellma 5 6 kg cok gözde buyutulcek bısı deıl bence haftada 3 4 gün sporla 2 ayda verirsin cnm ya
Berzemsu nasıl 20 kilo verdiniz bende 83 le başladım 20 kg hayal gibi geliyor.:1no2:
Kızlar bu gün ne hikmetse canım bişeyler istiyorcokacimcoook hep,
kendi mutfağımda hırsız gibi yiycem nerdeyse bozmaktan korktuğum için nefsimi cezalandırdımklava:akşam sadece elma yedim ve çay içip yatıcam sürekli meşgul olmaya çalışıyorum zaman geçirmek için bi sürede kitap okuycam nette dolaşırken yemekla alakalı yerleri açmamaya çalışıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?