- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #10.701
hade bakalım kız nolcak ben suprızlere bayılırım ya ama merqktanda olurum ben sımdı acaba ne ki???
oyyyy oy gecermı bu hafta sımdı(( catlarsam karısmam heee
ben bbı dusa gırıp geleyım kerem uyumusken kokucam ya nerdeyse :))
oskecık supersın ya hadi bakem masallah aynen devam ama benı gecme bak zati mehaya yetısemıyorum bıde sen benı gecıp peşinden kosturma sindire sindire ok yavas yavas hihihihi(mehayı kandıramdım bari ösgeyi kandırayım da benı gecmesın )yoksa walla bende basacam gaza (nasıl basacaksam ) ayyy bu hafta yuruyuslerımıde yapıcam 65 olabılır walla gaza getırmeyın benı uleyyyyyynnn
günaydın arkadaşlar.... yerimsenibenşimdi 1 kase kfleksimi yedimcokacimcoook hazırlanıp okula gidecem geldiğim zamanda 5 de yani tavuklu bi salata yapmayı planlıyorum buara bol bol su günde 3 ltyi geçiyorum bu haftada bakalım ne kadar verecem??? bilmiyorumkismile
anaaa kız onu yedım bıtırdım kalmadıkı hihihi ustelık arkadaslara dağıttım ama kalanınıda bıtırdımcokxtan
anaaa gız bu benıde gectı ben onu derken o benı gaza getırıyo walla ama yamıcem canikom hihiihiih
arada bır elma 2cilek yedı m walla ogleye de mantar ve corba dusunuyorum yrm kepek akmekk ayyy cok gzl gıdıyorum ben ya hafta sonuna ben 65bilem olurum bu gısle ehüehüehü
yok cnm ya nerdeeeee gecemmkı baksana aramızda daglar bıde suprızın bıde azmın massallah sana oncekı yılda gecememıstım
ama ya bı ıkımız varız sureklı he msn de de konusuruz bız nerde bu mıllet nerde bu devlet ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?