Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

bugunku menum soyle

sabah 2 dilim ekmek 2 tatli kasigi recel ve 5 zeytin ayy hicbisey kalmadi yaa ( neyseki bugun gidicez alisverise....

ogle sehriyeli tavuk corbasi ekmeksiz

aksam salata ve 1 dilim lazanya....

günaydın arkadaşlar.... yerimsenibenşimdi 1 kase kfleksimi yedimcokacimcoook hazırlanıp okula gidecem geldiğim zamanda 5 de yani tavuklu bi salata yapmayı planlıyorum buara bol bol su günde 3 ltyi geçiyorum bu haftada bakalım ne kadar verecem??? bilmiyorumkismile

oskecık supersın ya hadi bakem masallah aynen devam ama benı gecme bak zati mehaya yetısemıyorum bıde sen benı gecıp peşinden kosturma sindire sindire ok yavas yavas hihihihi(mehayı kandıramdım bari ösgeyi kandırayım da benı gecmesın )yoksa walla bende basacam gaza (nasıl basacaksam ) ayyy bu hafta yuruyuslerımıde yapıcam 65 olabılır walla gaza getırmeyın benı uleyyyyyynnn

bak soyle gaza bas hani 2 gun once elmali tart yapmistinya ondan 1 dilim yiyerek baslayabilirsin...kaydirigubbakcemile3hadi bakalim kolay gelsin...sırnaşık şey

oskecik masallah iyi gidiyorsun ama gunluk yediklerini menu halinde burda paylassan ve daha cok katilimda bulunsan daha iyi olur..haftadan haftaya kilo bildirimi icin ugrayanlari listeden silicem artik..bir neden bildirmeden gelmeyenleride..burda paylasimda bulunmak icin variz cunku...a.s

anaaa gız bu benıde gectı ben onu derken o benı gaza getırıyo walla ama yamıcem canikom hihiihiih
arada bır elma 2cilek yedı m walla ogleye de mantar ve corba dusunuyorum yrm kepek akmekk ayyy cok gzl gıdıyorum ben ya hafta sonuna ben 65bilem olurum bu gısle ehüehüehü

:dilcikar::dilcikar: yinede beni gecemezsin
ya gecersennnnnnohaoldumsmileakannehir

yok cnm ya nerdeeeee gecemmkı baksana aramızda daglar bıde suprızın bıde azmın massallah sana oncekı yılda gecememıstım

ama ya bı ıkımız varız sureklı he msn de de konusuruz bız nerde bu mıllet nerde bu devlet ya

onlar utanclarindan gelemiyor bence suc isleyip duruyorlar sureklikaydirigubbakcemile3
bosver biz zayiflayalim birlikte supriz yapariz onlara gelince hehehehekaydirigubbakcemile5
canim sen onceki yil beni gecememismiydin ben gecmistin gibi hatirliyorum yada hamileyken ben seni gecmistim siskolukta sanirim:roflol:

nazlim arada bende kacirmiyorum degil ama sonra pismanlik o bicim tabi...bu ara kendimi cok azimli ve kararli gordum insallah bundan sonra boyle devam edicem...şakkıdıyaz geliyor yaglar kenarlardan cikinca disari cikmak istemiyor insan:smiley-cool: o yuzden benim mutlaka 60 kilo olmam lazim bu ayin sonuna sonra turkiyeye gitmeme 27 gun kaliyor ondada 57-58 olsam daha ne isterim....

aynen ole cnm ben 62,5da kalmıstım deevam edememıstım pek ramazanda ıstahım acılmıstı 63,5la hamıle kalmıstım 73le doğum sen hamıleyken gecmıstın benı bana da hep bole olur hamıleyken alamam sonrasında cokta yemem ole abartmam ama yerım ama alırım işte bak sımdı olduğu gıbı ama 2.de akıllandım tez davrandım gamzede 63dü kılom doğmustu gamze ben 76lara cıktım dusun ayyy ya bıde o kıloyla hamıle kalsaydım yuvarlnaarak gezedım sımddıde 80lerde kafayı yerdım amannn ıyı olmus da vermısım sımdıde vereyımde cıtır cıtır ıkı cocuk annesı olduğun bellı deıl dıyıp duruyolar 58olursam offf cıtıy cıty oluyum beaa hihi aama once 60 olmalıyım

herkese slm
sabah şekersiz çay,1domates,1kk peynir,2dilim ekmek,4tane zeytin
ara-tutamadım kendimi tatlı yedim:kedi:
öğle-yemeyi düşünmüyorum tatlıyı çok kaçırdım
birazdanda yürüyüşe çıkıcm herkese kolayy gelsiin

aynen cnm yaa katılıyorum sana benım yaglar pek gorunmyuor bol gıyınıyorum ya ebnde de sorun o bol gıyındığım ıcın daha kılolu gorunuyorum onun ıcın cok verıp bol gıyınınce daha fazla gorunmemem lazım nasssı fıkır amma ???

ewet azmıne hayranım ama ıkı gundur bende de basladı ya su reglıye kadar bari devam etse ınsallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…