- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #10.801
ayyy kızlar sıze ne dıcem dun gamze bana ne dedı bılıyormusunuz
anneee aynı abla gıbı olmussun ....
nasıl yanı dedım cok gzl ve genc gorunuyorsun
nıye eskıden yaslımıydım ben dedım hayır hayır zayıflamıssın cok gzl gorunuyorsun aaayyyy bır hosuma gıttı sormayın
eee artık belırlı kılolara gelınce resımlerımızı koyarız sanırım))ama daha coookkvar benım resım koymama
günaydın canım hoş geldin
dün fazla kaçırmadın inşallah
bak dilek fena geliyor
bence en dişli rakiben o aklinialirimsmile
nazlıcım bu erkeklerin topu böyle herhalde hanımların güzelliğini bakımlı olmasını çekemiyorlar kıskanç şeyler neolcek :sinifsinif:
yok yok fazla kacirmadimlmaz:merak etme...benim icin farketmez ben iki disli rakibeylede basa cikabilirim evel Allahdelikafadulden
göreceğiz bakalım zemuszemus
mehayım ben 65 i gorecem gıbı bu gıdısle cnm benım sakın fazla arayı acma tmm ???cnm cıkıyor bak sana yetıscem dıye sonra
saol tatlım sende dikkatli ol Şenizayy ablacım masallah o zmn sanada aman dıkkat et
kizlar bu sabah 1 kase musli yedim
ara 5 findik 2-3 ceviz
oglen 2 kasik kiyma kavurma 1 dilim ekmek ve salata yiycem 1 tabak dolusu
aksamada firinda balik ve salata
saol tatlım sende dikkatli ol Şeniz
menün çok güzel ölçüleride alkisalkisalkis
oğlum uyandı kızlar onunla oynayım bıraa zyemek yedıyreyım ben yerım gelırım bızradan
cnm yuazmıstım ama gozunden kacmıs sanırım
tarhana corbası ve bamya bır dlım de kepek ekmek bır tanede salatalık tursusu yedım şiştim ya :))
salatanı nasıl yapıyosun olculer ne ???
arada ben az çilek ve cevız dusunuyorum
aksamada bamyanın yanına pılav yapıcam ama ben sadece az bamya ve salata yıcem pılav yıcektım ama senın mennunn benımkınden cok hafıf olmus vazgectım bende :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?