Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

ne güzel çok hoş bir duygu alkisalkisalkisalkisalkisalkis bunlar gamzeyeydi opuyorumnanaktan
benimde başıma öyle bişe geldi kızımın aradaşı beni geçenlerde gördü onun annesi 40 yaşındaymış kızıma senin annen çok gençmiş annemden 10 yaş küçük gösteriyor demiş bende çok mutlu oldum tabii ama nazardanda korkmadım deil yani kız neyi beğense tuzla-buz ediyomuş bana bişe olursa o kıs sorumludur :roflol::roflol::roflol::roflol:

nazlıcım bu erkeklerin topu böyle herhalde hanımların güzelliğini bakımlı olmasını çekemiyorlar kıskanç şeyler neolcek :sinifsinif:

kizlar bu sabah 1 kase musli yedim
ara 5 findik 2-3 ceviz
oglen 2 kasik kiyma kavurma 1 dilim ekmek ve salata yiycem 1 tabak dolusu
aksamada firinda balik ve salata

ohhh nefıs valla bayıldım menune cok gzl bende aksama bamyanın yanına pılav salata dusunuyordum ama ben pılav yeem o zmn hihihihiih salataa corba bamya yeter saksama bana da bgn hava gzl yuruyuse cıkarım ip alıcam bgn atlamak ıcn bakalım

oğlum uyandı kızlar onunla oynayım bıraa zyemek yedıyreyım ben yerım gelırım bızradan

ben simdi 2 kasik kiyma kavurmasiyla 1 dilim ekmegimi yedim 2 saat sonra salatami yerim sonra aksamada baligimi ve salatami
cok seviyorum ben salatayi yaa diyet yapsamda yapmasamda bu ayniopuyorumnanaktan

sen ne yiycen kiz nazlis??

cnm yuazmıstım ama gozunden kacmıs sanırım
tarhana corbası ve bamya bır dlım de kepek ekmek bır tanede salatalık tursusu yedım şiştim ya :))
salatanı nasıl yapıyosun olculer ne ???
arada ben az çilek ve cevız dusunuyorum
aksamada bamyanın yanına pılav yapıcam ama ben sadece az bamya ve salata yıcem pılav yıcektım ama senın mennunn benımkınden cok hafıf olmus vazgectım bende :)))

:roflol: sen bana bakma canim ye doyur karnini ac kalma 2 cocuk bakiyorsun sen enerjik olman lazimnaniknanik
ya ben salatami bazen ton balikli bazen tavuklu bazen sade bazende peynirli yapiyorum..bazen limon koyuyorum yag az yada yok bazende az bisey salata sosu..
mesela bugun soyle yaptim 5 marul yapragi 1 domates 1 ince dilim mozerella peyniri 1 ince dilim kasar 6-7 yesil zeytin belki misirda koyarim aksama belkide koymam bilemem simdilik boyle hazirladim oglenede soslayip yiycem...
yani menum oyle cok hafif gorunsede salatam masum olmuyor bazensempatiksalakcinni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…