Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

ayyy şükür ben 15yıldır sekersız ıcıyorum ya sadece nesgayfeyı sekersız ıcemıyorum ((( unıv. sınavına hazırlanırken uyumamakıcın bırakmıstım bırakıs o bırakıs daha da atmadım hala devam ....yesıl caya bıle hanı dr. lar ıdyor ya tarcın kullanın onubıle kullanmıyorum sade ıcıyorum

ayyy sempatyım keske ole yapabılsem ama nırdeee bu arkadsın dayanamaz ole arada yıcem onu aksamada dısarı cıksam yuryus yapsam da 8gıbı muslı yıyıp kapatsammıdıye dusunuyorum ama dayanabılırmıyım onu dusunuyorum dısarda olursam dayanıyorum da ewde olunca dayanamıyorum ama dısarı cıkarsam denıycem bgn bakalım

ya ben azda olsa kerem emıyor ya sabhaları bır su bardagı ıcıyorum yesıl cayı oda sallama işe yarar sanırım ya
oncekı yıl ben 5li caydan cok yarar gormustum ama emıyor ya bebıskom ıcemıyorum onu ((tavsıye ederı m ama sızlare

5 li cayi biz burda bulamiyoruz
turkiyeden dayim geldi gecen hafta gezmek isin suan almanyada ,onada soylemeyi unuttum malesef artik kendim gidince alcam,kullananlar cok mmenun kaliyo

bende diyorum bu aksama bi yogurtmu yicek :)
bende bugun evdeyim erken yerim ama calistigim zaman ancak aksam 8 de yiyoruz ama yine sansliyimki gece 2 de falan yatiyorum karnim guruluyo ozamanda :)
sende hafif biseyler atistir

bende birazdan bulgur pilavi yerim az kaynan pisirmis cani istemiz
kaynna pisirmisse az bizede duser :))))

mmmmmm
bende ewde olunca 5-6 arası yıyorum aksamda acıkıyorum gercı ama bgn bıraz geç vakte alayım da müsli yiyeyım bakalım aman mehay duymasın hemen oda sadece muslı yer bana fark atar gene o duymaz yrn a kadar gıremm dedı ben bgn yıyım en ıyısı hihihi ne fenayım dımı

ogle yemegimi yedim geldim biraz bulgur pilavi 2 tane patates kizartma gorumcemin cocougu yiyoduda :)
canim benim kilom 61,5 du en son ,dunden fazla kacirdigim icin cikmadiysam bilmiyorum

yooooo ne aliyorum ne veriyorum tam ayni kiloda veriyo
dikkat etmesem hemen aliyorum
dikkat edincede zar zor gidiyo
nye boyle ya

ha bu arada bazen gec yaziyorum kusura bakma
coktandir evde oturmuyorum elime elisi almayali senler oldu ,canim elisi yapmak isedide netten simdi havlu kenari modeli oruyorum ona bakip :)

ayy bi gelmedim coşmuş buralar negüzel
bende 69u görmüştüm ama dün akşam baktımki 71 olmuşum hep bu kocamaın yüzünden ama o zayıflıo nasıl oluosa avlla yemiorum yaa ama çoooook kararlıyım bu hafta en az 1,5 kg vericem veremezsem hepiniz yuhlayın olurmu
bu sbah çeyrek simitle şekersiz çay içtim
öğlen 5 dilim kabak kızartmasının üstüne yoğurt ve minicik ekmek yedim
arada yeşil açy içtim ( bütün içecekleri yıllardır şekersiz içiorum )
akşam evde pilav ve tavuk sote var ama ben yemicem kocama yedircem hehehe
birde şu 5li çayın içeriği nedir yaa ha bu arada spora başladım sabahları 30 kez ip atlıorum tansiyon olduğu için fazlasını yapmam her akşamda parka gidicem spor altelerine oğluş olunca salona gidemiorum böle idare dicez ama vericem kiloları mehay sana dişli bir rakip daha çıktı

saat 3 arada : bır bardak cacık ıcıne 8mınık cılek atıp yedım saat 5te de bır elma dusunuyorum ve yuruyuse cıkıp 8de de müsli yiyip bu gunu kapatıcam
bakalım haftaya gzl basladık ....

:roflol: yaaa çok isterdim seni geçmemeyi ama mecburum bak senin bebeğin olduğu halde benle aynı kilodasın ben daha ortada çol yok çocuk yokken bu kilodayım o yüzden çoooooooooooooooookk çalışmam gerek çooooooooooooooooookkk delikafadulden buara tavuk salatasını yarına ertelediğim için gelince 4 kaşık bulgur pilavı 4 kaşık da zeytinyağlı kabak yemeği yedim yanında da 1 kase yoğrt tükettim ekmek yok bol bol su ve bitki çayı var yerimseniben yediklerim şişkinlik yaptı şimdi spora başlıyorum :dance: ayrıca bundan sonra menüleri yazmaya dikkat ederim yerimseniben

ösgecim benım bır deıl ıkı bebek var cnm bırı 6yasında bırı 10aylık ole olsa bıle benı gecmene ızın vermıcem spor yapamasamda ıp atlamaya kaar verdım bakalım bgn yuruyemedık (( az ruzgarlıydı oğlusumu uhava bırsutmemek ıcın cıkmadım
5te:bır elma ve bırhaslanmıs patates
aksam:bolca saata ve müsli yrm kepek ekmek
sodamı ıcerım yatmadan da o k<dar bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…