Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

hiiiiii anladım ben normal salata yapıyorum ya bol marullu domates salatalık soğan maydonoz dere otu ne bulursam ıcıne ıste az da yağ tabiiituz bıraz ihihihih
ayyy 2cocuk cok zor gercekten enerjık olmak lazım saat 11de pılım bıtıyor uyudlar uyudular uyumadılar babalarına tesşlım ben yataga :))))Alllah tan gamze buyuk ama yawrum ılgısız kaldıgıda oluyor
ole ıste cnm enerjıye ıhtıyacım var gercekten ama yıyerek deıl hehehehhehehe sağlıklı yıyerek ve yuruyuslerde hıc 2cocuk annesı gıbı deılsın masallah sozlerıyle enerjık kalıyorum puhahahahah onları duymak daha gzl yemıycem ıste

kim diyor bunlari sana kulagini cekicegimmmklava:

ya canim senin gamze buyumus ondan yana bir zorluk cekmezsin en azindan tuvalete gidiyor tek basina yemegini yiyor kendi kendine uyuyup kendi kendine kalkiyor ama digeri zordur tabi..ben sana sunu sormak istiyorum tam olarak kac yasindan sonra rahata erebilecegim acaba???

cnm gamze cok zor bı bebektı babası 1,5yıl dıyor ama ben 3yıl dıyorum 3yasında duzene gırmeye baslamıstı ama ahmet kerem ole deıl masallah ondan yana sıkıntıöm cok az yasından sonra duzelırız az cok artık sanırım bebekten bebege fark edıyor

kıslar sporumu yaptım geldim. bitki çayımı içtim.kahvaltıda yarım salatalık bir domates 2 kk peynir 2 bardak çay. 2 saat sonra falan elma erik falan yicem.akşam da ya çorba içerim yada güzel bi göbek salatayla geçiştirebilirim :)

ay yok ya salatayla geçiştirmim.bünye öle çok azıcık yemeye alışırsa çabuk geri alırım.çorba+salata yaparım.dersimi çalışırken şekersiz hescafe mi de içerim.

bencede ya nasıl durabılıyorsunuz ole ac ac ben hıc dayanamm ya o sekılde azcık yemeye ve tempolu yuruyuslerıme hazıran sonunda gecmeyı dusunuyorum ya da temmuz basında cunku o zmna kadar zaten yavas yavs verırım ve bunyem artık kılo vermemeye baslayıncaa sporumu arttırıp yemeklerımı azaltamayı dusunuyorum zaten o zamnlarda da hep ınsan dısarda vakıt gecırdığı ıcın az yemek olur dıye dusnuyorum

ay yok ya salatayla geçiştirmim.bünye öle çok azıcık yemeye alışırsa çabuk geri alırım.çorba+salata yaparım.dersimi çalışırken şekersiz hescafe mi de içerim.

aynena.s bence hem corba hem salata ye 1 ince dilimde ekmek..al sana hem hafif hem doyurucu bir aksam yemegi istekaydirigubbakcemile5

ben bugün öğleye doğru kahvaltımı yaptım.malesefki uyudum
öğle-2br şekersiz çay,1kk peynir 2dilim ekmek,melemen,2tane domtes,1tane salatalık.
ara-1lt su ve egzersiz öğleyin yediğim için acıkmadım ama kahvaltıda çok dikkat ettim.ekmeğim 2dilim ama küçük.buarada
sizce kilo aldırırmı çok uykuda??

ösgecim aralarda bişey yemıyormusun bıde ıkı ögünmü yıyorsun bu arada branşın ne öğlencisin sanırım

ya kahvaltıdan sonra direk okula gidiyorum zaten okulda birşey yemem mümkün değil ziraa çocuklar müsade etmiyor :hulya:zaten geldiğim de yiyorum o da beni çok tok tutuyor aslında ben fazla yemiyorum ama tek sıkıntım spor yapamamak mafoldumbenbuara anasınıfı öğretmeniyim ve öğlenciyim

şimdi yemeğimi yedim arkadaşlar cokacimcoookçeyrek göbek 1 salatalık 1 domates yarım haşlanmış tavuk göğsü nar ekşisi ve 1 yemek kaşığından az da zeytinyağ

kızlar sonunda evimdeyim

14.günüm ameliyatımın

10 gün hastanede kaldım

ve toplam 21 tane kiloluk serum bitti

kesmişlerdi tekrar taktılar sonra

nese yani şu an 85 kiloyum

napalım ya bi çözüm acil

izinli olarakmı idare etsek biraz

askito gibi çıkıp sonra gerimi gelsem

şimdide hiç gücüm yok biraz yemem kendimi ve bünyemi ve kendimi toparlamam lazım

ortadaki 20lik kadar dolduruyorlardı

sabah akşam 10da damardan veriyorlardı

sonuna kadar dolu iki tane seruma tekıyorlardı

ellerim şükür morarmadı

ama 5 yerinden büyük boy damar yolu açtılar pembe uçlu

şu pembe kapaklı var o koca iğneyi soktular kollarıma herkesinki mavi

ama onlarınki pek kullanılmıyordu

benimki habire dolu ama şükür artık azıcıkta olsa yutmaya başladım

bu arada diyetisyenimle konuştum

kimi kullanılan ilaçlar kilo aldırıyor

bunu sağlığın için önemseme dedi

önemli olan önce iyileşmen

zaten 2 haftadır hiç bişi yiyemediğim için

metabolizman bozulmuştur

1 ay kendini toparla

et sebze meyve ve almadığın ekmekteki vitaminleri iyice al

sonra gel tekrar başlayalım

zaten toparlanma kilosu olacak haftada 2-3 kilo verebilirsin o zmn dedi

yani aldığım ve alacağım tüm kilolar

1, 1buçuk ayda gidecek diyetle

önce metabolizmanı eskiye döndürelim

yoksa zaten dayanamıyorsun yememeye dedi

bana da mantıklı geldi

şimdi günde 4 dilim ekmek vercem ölüyorum diye gelcen

ye şimdi güzelce bünyeni toparla yine günde 12-13 dilim ekmekle

yine eski listene benzer listeyle yeniden başlayalım dedi

peki dedim

ben demin ogle yemegimi yedim ara ogun olarakta 1 lokum yedim:kedi:
ogle yemegimde 2 kasik kiyma sote
1 dilim ekmek
1 buyuk tabak yesil salata(peynirli)
ve sonra 1 lokum cokmu olmus kizlar?????:uhm:
aksama biraz balik ve 4-5 kasik kisir salatasi olarak degistirdim menumu yesil salata yemiycem aksama....

şimdi yemeğimi yedim arkadaşlar cokacimcoookçeyrek göbek 1 salatalık 1 domates yarım haşlanmış tavuk göğsü nar ekşisi ve 1 yemek kaşığından az da zeytinyağ

cnm hiç ekmek-makarna-bulgur-pilav türü bişi yok listende

vücudumuzun özellikle ekmeğe ihtiyacı var

1-2 dilim yiyebilirdin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…