Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

benimde bugunku yediklerim

sabah

3 kepek ekmek ,2 catal omlet,az peynir,salatalik,bir bardak cay,bi catalda krema
ara
bir meyveli yogurt
ogle
bir tabaktan az bulgur pilavi
aksam
bir tabak yesil fasulye ,bikac kasik pilav,yine bikac kasik cacik

1,5 litle su

sonrasinda cayimi icerim,meyvada bilmiyorum cunku gece 2 de yatiyorum :)

ayyy bgn burda daımı uye bendım benı yanlız bırakmayanlara tşk. ettım
sankı bgn cok mu yedım ne ya ama tokum artık ya yemem suc ışlemıycem daha ıcım rahat olcak gece karnım gurulduycak bende mutlu olucam acım dıye hihihihi

kızlar meraba.sabah yediklerimi yazmıştım.yarım salatalık bir domates 2kk peynir ve 2 bardak çay.bugün içinde toplam 3 bardak yeşil çay.öğleni bir elmayla geçiştirdim.akşam üstü bir salatalığı tuzlamadan yedim ve şimdi bir kase çorba içiyorum.5-6 kaşıkta taze fasülye yemeği.tamamdır.he tabi 1 buçuk saat spor ve 2 buçuk lt su.

he ben bi de bi bardak şekersiz nescafe içcem :) ve yatmadan önce melisa çayımı içcem bitki çayımla karışık.insanı acayip rahatlatıyo.bu kadar :)

kızlar şuanda ağzım açık kaldı biraz önce tartıldım merak ettim kilomu geçen pztesi tartılmıştım enson 63 kilodu biraz önce 66 yı gösteriyo.acayip moralim bozuldu bianda bukadar olmasına şaşırdım vereceğime çıkıyorum daha.bu 5 kilo diyetiyle vermiştim o kiloyu hemende geri aldım napcam benya klava:klava:klava:klava:klava::çok üzgünüm:

buara kahvaltıdan önce elma sirkesi+su içince yağların erittiğini kahvaltıya başlayıncada onun tadından dolayı iştahı kestiği için çok yenmediğini duydum bide bunu denicem

cnm bence ole sok dıyetler yapma sadece yedıklerıne oğunelre dıkkat etsen bırazda yuruyus ve sporuda egzersız yanı bence verılır buna sahıtım ben hemde cok hızlı gerı gelmemek uzere verılıyor

he bu arada kacamak macamak yapmadım acıkıyorum yavas yavas cok mutluyum 3.gunde bıttı sanırım 66yı hatta 65 i gorucem hihihihihi 65 hayalde ıste 66kesın ınsallah

bu sabah mutluyum kilo vermedim ama incelmişim belim 82 di 80 kalçamda 112di 109 olmuş
çoook sveindim ama kilo hala değişmedi
bu sabah yarım yaprak galete ile bi brd çay içtim
arada yeşl çay içicem öğlen yemekte ne varsa artık

gnydnlarrrrr
nasısınız kızlar bgn kendımı ıyı hıssedıyourm ınsalla hep bole devam ederız
aksam cok gzldı dun yanı bısey yemedım
sbh:yrm kepek ekmek ceyrek salatalık yrm dom. 1kk peynır ve sıyah cay sekersız tabıkı hıc kullanmam seker 15yıldır nerdeyse :)))
cok ta yaslı sanmaayın he 15yasında bıraktım sekerlı cay ıcmeyı hihihihi
cumartesı sabahını ıple cekıyorum bakalım tartım benı sevecekmı uzecekmı
bu arada suprızlerıde cok merak edıyorum yavas yavas yaklasıyoruz heee

dilekcım senıd e kutluyorum sıkılasıyorsun demekkı
y a ben hı c olcmedım eskıden de olcmemıstım sımdıde olcmeyıde dusunmuyorumo kadar ınclemek ıstemıyorum gercı ben orantılı verıyorum sanırım bu rahatlığım ondan kaynaklanıyor

günaydııııııııınnnn kızlar şuanda kahvaltımı yapıyorum cokacimcoookçok güzel kepekli sandviç hazırladım bol göbek domates ve tat olsun diye yeşil biber kibrit kutusu bile olamayacak kadar da peynir yanında da mis gibi yeşil çayyerimseniben okul dönüşü de tavuklu salatamı yer sporumu yaparım artık tabi ki bol su ve bitki çayı şimdilik planım bu şekilde akşam son gelişmeleri bildiririm sırnaşık şey

günaydın kıslar a.s.
sabah sporumu yaptım üstünede nefis bir kahvaltı
şimdide keyif çayımı içiyorum
nazlıbaharcım inşallah baskülün seni sevindirir
kvsrcim ben o diyetle hiç kaçamaksız 1 kilo vermiştim benimde geri geldi ama benimki
yemekten biliyorum en güzeli kalori miktarına dikkat ederek yemek yoksa sınırsız yediğin herşey kilo yapar
artık inanmıyorum böyle diyetlere :teselli:
dilekciğim senin paket cidden büyükmüş kaydirigubbakcemile3 incelmene çok sevindim canım didsin inceltme hareketleri var bi bak istersen bayaa inceltiyor hemde spor yapmış olursun

ayyy kızlar sıze ne dıcem dun gamze bana ne dedı bılıyormusunuz
anneee aynı abla gıbı olmussun ....
nasıl yanı dedım cok gzl ve genc gorunuyorsun
nıye eskıden yaslımıydım ben dedım hayır hayır zayıflamıssın cok gzl gorunuyorsun aaayyyy bır hosuma gıttı sormayın
eee artık belırlı kılolara gelınce resımlerımızı koyarız sanırım ))ama daha coookkvar benım resım koymama

cok sevindim canim:teytey:
gamzedende hicbisey kacmiyor heee:jeyyar:

gnydn cnm hosgeldınız ıkınızde sempatımle
ayy sorma gamze cin gıbı walla onu bıle farkettı ya
babasına gerek kalmadı dalga gecıyor benle zayıfladını mı dusunuyon dıye oncekı yıl 65olunca ama daha verme bole cok gzl oldun dıyordu kıskanc işte nolcak ama dedım sana ınat 58 olacam ol dıyo bıyık altı guluyor bana

bu arada ara:bır elma yedım
öğle:tarhana corbası ve bamya ve kepek ekmek dusunuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…